Ekşimik olabilir.oo gayet güzel sütlü mercimek çorbasını ilk defa duydum böreğide ekşimikli yap bimde muratbeyin varya aldım geçen yaptım güzel oldu
he valla çok iyi fikir:)))nurdan sen bi kitap yazsana cnm
kaynananm ve ben diye
eminim satış rekorları kırarsın :))
yok artık kız ben domestosu direk avcuma döküom bişicik olmmiii ya)
Canım bunlar biraz pahalı değil mi az önce baktıklarımıza göre
Ekşimik olabilir.
Sütlü mercimek çorbası muhteşem bişi oluyor tavsiye ederim.
Eğer istersen tarifini verebilirim
valla zararlı olmasa yıkancam bilee:)5-10 dakka ovdumda oraları ondan oldu sanırım canım
be bu gece fırında yumurtalı ekmek yaptım önceki gece yapcaktım olmadı yanınada kahvaltılık bişiler koydum bu gecede sahura kadar otururuz gözleme yapıcam
Soğan, Patates, Mercimek varsa biraz havucu, pişiririyorsunuz.sel sütlü nasıl de bakem???
Benim kibar kocam yumurtalı ekmek yemez.haşlama yumurtada yemez.sinir oluyorum
ama ağır olur bee yumurtalı ekmekBenim kibar kocam yumurtalı ekmek yemez.haşlama yumurtada yemez.peynirli börek yemez...peyniri normal yer ama
kaşarlı bişide yemez.sinir oluyorum
Benimki sahurada kalkmaz,uyy zor Allah dan benimki bişi seçmiyo tost falan yap
Soğan, Patates, Mercimek varsa biraz havucu, pişiririyorsunuz.
Blendırdan geçiriyorsunuz tuzunu atıyorsunu, sulandırmak için su değil süt kullanıyorsunuz, bir taşımlık kaynatıyorsunuz.
Sonra cığıma ayrı bir tavada tereyağını kızdırıyorsunuz, içine ister biraz salça koyun, istersenizde toz kırmızı biber koyun.
Servis yaparken her kaseye bi birazcık koyun.
Çok güzel oluyor.
Yiyen herkes tarifini istiyor benden.
sağol kuzum sağolll....
canım ya özlettin kız kendini katılmıon artık buralara pek:)
bu şekilde çok güzel duruyo canım bide 2 şer yastık koyarsan daha güzel oluyo mesela pikeler 2 yastıklı olsa bile düz aynı renkden 2 yastık kılıfı aldın mı süper oluyolar
ama ağır olur bee yumurtalı ekmek(((((
Evet bebeğim aynen öle.süzme mercimeğin sütlüsü evett bunu deneyebilirim ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?