Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

MALZEMELER:

500gr un
1 paket instant maya
yarım çay bardağı şeker
1 fiske tuz
200 ml süt
1 yumurta
5 yemek kaşığı sıvıyağ

Hazırlanışı:Bunlarla güzel yumuşak bir hamur yapıp yarım saat mayalandırıyoruz.
Hamuru 2 ye ayırıyoruz.Merdaneyle kare açıyoruz. içine 1 bardak şeker ve 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırıp heryerine eşit olarak yayıyoruz.(Eğer tereyağı koymak isterseniz her parçaya 50 gr tereyağı sürüp daha sonra tarçınlı şekeri serpiyoruz)Rulo yapıyoruz .Üstte gözüktüğü gibi kesip ortalarını kalem yardımıyla bastırıyoruz.1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı sütü çırpıp üzerine sürüyoruz.15 dakika daha mayalandırıp 175 derecede fırınlıyoruz.Pişince üzerine pudra şekeri serpiyoruz.

napçan be güzelim hep idare etmioz mu((
erkeklerden fazla bişi bekleme.
geçen ekren çıkmıştım eşim evde die eve bi gittim bilgisayarın başında hiç istifini bozmadı sonra patronu aradı 2 saat tel le görüştü bende kızdım gidip yattım içine etti yani.
bende o akşam ses etmedim sabahı söylendim haklısın dio ama iş işten geçio işte.
hayatımız onları idareyle geçio( napçan

güzel ve kolay bi tarif te bu instant maya ne laa???

evet haklısın derler iş işten geçer bende hiçbişi demicem artık akşamda gider gelirim napim off offf bazende niye evlendim diyorum rahatmı battı aman iki ucu moklu değnek işte

nurdan ve organik....her cümlenize katılıyorum...
kesinlikle öyle....ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen misali...erkeklerle yaşam zor arkadaşlar...
onların beyinlerinin algıladığı basit bir yaşam modeli var ve bunun dışına çıkmayı pek akıl edemiyorlar...
oysa küçücük şeyleri düşünebilseler...her iki tarafın da hayatını ne derece renklendirecekler farkında değiller...
organiğin eşi mesela...bugün de oraya gitmeyi söylemese keşke..daha dün birliktelerdi...
ve henüz 2 aylık evliler...başbaşa yapalım iftarımızı karıcığım dese kıza o bile yetecek ama....işte erkek beyni....fazla birşey beklenmemeli...hepimizin ki yapıyor arada böyle şeyler sıkma canını tatlım...

dene biricik gerçekten güzel bir tarif oluyor

bal nerelerde
peki ya eregli ve cute....
casperımı da özledim...
pınar da yok,dün de akşam 1 kere girdi zaten...
sel ve pasaklı tatilde...
gulsun burada ama konuşamıyor,yoğun sanırım...
böcükte uyanamadı mı nedir,gelmedi bu sabah...inşallah iyidir herşeyyyyy...

sağol adacım öle bile dese yetecek bana sordular özellikle onu bekledim cevap versin diye ama ben bişi desem kadın seni düşünüyo çalışıyosun oruçlu oruçlu yemek hazırlama diye gidelim dedim der ben elimden geldiğince çok fazla gitmemeye çalışıyorum çünkü genelde pek anlaşamıyorum ailesiylede görüşlerimiz farklı gerçi onlarla evli değilim ama mecbur görüşüyosun hele bu referandum olaylrında falan aman neyse sabah sabah şişirdim sizide dinlediğiniz için teşekkür ederim size

PUDİNGLİ KURABİYE
MALZEMELER:

1 paket vanilyalı puding (kakaolu-hindistan cevizli-damla sakızlı olabilir)
1 bardak sıvıyağ
aldığı kadar (2,5 bardak) un
YAPILIŞI:
sıvıyağ,toz puding ve yeterince un karıştırılıp yuvarlanıp yağlı kağıt serilmiş tepside 175 derecede 15 dk kadar pişirilir.

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

evet haklısın derler iş işten geçer bende hiçbişi demicem artık akşamda gider gelirim napim off offf bazende niye evlendim diyorum rahatmı battı aman iki ucu moklu değnek işte
aaa öyle deme ama güzel günleriniz de oluo değil mi???
evlilik böyle bişşi bazen sen siinirlenirsin o idare eder bazen de o sinirlenir yanlış yapar sen idare edersin.
sıkma canını hayatım hayat böyle...

bu tarifden yapmıştım kakaolu pudingle güzel oluyo gevrek gevrek

aaa öyle deme ama güzel günleriniz de oluo değil mi???
evlilik böyle bişşi bazen sen siinirlenirsin o idare eder bazen de o sinirlenir yanlış yapar sen idare edersin.
sıkma canını hayatım hayat böyle...

oluyo 5 gün iyisek 2 gün bozuşuyoruz alışamadık heralde daha ya da ben fazlasıyla alıştım o alışamadı :bbo:

organikcim...
görüş ayrılığı bir yerde tabi insanı huzursuz ediyor
bu sebeple az görüşmekte fayda var
ama işte bunu tamamen ortadan kaldırmak imkansız...ne olursa olsun ailesi...atsan atılmaz satsan satılmaz misali...
eşimin ailesi ve benim de görüşlerimiz pek uymaz...ben mümkün olduğunca bu konulara girmemeye gayret gösteriyorum...
çünkü ne onlar benim fikrimi değiştirebilir ne de ben onlarınkini...o yüzden ağzının tadını hele hele eşinle bu sebeplerle aranı bozmaya hiç gerek yok...biraz daha zaman geçsin
eşlerimiz zaten önce kendi evim kendi ailem diyecek...
değil mi...kıdemliler??? buble...ikraaa???

Günaydın sultanlar
gene sımsıcak bir gün :))
sıcak çok sıcak sıcakk dahada sıcak olucakk bugünn

başlamışsınız kocişleri çekiştirmeye eferim :))

akşam eve gittim yemek vardı çorba yaptım
kociş salata yaptı masayı kurdu gitti pide almaya
o gelene kadr patlıcanları tuzlu suya basıp şekerpare yaptım emme hazır olandan :))
iftardan sonra hemen bu akşama yemeğimide yaptım çorba zate kaldı gidince pilav yaparım tamamdır..
teraviye gidicektik ama kociş yığılmış kalmış ..
2.savurumuz gene eşim kalkıp hazırlamış anlaşma öyle
sesimi çıkarmıyorum gittiği yere kadr yapsın demi
bu arada kahvaltı harici birde gözleme yapmış süperdi yumurta zate eksik olmaz

işte böyle hatunlar sizlerde ne var ne yok??

eh işte...
bence onları bu halleriyle kabul etmek en mantıklısı
değiştirmeye çalıştıkça yıpranıo insan ben arada benimkini kalaylıyorum geçio sonra yine aynı.
erkekler bizim gibi ince düşünmüolar duygusal meseleleri ama iş mantığa gelince bizi tanımıolar...
yani kısacası yapılarımız da cinsiyetlerimiz gibi farklı mesele onu olduğu gibi sevebilmekte..
zor olsa da(

ooo güzel bi sahur olmuş heee:))
balım

valla ben akşam dizi çekecektim uyuyakalmışım.
sabahta eşimle geldim iş yerime yolda diom ki bi dizi çekemedik akşam
adam şaşırdı ne dizisi be dio işte öyle dizi dedim
olsun akşam uzun metrajlı filim çekeriz dedi yaşasın:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…