Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar, dinlenmek için yaşar.
Madde 2 : Çalışmak yorar.
M......adde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.
Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın gibi yap.
Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma.
Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele.
Madde 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et.
Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma.
Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş.
Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini bekle.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol:

kızlar yemek tariflerini tarçınlı rulo diye bi tarif ekledim geçenlerde yapmıştım gerçekten çok leziz oluyo tavsiye ederim

süpermiş :roflol::roflol:

günaydın organik:))
ne ettin bakemkaydirigubbakcemile3

napim yaa bildiğin gibi akşam eve git iftar hazırla evi derle topla ölee kayınvalidem tek diye çağırdık görümcede evdeymiş gelip gelmicekleri belli değildi işte iftara 10 dakka kala onlar geldi ye iç topla bu akşamda onlar bizi çağırdı bugün bizimde 2.ayımız bitti belki kocam beni alır iftara götürür götürmezsede evde romantik bi iftar hazırlarım dedim ama o da olamıyo aman nebilim iştee kocama gıcık oluyom gene çok öküzlüğü tutuyo bazen yoksa benmi çok şey bekliyorum :gitme:

organikcim ikinci ayının kutlamasını bekliyosan gerçekten çok şey bekliyosun ama yok başka sorunlar varsa bişey diyemiycem

ikraacım ellerine sağlık canım...
peki kesiliş şekli nasıl oluyor bu ruloların tarifte kalem koy falan diyor :uhm:

organikcim ikinci ayının kutlamasını bekliyosan gerçekten çok şey bekliyosun ama yok başka sorunlar varsa bişey diyemiycem

zaten her ay kutlamasını beklemiyorum geçen ay bişi yapmadı bu ayda daha yeni evli olduğumuz için belkide bekliyorum yoksa 4.5....... ay önemli değil

senin canını baya sıkmış anlaşılan...
hayırdır canım ne oldu da bu kadar sinirlendin?

aman gıcık iştee yaa bide köyden fındık yollamışlar bi çuval gitti aldı dedim annenlere götür onların balkona yyaın getirdi balkona yaydığı fındığı benim balkonum kapalı annesinin 2 balkonu var bide ayıklarsınız dediler dedim ben uğraşamam otursun ayıklasın
ordan gıcık oldum zaten bide iftara geliriz dedi onada ben bekliyodum bu akşam romantik geçer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…