Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benimde yatağım büyük ölçüsüne uygun nevresim falan bulmak zor oluyo
serdiğim nevresimler yatağın arkasına sıkışmıyor kenarlardan çıkıyo dışarı çirkin oluyo

Bu sıcaklarda ne kullanıyordun ki bebişim sen

pike takımı delikafadulden geçen hafta kızlarla aldık ya cumartesi geldi 2 tane vardı pike takımım onları kullanıyodum zaten cumada gelmedim evdeydim ogün pike takımını değiştirmiştim şimdi yeni gelen ciciyi kullancam zaten pike örttüğmüzde yok çok sıcak oluyo yatak örtüsü niyetine örtürüyorum

benimde yatağım büyük ölçüsüne uygun nevresim falan bulmak zor oluyo
serdiğim nevresimler yatağın arkasına sıkışmıyor kenarlardan çıkıyo dışarı çirkin oluyo
evet canım benimkide büyük biraz
bide mobilya almaya kaynanam da gelmişti
bu yatak için dio ki küçük
bir dedi iki dedi anne dedim 2 kişi yatçaz 3 kişi değil dedim susmuştu:roflol::roflol::roflol:
aramıza mı yatacaktı ne bozuldu:roflol:

al işte ya.....
gelen gözlüyor gözlüyor
iki kelam laf etmeden çekip gidiyor...
neyi okuyorsunuz anlamadım ki...tanıtın kendinizi katılın aramıza...yoksa hep bir ajanlık hissi doğuyor içime ((

al işte ya.....
gelen gözlüyor gözlüyor
iki kelam laf etmeden çekip gidiyor...
neyi okuyorsunuz anlamadım ki...tanıtın kendinizi katılın aramıza...yoksa hep bir ajanlık hissi doğuyor içime ((
aynen canım
bende bilgileri değiştirdim artıkın kayserili ve emekliyim gelenler de abla falan dicek emekliyim die:)
oysa hayattan emekliyim tadını çıkarıom:):asigim:

Anladım benim öle hazır 2 tane var değişik değişik kullanıyorum, 2 tane de dantelli var annem yapmıştı onları hiç kullanmıyorum valla.
Şuan hiçbişi alamam bir sene daha idare etmem lazım kocam askerer gitsin gelsin ondan sonra herşey

Sende güle güle kullan tatlım cicini :) Ayrıca bende yatak örtüsü niyetine kullanıyorum. Yatak örtümü sermiyorum ne zamandır
sel naber canım bende pike alıyım diyorm modaya uyyum
Al canım al rahat oluyor.

Aldatıyorsam Sebebi Var

Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…