offffffffff walla ben stress oldum ada işllh kimseler üzülmeden işin içinden çıkarsın
ama ben olsam anneyle olayı çözerdim
anne durum böle böle eşim haklı
sen ısrar etme biz başka zamna geliriz derdim
yada eşime şöle derdim bu davet annemden kardeşlerimle ilgisi yok
daha sonra bize gelicekmişler zaten derdim heralde
sonrada kardeşine söylerdin uygun bi dille...
evlensin kız yalnız kalmasın garibim:))nurdann ya sende evlen diyo adama
sağol canım benim valla bal sabah bi yazı yazdı eğer 3.ayıda çıkarırsak diğer aylarıda görcez bu adam beni deli ediyo çünkü 5 gün iyisek 2 gün kötüyüz yaa öküz yaa akşam annesi ve kız kardeşi iftara geldi bizide bu akşam için çağırdılar gözünün içine baktım bu akşam gelemeyiz desin diye geliriz dedi ben bu akşam romantik bi akşam olur diye düşünüyoduum ama nerdeeee
görür o bidaha dizi mizi yokklava:
kıs izledin mi cem yılmazı?
:)))) evlilik böyle birşey canım.... maalesef güllük gülistanlık değil.... yeri geliyo haklı olduğun halde susmak zorunda kalıyorsun...evt eşin sanırım bazı şeyleri ince üşünmüyor... hesap edemiyor... sen yönlendiriceksin... sen isteklerini belirticeksin... bir şekilde herşey rayına oturacak ama zaman gerekli.....
bizde tartışıyoruz... bazen tam düzelmişken yine tartışıyoruz.... ve her zamanda ben haklı oluyorum.. ama ben tartışmaya girmeyip uzatmayıp surat yapıyorum... soğuk davranıyorum... oda birkaç saat sonra hemen hatasını anlayıp evdek ne iş varsa hemen bitiriyo:)) 2 gün öncede eve bir gittim.. ütü yapıyor... 2 haftadır birikmiş olan ütüüü:))))
love geldiiii love nasıl geçti davan??? :)) erdemli erdemli halletseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?