Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bizde iyiyiz valla canım... yeme içme derdindeyiz... habire tarifler veriyoz birbirmize:)))

senin nasıl gidiyor....sağlığın düzeldimi tamamen canım

idare eder işte hala gidip geliyorum arada bakıyorum tariflerinize

kızlar bişi sorucam hem çalışıp hem evli olmak denilen kadar zor mu ya??? ben yeni evliyim bana çok zor gelmio şimdilik.akşamları temizliğimi yapıyorum hafta sonuda dipli bucaklı temizlik yapıyyorum.herşey planlı programlı gidio.ama çoğu kadın ço zor diye yakınıo gerçekten çok mu zor??

ediyorum merak etme de işte malesef ilaçlar iyi gelmiyo sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum
ben nerden aklınıza geldim birden:))))))

idare eder işte hala gidip geliyorum arada bakıyorum tariflerinize
ahh canım yaaa... daha çok varmı peki bu tedavinin bitmeisne???
kızlar iyi akşamlar kendinize iyi bakınnn
öptümmm
iyi akşamlar canım...

yaa valla canım bende çok zorlanmıyorum ama bazen bende yoruluyorum.. üst üste misafir gelince özelllikle... ama hjerşey arağmen güzel canım yaaa....

var temmuzda kontrolüm var bakalım tsh değerlerim ne çıkıcak 2 hafta akşamları hem hastanede oldum her tarafımı delik deşik ettiler damarlar ince bulamıyolar son günler elden giriş yaptılar geçen c.tesi dudağım şişiti alerjiden kalçadan 2 tane iğne vurdular bilmiyorumya sağlık konusunda düzelemedim

yoo soğuk konuşmuyorum kızlar daha nasıl konuşayım alınganlık size geçti sanırım:)

ediyorum merak etme de işte malesef ilaçlar iyi gelmiyo sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum
ben nerden aklınıza geldim birden:))))))

canım zaten aklımızdaydın ama sana yazmayada cesaret edemiyorduk... robotta topiğime tek gelen zuzu diyince bizde çağır gelsin... bir türlü birbirimizi anlayamadık dedik... oda siz çağırın dedi))))
yoksa hep aklımzdasın canım...

evet bi robotla çok iyiyimdir bir iki tanede sürekli takıldığım topik var ordayım sürekli ama onlar şu ana kadar bana alıngan demediler ilginçtir:))))))) bi sorun yaşamadım yani neyse kızlar önemli değil yani topiksiz kalmadım üzülmeyin:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…