Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bencede ada annenle çözmek en mantıklısı işi annene söle tavrının ona olmadığını

vallahi bal'cım hiç sorma...
şu anda kendimi çok kötü hissediyorum...
annem dominant karakterli bir kadın,biraz fazla ben merkezci düşünür...her olayda ve konuda...
ben bana gelirler belki deyince...
oooo bu derece adet töre biliyorsun demek o halde teyzen burdaydı yolcu etmeye neden gelmedin dedi...
oysa sırf hafta sonu yazlıkta olacağız ve teyzem gidecek diye ( kardeşimin düğününe gelmişti ve kaldı bir süre annemde) yazlığa gitmeden geçen cuma annemlere uğradık ve belirttik,sırf teyzem için geldik,cumartesi doğumgünü hem onu kutlayalım hem de gidecek hayırlı yolculuk dileyelim diye belirttik... bunu düşünemiyor işte annem...
ya da kardeşimin düğününe halamlar da gelmişti,onlar gidecek diye,vedalaşmaya da gidemedim işten güçten...hiç bunun lafını etmiyor...offf anne offff...
derlerdi evlenince kendi ailen ve eşin arasında kaldığın durumlar olacak diye....haklılarmış ((

hmm cnm şimdi anladım evet ,
eşinde biraz haklı yani bu durumda...
hayır eviniz uzak olsa anlarım ama 10 dk lık mesafe diyosun ..
bencede annenle konuş bu durumu eşimde bi yerde haklı de..
nasıl gelemediler yaa biz bnmkinin abisine 50 kez gitmişizdir..ne güzel hoş muhabbet oluyo..
eşler anlaşamadı mı acaba ? muhabbet bakımından ?

off ada anneyle orta yolu bulunmıycak anlaşıldı
ozmn şöle yapsan kardeşine desen önce bana uğrayın eşimin gönlü olsun
sonra hep beraber anneme geçeriz desen
kardeşinle arandaki samimiyete bakarak böle düşündüm tabi oda eşine sölemesin ama eşin zor duruma düşmesin...olmazmı ki??

:)))) evlilik böyle birşey canım.... maalesef güllük gülistanlık değil.... yeri geliyo haklı olduğun halde susmak zorunda kalıyorsun...evt eşin sanırım bazı şeyleri ince üşünmüyor... hesap edemiyor... sen yönlendiriceksin... sen isteklerini belirticeksin... bir şekilde herşey rayına oturacak ama zaman gerekli.....

bizde tartışıyoruz... bazen tam düzelmişken yine tartışıyoruz.... ve her zamanda ben haklı oluyorum.. ama ben tartışmaya girmeyip uzatmayıp surat yapıyorum... soğuk davranıyorum... oda birkaç saat sonra hemen hatasını anlayıp evdek ne iş varsa hemen bitiriyo:)) 2 gün öncede eve bir gittim.. ütü yapıyor... 2 haftadır birikmiş olan ütüüü:))))

annelerin kardeşleri bi arada tutma arzusundan kaynaklanıyor malesef
yeni evli kızı ve damadı gelecek ya seninde gitmen gerekir diye düşünüo tabi...
malesef anneler arada böyle hatalar yapabilio

şöle olsa ...

espirili bir dille desen kardeşine ,siz bize niye gelmiyosunuz bakiim die...

ben anlamam anneme yemekten sonra bana gelin çay içmeye die..
ozmnda annen gelmez sana belki ,kızdıya şimdi dimi

kıs izledin mi cem yılmazı?

gülsüncüm sen baştan tecrübeli davranmışsın cnm
benimkiyle küssem 5 ay konuşmasam heralde gelip konuşmaz
suç bende ama ben böle alıştırdım (

ya cutecim kardeşimin eşi biraz ciks bir çocuk,gerçi kardeşimde öyledir...
yani atıyorum biz dışarı çıktığımız da burger de yiyorsak onlar....gelik'te yemeyi tercih ederler...
Esk.de ki düğüne onların arabasıyla hep birlikte gittik ya,kızkardeşim bana abla bak sakın yolda cimrilik etme,durur bir şeyler yeriz dedi...nasıl bozuldum anlatamam ama belli etmedim...
ona göre benim yaptığım cimrilik...ama ben bu kadar borcun ve masrafın içindeyken...durup kendin pişir kendin ye diye bir yere girip 2 gıdım ete 100 Tl..veremem en azından şimdilik....o yüzden ben de ne yaptım,sabah kahvaltıya yola çıkmadan bize çağırdım :)))
yani bilmiyorum vallahi ama durum böyle.....
annem ablanlara da uğramalısın demeli bencede

ahh gülsünümmm ahhh benimki yontulacak gibi değil boşwer artık takmıcam kafama bende soğuk davranıyorum ve gene aynısını yapıcamm

ada yani afedersin ama yuhh yani öyle bi kelime kullanması kim olsa alınır

adacım sen aradınmı kızkardeşini?? hoşgeldin falan diyee..
eğer aramadıysan şimdi ara ve hoşgeldin.. nasıl geçti falan diye sohbet et canım.. sonrada annemle konuştum.. oraya gidicekmişsiniz... bana da uğrarsınız herlade dersin... biraz emrivaki gibi olur ama sanırım böyle davranmak gerekli....

ada eşin sonuna kadr haklı bu bi gerçek
ya tavrını koyucan gitmiycen herkez anlıycak cnm
yada son şans verip eşini bi şekilde kandırıp gidiceksiniz kimsenin dünyadan haberi olmıcak cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…