Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Adacım çok güzel bi tarife benziyor.
Zaten kırmızı bibere bayılırım, ağzım sulandı

naber kızlar
cute ellerine sağlık merak ettim tadı nası acaba
casper işllh birlikte yaşlanırsınız cnm nice huzur dolu bir evlilik dilerim şekerim...
nurdan gene konuşturmuşsun marifetlerini..

benim cnm çok sıkılıyo
akşam yalancı çorbayı yaptım gülsün ezana 20 dk vardı hem çorbayı yaptım hem barbunyayı ama yetişmedi ikiside 10 dk geç açtık anlıycağınız
çorbayıda aceleyle yaptığım için doğru dürüst yoğunlaşamadım ama tarif harici kesinlikle çorbanın terbiyelenmesi şart öbür türlü tatsız geldi...

offffffffffffffffff offfffff

Bende geçen akşam yeşil mercimek pişirdim canım çok çekmişti.
Ama sanırım biraz daha pişmesi gerekirmişti biraz diri diri kalmışlar.
Bide bi tencere oldu aza hala alıştıramadımda elimi

bal sıkma canın acele yaptığın için kıvamı olmamıştır zamanının çok olduğunda tekrar denersin

tavuk gögsü haşlanır küp olarak doğranır
2 adet patates küp doğra yağda kızart
1 adet havuç haşla ve küp doğra
konserve bezelye kullan 1 su bardağı yeterli hepsini karıştır
ayrı bir tencerede yarım çay bardapı sıvıyağ 2 yemek kaşığı un ve 1 su bardağı süt beşamel sos hazırla borcama koyduğun tavukların üzerine
beşamel sosu dök üzerine kaşar rendesi serp önceden ısıtılmış fırında 200 derecede pembeleşene dek pişir

Son düzenleme:
kızlar bende dün portakal ağacından aldığım fırın makarna tarifini yaptım gerçekten çok lezzetli oldu kayınvalidemde yedik yemeği herkes çok beğendi önceden daha farklı yapıyodum ama bu tarifi tuttum
yarım paketyen az fazla fırın makarna haşlanır borcama dökülür üzerine 2 kaşık tereyap 2 kaşık un 3 bardak sütten beşamel sos yapılır ben makarnanaın içine kırıntı peynirlerden kattım üzerine bol kaşar fırında üstü kızarana kadar pişirilir nefis oldu gerçekten tavsiye ederim

bal sıkma canın acele yaptığın için kıvamı olmamıştır zamanının çok olduğunda tekrar denersin
Avatarın çok güzel olmuş canım kaydirigubbakcemile2
eline sağlık sel ayarında sorun yok benim
vakit yok o sebep
Bende hep son dakkaya hazırlıyrum, dün daha ben masanın örtüsünü seriyordum okundu.
Amaaaan olsun canım boşver, Allah'tan eşlerimiz anlayışlı insanlar

buda çok güzel olur eminimki saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…