oluyo 5 gün iyisek 2 gün bozuşuyoruz alışamadık heralde daha ya da ben fazlasıyla alıştım o alışamadı :bbo:
organikcim...
görüş ayrılığı bir yerde tabi insanı huzursuz ediyor
bu sebeple az görüşmekte fayda var
ama işte bunu tamamen ortadan kaldırmak imkansız...ne olursa olsun ailesi...atsan atılmaz satsan satılmaz misali...
eşimin ailesi ve benim de görüşlerimiz pek uymaz...ben mümkün olduğunca bu konulara girmemeye gayret gösteriyorum...
çünkü ne onlar benim fikrimi değiştirebilir ne de ben onlarınkini...o yüzden ağzının tadını hele hele eşinle bu sebeplerle aranı bozmaya hiç gerek yok...biraz daha zaman geçsin
eşlerimiz zaten önce kendi evim kendi ailem diyecek...
değil mi...kıdemliler??? buble...ikraaa???
valla güzelim bunun için kıdemli olmaya hiç gerek yokorganikcim...
görüş ayrılığı bir yerde tabi insanı huzursuz ediyor
bu sebeple az görüşmekte fayda var
ama işte bunu tamamen ortadan kaldırmak imkansız...ne olursa olsun ailesi...atsan atılmaz satsan satılmaz misali...
eşimin ailesi ve benim de görüşlerimiz pek uymaz...ben mümkün olduğunca bu konulara girmemeye gayret gösteriyorum...
çünkü ne onlar benim fikrimi değiştirebilir ne de ben onlarınkini...o yüzden ağzının tadını hele hele eşinle bu sebeplerle aranı bozmaya hiç gerek yok...biraz daha zaman geçsin
eşlerimiz zaten önce kendi evim kendi ailem diyecek...
değil mi...kıdemliler??? buble...ikraaa???
heeee herhalde kızım kimin kocası:))nan nurdan adamıda benzetmişsin kendine
oda diziyi öğrenmiş şimdi filmlerde :))
eee normal tabi ya aynı evde yaşayıp tartışmamak mümkün değil ki?????kıızlar bunun ayı falan yok bizim 2 sene olacak gene tartışıyoruz.
çok normal yaniii
onun bide 3-5-7 formüllü olanı vardün gazetede bir yazı okudum
uzman demişki : 6,7,8.ayda hala ayrılmamışsanız ilişkiniz çok sağlam demiş
yani bu aylar riskli aylarmış cnm ve 12 eylüle kadr ilişkiler hep inişli çıkışlı olacakmış...neka doğru bilemem ama teselli ediyo işte :)
dün gazetede bir yazı okudum
uzman demişki : 6,7,8.ayda hala ayrılmamışsanız ilişkiniz çok sağlam demiş
yani bu aylar riskli aylarmış cnm ve 12 eylüle kadr ilişkiler hep inişli çıkışlı olacakmış...neka doğru bilemem ama teselli ediyo işte :)
he valla at bi kahkaha ne dert kalır ne tasa beaaabiricik yeri geliyodu canımız ciğerimiz anne babamızla bile aynı evde yaşarken tartışıyoduk
bence normal bişey tartışmak tabii herşeyde heran değil
kafaya taktıkça düzelmez cnm
salla gitsinnn
alemimm tabi kızzbu arada hoşgeldiniz kızlarrrr
doğrudur bakalım 12 eylülden sonra nasıl olcaz
negüzel kız kocan hazırlamış benimki işte çok yoruluyo dokunmuyorum zatii kalktığımıda duymuyo ama genede yardım eder kaldırırkemn falan hakkını yiyemem
nurdann kız alemsin hee akşam benimkide dolandı etrafımda ama vermedim :1closedeyes:
vereliniortakorganikimm erkeklerden hiçbir zaman fazla şey demiyorum hiçbirşey beklememeyi öğrenirsen evliliğinde inanılmaz mutlu olursun bitanem.ben 5 senelik evliliğimin sonucunda bunu hala öğrenebilmiş olamadığım için çoğu kez sinir krizleri geçiriyorum malesef .. ama yeri gelince onada sinir krizleri geçirtiyorum:):):) yalnız bak bu 5 sene içerisinde tecrübe ettiğim ve emin olduğum birşey varki eşinle asla ailesi ile ilgili bir tartışmaya girmeyeceksin..sonunda üzülende yıprananda emin ol sen olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?