yoo soğuk konuşmuyorum kızlar daha nasıl konuşayım alınganlık size geçti sanırım:)
ben sabah 8:30 akşam 19:00 çalışıyorum ama yetişebiliyorum.bende mi zamanla yorulacağım acaba???Nuırdancım hem işte hemde evde çalışıp herşeyin üstesinden gelebilenlere imreniyorum gerçekten
Ben çok zorlanıyorum açıkçası yetişemiyorum her şeye bu durumdan eşimde çok şikayetçi olunca sorun yaşıyoruz tabii ki :sinifsinif:
yoo soğuk konuşmuyorum kızlar daha nasıl konuşayım alınganlık size geçti sanırım:)
ben sabah 8:30 akşam 19:00 çalışıyorum ama yetişebiliyorum.bende mi zamanla yorulacağım acaba???
ŞenizŞeniz
off canım yaaa sen geldin ben çıkıyorum.... kusuruma bakma ne olur...
kızlar öpüyorum hepiciğiniz..... iyi akşamlar...
Nuırdancım hem işte hemde evde çalışıp herşeyin üstesinden gelebilenlere imreniyorum gerçekten
Ben çok zorlanıyorum açıkçası yetişemiyorum her şeye bu durumdan eşimde çok şikayetçi olunca sorun yaşıyoruz tabii ki :sinifsinif:
ben sabah 8:30 akşam 19:00 çalışıyorum ama yetişebiliyorum.bende mi zamanla yorulacağım acaba???
bide cmt de 7 ye kadar çalışıyorum bi pazar tatilim variyi akşmlar şekermm
canm her iş bir olmuyo tabiki
benm iş yerm evime yakın
o yzden yolda fazla zaman kaybetmiyorumm
ayy çokmuş çalşma saatin canm ya
ben 9 da iş başı yapıom
6 da paydos
sabah 9a çeyrek kala çıkıom evden
akşam da6,30da evde oluyomm
Süpersin yeminle imreniyorum işte böyle olunca
Ben çok mu tembelim acaba hiç bir şeye enerjim kalmıyor akşam eve gidince mafoldumben
bide cmt de 7 ye kadar çalışıyorum bi pazar tatilim var(
valla ne biliim yeniyim die mi böyle bilmem ama çok zorlanmıyorum.önce yemeği ocağa koyuyorum o pişene kadar temizlik bitio sonra sofra faslı 9:30 gibi oturuyorum genelde.Süpersin yeminle imreniyorum işte böyle olunca
Ben çok mu tembelim acaba hiç bir şeye enerjim kalmıyor akşam eve gidince mafoldumben
Bende sabah 08:30 akşam 18:30 çalışıyorum
İşim çok çok uzak değil ama arabayla 20 25 dk falan sürüyor
Sabah sekizde evden çıkıyoruz akşam 19:00 gibi evde oluyorum hiç bi yere uğramazsam
seninki tembellik değil canım bi süre sonra sıkar insanı herhalde öyle düşündüğüm için soruyorum.ayrıca böyle diyenleri de gördüm ben evleri pırıl pırıl:)))Süpersin yeminle imreniyorum işte böyle olunca
bende bi isyan çıkarayım en iyisi:))bende c.tesileri 6ya kadr çalışıyordum da
isyan ettim 3de çıkıyorum artk)))
valla ne biliim yeniyim die mi böyle bilmem ama çok zorlanmıyorum.önce yemeği ocağa koyuyorum o pişene kadar temizlik bitio sonra sofra faslı 9:30 gibi oturuyorum genelde.
ne güzel benim için de gez ben temizlik yapıcam bu akşam:))) eşini bu kadar sevmene hayran oldum,bende çok seviom eşimi:)))allah mutluluğunuzu daim etsin.eşin kaçta geliyo eve canmm
bu arada aşkm aradıı
işten çıkmak üzereymişş
oleyy
gezmeye gitcez aşkmlaa:asigim:
bende bi isyan çıkarayım en iyisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?