Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oluyo 5 gün iyisek 2 gün bozuşuyoruz alışamadık heralde daha ya da ben fazlasıyla alıştım o alışamadı :bbo:

dün gazetede bir yazı okudum
uzman demişki : 6,7,8.ayda hala ayrılmamışsanız ilişkiniz çok sağlam demiş
yani bu aylar riskli aylarmış cnm ve 12 eylüle kadr ilişkiler hep inişli çıkışlı olacakmış...neka doğru bilemem ama teselli ediyo işte :)

bende uğraşıyorum ama bazen tak diyo biz zaten çoğu konuda zıtız ailesiyle aman işte böyle kızlar sağolun yaa iyiki varsınız

valla güzelim bunun için kıdemli olmaya hiç gerek yok
hem kadın hem erkek bi aile olduklarının ayrı bi hayatı olduğunun bilincine varmazsa çöok zor
benim bi bayan arkadaşım da hep ailesinin ağzına bakıp eşiyle tartışıo her seferindesöylüyorum yapma die ama anlamıo..
aynı şey erkek için de geçerli
bi karar verilmesi gerekiosa 2 kişinin ortak karar vermesi lazım yoksa böyle sıkıntılar çok yaşanır.

onun bide 3-5-7 formüllü olanı var
evliliklerde en sıkıntılı yıllar bunlarmış
genelde boşanmalar hep bu yıllara rastgeliomuş...
allah bozmasın kimsenin evliliğini bu yıllara dikkat kızlar:)

sabah eşime diom ki bayram arifeden gidermiyiz anneme gideriz dedi
sen annene gitmicen mi bak git diom hayır dio..
ne inatçı yaaa....bayram diom kuranı kerimden ayetler söylüom banamısın demio adam...

bu arada hoşgeldiniz kızlarrrr

doğrudur bakalım 12 eylülden sonra nasıl olcaz

negüzel kız kocan hazırlamış benimki işte çok yoruluyo dokunmuyorum zatii kalktığımıda duymuyo ama genede yardım eder kaldırırkemn falan hakkını yiyemem

nurdann kız alemsin hee akşam benimkide dolandı etrafımda ama vermedim :1closedeyes:

biricik yeri geliyodu canımız ciğerimiz anne babamızla bile aynı evde yaşarken tartışıyoduk
bence normal bişey tartışmak tabii herşeyde heran değil
kafaya taktıkça düzelmez cnm
salla gitsinnn

biricik yeri geliyodu canımız ciğerimiz anne babamızla bile aynı evde yaşarken tartışıyoduk
bence normal bişey tartışmak tabii herşeyde heran değil
kafaya taktıkça düzelmez cnm
salla gitsinnn
he valla at bi kahkaha ne dert kalır ne tasa beaaa
salla gitsin :)hatar dert çekmekle geçmez kuzum

organikimm erkeklerden hiçbir zaman fazla şey demiyorum hiçbirşey beklememeyi öğrenirsen evliliğinde inanılmaz mutlu olursun bitanem.ben 5 senelik evliliğimin sonucunda bunu hala öğrenebilmiş olamadığım için çoğu kez sinir krizleri geçiriyorum malesef .. ama yeri gelince onada sinir krizleri geçirtiyorum:):):) yalnız bak bu 5 sene içerisinde tecrübe ettiğim ve emin olduğum birşey varki eşinle asla ailesi ile ilgili bir tartışmaya girmeyeceksin..sonunda üzülende yıprananda emin ol sen olursun..

alemimm tabi kızz
bu arada test negatif çıktı ya dua ediom daha hastallanmayayım da tatile girmeyeyim die:)))

vereliniortak
% 100 haklısın cnaım
bu uyarılarını dikkate alıcam
gerçi benim adamın ailesi varla yok ama:)

adacım şimdi geldim yapım aşamasını ekliyecektim ama sen bulmuşun zaten bu şekilde çok güzel oldu canım özellikle tarçınını ne kadar .çok koyarsan okadar güzel oluy ama emnimki tahinlide çok güzel olur bide oyle denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…