Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anladım cnm ...
durum birazda tahmin ettiğim gibi çok uyumlu değilsiniz anlaşılan..
o yüzden çok iç içelik yok..hoş bu neyi değiştirir çok sık gelmeselerde en azından 1 kere gelmeleri gerekti..

o söze bnde olsam bozulurdum zaten cimrilik etme ne demek ,varda harcamıyosun sanki..
ayrıca böle bişi olucaksa karşılasınlar bunun sözü edilmez kimsenin yüzüne..

öyle organikcim...içim cız... etti bir an ama küçüklüğüne verdim....küçükte değil ya...
işte..şimdi eşime fırsat vermeden durumları idare etmekten ne derece yorulduğumu anladınız sanırım...
eşimin haklı olduğunu biliyor ama yeri geldiğin de başıma kakmaması için fırsatımı da vermiyor,konuşturtmuyorum...yine de an geliyor konuşabiliyor işte,kendimi onun yerine koyuyorum da ben de patlardım sanırım...kardeşin gelmiş ben mi ayağına gideceğim abisinin ayrı evi var o gelsin derdim....

kardeşin yanlış yapmış şimdi benim kardeşim ablam abim olmadığı için bilmiyorum ama o senden küçükte büyükte olsa sizede gelmeliler haaa bide kardeş bile olsa sana öyle bi laf etme hakkı yok

adacım gelmemelerinden eşinde kıllanmış belki bunları bilmio ama adam tavırlarından bile hissetmiş oınun için sana çıkışmış belliki..
allah yardım etsin ama suçsuz yere olan sana oldu

adacım eşin son derece hakllı senin hatırını kırmaması lazım ama oda taş değil canım sabır sabır nereye kadar?

aynen böyle olsun bencede ve bu durum çözülsün..
çok merak ediyorum bu konuşma sonucunda kardeşin ne diyecek ?

organikcim
1. ay 2. ay falan boşver cnm yaa seneye hatırlamazsa üzülürsün..
bizde hiç kutlamıyoz ay gelince..1. ayımızda aa dedim bugün 1 ay oldu ama ikimizde özel bişi yapmadık..hiç birbirinizi kırmayın cnm basit şeyler bunlar..
biz tanıştığımız günüde hatırlamıyoruz nolcak ki önemli olan o an birlikte olduğnuz..
yıldönümünüzde kutlarsınız yerimseniben

damla sen evli değilsin heralde hoşgeldin düğüne gün sayıyosun sanırım eee anlat bakıyım kimsin necisin guclubacismile

anladığım kadarıyla eşin saygı bekliyor ve kaale alınmak istiyor
adacım herzaman annemi yönlendiriyo bize gelin vs diye belki eşin bunada bozulup hepsinin patlamasını yapmıştır..en iyisi siz gitmeyin cnm ve eşinde daha fazla ezilmesin..kardeşini ara bence çaya bekliyorum gelemiycez işimiz filan var desen olmazmı artık annede ne düşünürse düşünsün yapçak bişi yok (

kesinlikle erkekler böyle şeylere kızarlar
aslında kadınlarda kızar ne o öyle kaynana istio git kaynana istio git
ada da haklı dio ama napsın kız arada kalıobilmiyorumkismile

efsun normalim acıkmadım cigarada istemiyom..
ama mal gibiyimm...salak gibi bakınıyom alık alık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…