Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

caspesy canım nice senelere inş.hep böyle mutlu olun....

arada olur kırgınlıklar... ama önemli olan birbirinizin gönlünü almasını bilmek:))

saol canm benm

Canım yaaa ne güzel, çok sevindim senin adına.
Evet güzel bi masa hazaırlayabilirsin, mumlarla falan güzel olur.
Romantik iftar olur

saol tatlmm
ama o kadar zamanım yok malesef..
Bence donrurulmuş pizzalardan al, yanınada göbek maruldan, mısırlı bi salata yaparsın.
Yine de sen bilirisin tabi :)

Çorba yaparsın birde 2 dakkada, kola tatlı falan geçeeeer gider.
ayy bana göre süper menu ama eşim pizza sevmiyo canm yaa
herşey düzelir tatlım merak etme dicektimzaten düzelmiş:))
gözün aydın
yemek konusunda ben fikir vermesem
akşamınız zehir olmasın:)

ayy canm benmm
zehir olmas canm :)))
caspercım nice senelere inşallah
canım fırın makarnadan yapabilirsin dün yaptım inan çok lezzerli oluyo hemde pratik

hmm olabilir canmm aklımda bulunsuunn

casperim nice senelere şekerimmm
düğün yıldönümünde düğün yapma fikrin geçerlimi
az daha bekle beraber yapak :))))

saol tatlmm
ahh bence geçerli de kocacm ikna olmuo ki :))))

Öfff bu akşam geç çıkıcam yaaaa hemde 2 saat kadar canım sıkkın

geldim geldim...hem de size bir tarifle...

2 Çarliston biber uzunlamasına kesilir ve kızartılır, 2 kırmızı biber közlenerek kabukları soyulur ve o da uzunlamasına ikiye bölünür. Haşlanmış olan tavuk etlerinden bir parça alınarak biberlere rulo yapılarak sarılır. Açılmaması için maydonos yada dereotu yaprakları ile bağlanır (kürdanla da tutturulabilinir) hafif yağlanmış tepsiye dizilir ve bir miktar pişirilir. Ayrı bir kapta birkaç domates rendelenerek hafif yağda pişiriliri. İçerisine arzu edilen baharatlar koyulur. Fırından çıkarılan rulolar servis tabağına bir yeşil bir kırmızı biber olmak üzere dizilir hepsinin üzerine hazırladığımız domates sosu dökülür. İsterseniz aralıklı olarak tabağın üzerine konserve mısırda serpiştirebilirsiniz. Hem görüntü olarak hemde lezzet olarak çok lezzetli oluyor.

casperımmmmm canım benim......çok ama çok mutlu olun.Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…