Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Nuırdancım hem işte hemde evde çalışıp herşeyin üstesinden gelebilenlere imreniyorum gerçekten
Ben çok zorlanıyorum açıkçası yetişemiyorum her şeye bu durumdan eşimde çok şikayetçi olunca sorun yaşıyoruz tabii ki :sinifsinif:

ben sabah 8:30 akşam 19:00 çalışıyorum ama yetişebiliyorum.bende mi zamanla yorulacağım acaba???

ŞenizŞeniz
off canım yaaa sen geldin ben çıkıyorum.... kusuruma bakma ne olur...
kızlar öpüyorum hepiciğiniz..... iyi akşamlar...

iyi akşmlar şekermm

canm her iş bir olmuyo tabiki

benm iş yerm evime yakın

o yzden yolda fazla zaman kaybetmiyorumm

ben sabah 8:30 akşam 19:00 çalışıyorum ama yetişebiliyorum.bende mi zamanla yorulacağım acaba???

ayy çokmuş çalşma saatin canm ya

ben 9 da iş başı yapıom
6 da paydos

sabah 9a çeyrek kala çıkıom evden
akşam da6,30da evde oluyomm

bide cmt de 7 ye kadar çalışıyorum bi pazar tatilim var(

valla ben hiç duymak istemiyorum abartıldığı gibi değilim çünkü o kaadar bi sizde oldu bende anlamadım:)))))))))) neyse ya önemli değil

Süpersin yeminle imreniyorum işte böyle olunca
Ben çok mu tembelim acaba hiç bir şeye enerjim kalmıyor akşam eve gidince mafoldumben

canm öyle düşünmee
benm bazen an oluyo ki yemek yapmak istemiyorum
en basit ortadaki yastığı düzeltesim gelmiyo
ama bazen de hızlı hızlı hepsini yapıveriyormm

Bende sabah 08:30 akşam 18:30 çalışıyorum
İşim çok çok uzak değil ama arabayla 20 25 dk falan sürüyor
Sabah sekizde evden çıkıyoruz akşam 19:00 gibi evde oluyorum hiç bi yere uğramazsam

Ben çok mu tembelim acaba hiç bir şeye enerjim kalmıyor akşam eve gidince mafoldumben
valla ne biliim yeniyim die mi böyle bilmem ama çok zorlanmıyorum.önce yemeği ocağa koyuyorum o pişene kadar temizlik bitio sonra sofra faslı 9:30 gibi oturuyorum genelde.

Bende sabah 08:30 akşam 18:30 çalışıyorum
İşim çok çok uzak değil ama arabayla 20 25 dk falan sürüyor
Sabah sekizde evden çıkıyoruz akşam 19:00 gibi evde oluyorum hiç bi yere uğramazsam

eşin kaçta geliyo eve canmm

bu arada aşkm aradıı
işten çıkmak üzereymişş
oleyy
gezmeye gitcez aşkmlaa:asigim:

seninki tembellik değil canım bi süre sonra sıkar insanı herhalde öyle düşündüğüm için soruyorum.ayrıca böyle diyenleri de gördüm ben evleri pırıl pırıl:)))

valla ne biliim yeniyim die mi böyle bilmem ama çok zorlanmıyorum.önce yemeği ocağa koyuyorum o pişene kadar temizlik bitio sonra sofra faslı 9:30 gibi oturuyorum genelde.

))))

ilk evlendiğimde zor gelmişti

bide alışamamştm

oturup ağlıyordum

yemek yaparken bile )))

eşin kaçta geliyo eve canmm

bu arada aşkm aradıı
işten çıkmak üzereymişş
oleyy
gezmeye gitcez aşkmlaa:asigim:
ne güzel benim için de gez ben temizlik yapıcam bu akşam:))) eşini bu kadar sevmene hayran oldum,bende çok seviom eşimi:)))allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…