Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol canım benim aynen bende saten var kayınavlidem nişanda koymuştu hiç kullanmıyorum boşver yeter hayırlısıyla kocan gitsin gelsin alırsın ozaman yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

ANAAA:)))
koptum heeedelikafadulden

Kadın petshopa gider bir papağan satın almak istediğini söyler. Petshop sahibinin adıda Mehmet'tir. Mehmet elinde bir tane olduğunu fakat çok küfür ettiğini söyler. Kadın papağanı terbiye edeceğini söyler ve papağanı satın alır.
Fakat papağan sürekli küfür eder, kadına O... der, gelen bayan misafirlerine o...lar der.
Kadın papağanla baş edemeze Mehmet'e geri götürür. Mehmet merak etmeyin ben onu terbiye ederim der. Ve Mehmet papağanı her küfür edişinde kaynar suya sokar çıkarır.
Kadın bi kaç gün sonra terbiye olan papağanıgelir geri alır.
Kadın papağana sorar;
-Ben eve geldiğimde ne diyeceksin
-Hoşgeldiniz hanımefendi
-Birkaç bayan arkadaşımla geldiğimde ne diyeceksin
-Hoşgeldiniz hanımefendiler
-Peki erkek arkadaşımla geldiğimde ne diyeceksin
-Hoşgeldiniz hanım efendi, hoşgeldiniz beyefendi diyeceğim.
-Peki bir kaç erkekle geldiğim zaman ne diyeceksin

Papağan;

-Mehmet suyu hazırla bu kadın hakkatten O..... :roflol:

selll menüyü naptın yarın için
Hemen hemen şekilllendi canım yazıyorum.

Sütlü mercimek çorbası
Zeytinyağlı barbunya,
Yoğurtlu havuç salatası,
Yeşil salata
Patlicanlı pirinç pilavı
Patatesli Fırında Tavuk
Kremalı kadayıf

Böreğe henüz karar veremedim

:roflol::roflol::roflol::roflol:

her gece kahvaltı salam zeytin peynirden bıktım kızlar bişi söleyin ya sahurda napıyosunuz sahura kalkan hanımlar?

oo gayet güzel sütlü mercimek çorbasını ilk defa duydum böreğide ekşimikli yap bimde muratbeyin varya aldım geçen yaptım güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…