napçan be güzelim hep idare etmioz muzaten her ay kutlamasını beklemiyorum geçen ay bişi yapmadı bu ayda daha yeni evli olduğumuz için belkide bekliyorum yoksa 4.5....... ay önemli değil
aman gıcık iştee yaa bide köyden fındık yollamışlar bi çuval gitti aldı dedim annenlere götür onların balkona yyaın getirdi balkona yaydığı fındığı benim balkonum kapalı annesinin 2 balkonu var bide ayıklarsınız dediler dedim ben uğraşamam otursun ayıklasın
ordan gıcık oldum zaten bide iftara geliriz dedi onada ben bekliyodum bu akşam romantik geçer diye
güzel ve kolay bi tarif te bu instant maya ne laa???MALZEMELER:
500gr un
1 paket instant maya
yarım çay bardağı şeker
1 fiske tuz
200 ml süt
1 yumurta
5 yemek kaşığı sıvıyağ
Hazırlanışı:Bunlarla güzel yumuşak bir hamur yapıp yarım saat mayalandırıyoruz.
Hamuru 2 ye ayırıyoruz.Merdaneyle kare açıyoruz. içine 1 bardak şeker ve 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırıp heryerine eşit olarak yayıyoruz.(Eğer tereyağı koymak isterseniz her parçaya 50 gr tereyağı sürüp daha sonra tarçınlı şekeri serpiyoruz)Rulo yapıyoruz .Üstte gözüktüğü gibi kesip ortalarını kalem yardımıyla bastırıyoruz.1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı sütü çırpıp üzerine sürüyoruz.15 dakika daha mayalandırıp 175 derecede fırınlıyoruz.Pişince üzerine pudra şekeri serpiyoruz.
napçan be güzelim hep idare etmioz mu((
erkeklerden fazla bişi bekleme.
geçen ekren çıkmıştım eşim evde die eve bi gittim bilgisayarın başında hiç istifini bozmadı sonra patronu aradı 2 saat tel le görüştü bende kızdım gidip yattım içine etti yani.
bende o akşam ses etmedim sabahı söylendim haklısın dio ama iş işten geçio işte.
hayatımız onları idareyle geçio( napçan
nurdan ve organik....her cümlenize katılıyorum...
kesinlikle öyle....ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen misali...erkeklerle yaşam zor arkadaşlar...
onların beyinlerinin algıladığı basit bir yaşam modeli var ve bunun dışına çıkmayı pek akıl edemiyorlar...
oysa küçücük şeyleri düşünebilseler...her iki tarafın da hayatını ne derece renklendirecekler farkında değiller...
organiğin eşi mesela...bugün de oraya gitmeyi söylemese keşke..daha dün birliktelerdi...
ve henüz 2 aylık evliler...başbaşa yapalım iftarımızı karıcığım dese kıza o bile yetecek ama....işte erkek beyni....fazla birşey beklenmemeli...hepimizin ki yapıyor arada böyle şeyler sıkma canını tatlım...
aaa öyle deme ama güzel günleriniz de oluo değil mi???evet haklısın derler iş işten geçer bende hiçbişi demicem artık akşamda gider gelirim napim off offf bazende niye evlendim diyorum rahatmı battı aman iki ucu moklu değnek işte
PUDİNGLİ KURABİYE
MALZEMELER:
1 paket vanilyalı puding (kakaolu-hindistan cevizli-damla sakızlı olabilir)
1 bardak sıvıyağ
aldığı kadar (2,5 bardak) un
YAPILIŞI:
sıvıyağ,toz puding ve yeterince un karıştırılıp yuvarlanıp yağlı kağıt serilmiş tepside 175 derecede 15 dk kadar pişirilir.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
aaa öyle deme ama güzel günleriniz de oluo değil mi???
evlilik böyle bişşi bazen sen siinirlenirsin o idare eder bazen de o sinirlenir yanlış yapar sen idare edersin.
sıkma canını hayatım hayat böyle...
eh işte...nurdan ve organik....her cümlenize katılıyorum...
kesinlikle öyle....ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen misali...erkeklerle yaşam zor arkadaşlar...
onların beyinlerinin algıladığı basit bir yaşam modeli var ve bunun dışına çıkmayı pek akıl edemiyorlar...
oysa küçücük şeyleri düşünebilseler...her iki tarafın da hayatını ne derece renklendirecekler farkında değiller...
organiğin eşi mesela...bugün de oraya gitmeyi söylemese keşke..daha dün birliktelerdi...
ve henüz 2 aylık evliler...başbaşa yapalım iftarımızı karıcığım dese kıza o bile yetecek ama....işte erkek beyni....fazla birşey beklenmemeli...hepimizin ki yapıyor arada böyle şeyler sıkma canını tatlım...
ooo güzel bi sahur olmuş heee:))Günaydın sultanlar
gene sımsıcak bir gün :))
sıcak çok sıcak sıcakk dahada sıcak olucakk bugünn
başlamışsınız kocişleri çekiştirmeye eferim :))
akşam eve gittim yemek vardı çorba yaptım
kociş salata yaptı masayı kurdu gitti pide almaya
o gelene kadr patlıcanları tuzlu suya basıp şekerpare yaptım emme hazır olandan :))
iftardan sonra hemen bu akşama yemeğimide yaptım çorba zate kaldı gidince pilav yaparım tamamdır..
teraviye gidicektik ama kociş yığılmış kalmış ..
2.savurumuz gene eşim kalkıp hazırlamış anlaşma öyle
sesimi çıkarmıyorum gittiği yere kadr yapsın demi
bu arada kahvaltı harici birde gözleme yapmış süperdi yumurta zate eksik olmaz
işte böyle hatunlar sizlerde ne var ne yok??
valla ben akşam dizi çekecektim uyuyakalmışım.Günaydın sultanlar
gene sımsıcak bir gün :))
sıcak çok sıcak sıcakk dahada sıcak olucakk bugünn
başlamışsınız kocişleri çekiştirmeye eferim :))
akşam eve gittim yemek vardı çorba yaptım
kociş salata yaptı masayı kurdu gitti pide almaya
o gelene kadr patlıcanları tuzlu suya basıp şekerpare yaptım emme hazır olandan :))
iftardan sonra hemen bu akşama yemeğimide yaptım çorba zate kaldı gidince pilav yaparım tamamdır..
teraviye gidicektik ama kociş yığılmış kalmış ..
2.savurumuz gene eşim kalkıp hazırlamış anlaşma öyle
sesimi çıkarmıyorum gittiği yere kadr yapsın demi
bu arada kahvaltı harici birde gözleme yapmış süperdi yumurta zate eksik olmaz
işte böyle hatunlar sizlerde ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?