- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
Avatarın çok güzel olmuş canım kaydirigubbakcemile2
Bende hep son dakkaya hazırlıyrum, dün daha ben masanın örtüsünü seriyordum okundu.
Amaaaan olsun canım boşver, Allah'tan eşlerimiz anlayışlı insanlar
cute ve ada az sonra gelirler speddy noldu ki
geldim geldim...hem de size bir tarifle...
2 Çarliston biber uzunlamasına kesilir ve kızartılır, 2 kırmızı biber közlenerek kabukları soyulur ve o da uzunlamasına ikiye bölünür. Haşlanmış olan tavuk etlerinden bir parça alınarak biberlere rulo yapılarak sarılır. Açılmaması için maydonos yada dereotu yaprakları ile bağlanır (kürdanla da tutturulabilinir) hafif yağlanmış tepsiye dizilir ve bir miktar pişirilir. Ayrı bir kapta birkaç domates rendelenerek hafif yağda pişiriliri. İçerisine arzu edilen baharatlar koyulur. Fırından çıkarılan rulolar servis tabağına bir yeşil bir kırmızı biber olmak üzere dizilir hepsinin üzerine hazırladığımız domates sosu dökülür. İsterseniz aralıklı olarak tabağın üzerine konserve mısırda serpiştirebilirsiniz. Hem görüntü olarak hemde lezzet olarak çok lezzetli oluyor.
hoşgeldin canım güzel tarife benziyor aklinialirimsmileaklinialirimsmile
naber kızlar
cute ellerine sağlık merak ettim tadı nası acaba
casper işllh birlikte yaşlanırsınız cnm nice huzur dolu bir evlilik dilerim şekerim...
nurdan gene konuşturmuşsun marifetlerini..
benim cnm çok sıkılıyo
akşam yalancı çorbayı yaptım gülsün ezana 20 dk vardı hem çorbayı yaptım hem barbunyayı ama yetişmedi ikiside 10 dk geç açtık anlıycağınız
çorbayıda aceleyle yaptığım için doğru dürüst yoğunlaşamadım ama tarif harici kesinlikle çorbanın terbiyelenmesi şart öbür türlü tatsız geldi...
offffffffffffffffff offfffff
kızlarr yaa
14.05.2010
12.06.2010
14.07.2010 regl tarihlerimm
ve hala regl olmadmm
netten baktmm 13,08,2010 diye yazııoo
ee ayın 19 u bugünn
yaçasııııııııııııııııınnn bebiş geliyooo :lepi:
casper burası gecıcı cnm
dün bısıler anlattık yenıden ben yazamamda kızlar yazsın
iş ıle ılgılı
Sanırım bebiş geliyorkızlarr yaa
14.05.2010
12.06.2010
14.07.2010 regl tarihlerimm
ve hala regl olmadmm
netten baktmm 13,08,2010 diye yazııoo
ee ayın 19 u bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?