Anladım benim öle hazır 2 tane var değişik değişik kullanıyorum, 2 tane de dantelli var annem yapmıştı onları hiç kullanmıyorum valla.
Şuan hiçbişi alamam bir sene daha idare etmem lazım kocam askerer gitsin gelsin ondan sonra herşey
Sende güle güle kullan tatlım cicini :) Ayrıca bende yatak örtüsü niyetine kullanıyorum. Yatak örtümü sermiyorum ne zamandır
Al canım al rahat oluyor.
Aldatıyorsam Sebebi Var
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
ANAAA:)))Aldatıyorsam Sebebi Var
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
Hemen hemen şekilllendi canım yazıyorum.selll menüyü naptın yarın için
Kadın petshopa gider bir papağan satın almak istediğini söyler. Petshop sahibinin adıda Mehmet'tir. Mehmet elinde bir tane olduğunu fakat çok küfür ettiğini söyler. Kadın papağanı terbiye edeceğini söyler ve papağanı satın alır.
Fakat papağan sürekli küfür eder, kadına O... der, gelen bayan misafirlerine o...lar der.
Kadın papağanla baş edemeze Mehmet'e geri götürür. Mehmet merak etmeyin ben onu terbiye ederim der. Ve Mehmet papağanı her küfür edişinde kaynar suya sokar çıkarır.
Kadın bi kaç gün sonra terbiye olan papağanıgelir geri alır.
Kadın papağana sorar;
-Ben eve geldiğimde ne diyeceksin
-Hoşgeldiniz hanımefendi
-Birkaç bayan arkadaşımla geldiğimde ne diyeceksin
-Hoşgeldiniz hanımefendiler
-Peki erkek arkadaşımla geldiğimde ne diyeceksin
-Hoşgeldiniz hanım efendi, hoşgeldiniz beyefendi diyeceğim.
-Peki bir kaç erkekle geldiğim zaman ne diyeceksin
Papağan;
-Mehmet suyu hazırla bu kadın hakkatten O..... :roflol:
Hemen hemen şekilllendi canım yazıyorum.
Sütlü mercimek çorbası
Zeytinyağlı barbunya,
Yoğurtlu havuç salatası,
Yeşil salata
Patlicanlı pirinç pilavı
Patatesli Fırında Tavuk
Kremalı kadayıf
Böreğe henüz karar veremedim
yok artık kız ben domestosu direk avcuma döküom bişicik olmmiii ya)ayy geçen akşam banyoyu temizlerken domestos kapağı bi çık elime döküldü hafif yara yaptı elimi ama misss gibi koktu banyomm
her gece kahvaltı salam zeytin peynirden bıktım kızlar bişi söleyin ya sahurda napıyosunuz sahura kalkan hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?