Saat gelsin geçsin diye bakıyorum :)sel sıkma canını bi günlük nasıl olsa
Adacım çok güzel bi tarife benziyor.geldim geldim...hem de size bir tarifle...
2 Çarliston biber uzunlamasına kesilir ve kızartılır, 2 kırmızı biber közlenerek kabukları soyulur ve o da uzunlamasına ikiye bölünür. Haşlanmış olan tavuk etlerinden bir parça alınarak biberlere rulo yapılarak sarılır. Açılmaması için maydonos yada dereotu yaprakları ile bağlanır (kürdanla da tutturulabilinir) hafif yağlanmış tepsiye dizilir ve bir miktar pişirilir. Ayrı bir kapta birkaç domates rendelenerek hafif yağda pişiriliri. İçerisine arzu edilen baharatlar koyulur. Fırından çıkarılan rulolar servis tabağına bir yeşil bir kırmızı biber olmak üzere dizilir hepsinin üzerine hazırladığımız domates sosu dökülür. İsterseniz aralıklı olarak tabağın üzerine konserve mısırda serpiştirebilirsiniz. Hem görüntü olarak hemde lezzet olarak çok lezzetli oluyor.
casperımmmmm canım benim......çok ama çok mutlu olun.Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah...
Saat gelsin geçsin diye bakıyorum :)
Ya senin kızın saçları kıvırcık mı ne tatlı öle maşallah
Bende geçen akşam yeşil mercimek pişirdim canım çok çekmişti.naber kızlar
cute ellerine sağlık merak ettim tadı nası acaba
casper işllh birlikte yaşlanırsınız cnm nice huzur dolu bir evlilik dilerim şekerim...
nurdan gene konuşturmuşsun marifetlerini..
benim cnm çok sıkılıyo
akşam yalancı çorbayı yaptım gülsün ezana 20 dk vardı hem çorbayı yaptım hem barbunyayı ama yetişmedi ikiside 10 dk geç açtık anlıycağınız
çorbayıda aceleyle yaptığım için doğru dürüst yoğunlaşamadım ama tarif harici kesinlikle çorbanın terbiyelenmesi şart öbür türlü tatsız geldi...
offffffffffffffffff offfffff
Hoşgeldin böcük sen napaysınmılapa nan napıysınız:ecrin_bebek:
bal sıkma canın acele yaptığın için kıvamı olmamıştır zamanının çok olduğunda tekrar denersin
ball hoşgeldinn.....
Avatarın çok güzel olmuş canım kaydirigubbakcemile2bal sıkma canın acele yaptığın için kıvamı olmamıştır zamanının çok olduğunda tekrar denersin
Bende hep son dakkaya hazırlıyrum, dün daha ben masanın örtüsünü seriyordum okundu.eline sağlık sel ayarında sorun yok benim
vakit yok o sebep
tavuk gögsü haşlanır küp olarak doğranır
2 adet patates küp doğra yağda kızart
1 adet havuç haşla ve küp doğra
konserve bezelye kullan 1 su bardağı yeterli hepsini karıştır
ayrı bir tencerede yarım çay bardapı sıvıyağ 2 yemek kaşığı un ve 1 su bardağı süt beşamel sos hazırla borcama koyduğun tavukların üzerine
beşamel sosu dök üzerine kaşar rendesi serp öncesen ısıtılmış 230 derecede pembeleşene dek pişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?