olsun ne güzel işte belki bir bebek hayatına daha farklı birşeyler katar bellimi olur ..
eskiden bebek sahibi olmayı istemeyip geç bebek sahibi olanlar hep ne diyorlar biliyor muusn :
keşke daha önce yapsaydım ,eskiden herşeyi kafaya takan herşeye üzülen bir insandım ama şimdi hiçbir şeye üzülmüyorum takmıyorum da çünkü hayatımın tek anlamı bebeğim...
bebek olunca tüm dünya duruyormuş tamamen oda odaklanıp bütün dert tasanı unutuyormuşsun benden söylemesi
aaa doğum günü var bugün topicte ada iyi ki doğmuşsun nice nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah uzun ömürler a.s.
günaydınnnnnnn kızlarrr...
adaacım bu topikte yeniyim merhaba ve doğum günün kutlu olsun,nice senelere inşallah..
hmm bence eve gittiğinde güzel bir süprizle karşılaşıcaksın canım...:)))
iyiki doğdun canım nice mutlu yıllara:)))teşekkür ederim kızlar....çok sağolun
pek sanmıyorum tatlım....uyuyacak...ki gece çalışabilsin...sonra kalkıp işe gidecek...
bebek konusunda haber varmı gülsün ve robot???
robotcum sana kesinlikle katılıyorum,bambaşka bir duygu ve kesinlikle kadını tamamladığına inanıyorum.hayata daha sıkı sarılıyorsunuz ve inanın hayattan daha çok zevk alıyorsunuz...allah herkese nasip etsin inşallah
bebek konusunda haber varmı gülsün ve robot???
canım daha vaktimiz var.... 25 i gibi reglim:))
dolaştım azıcık forumda geri geldim robotcum açıklaman için teşekkürler
zaman geçmek bilmiyor
boşlukta süzülen anlamsız bir zerrecik gibiyim
artık şu düğün bitseydide kurtulsaydım evi yerimi bilseydim düzenimi kursaydım
ada sevgili sevgilinle nice mutlu senelere
sende mi çocuk düşünüyorsun bilmiyordum e siz yeni evlenmediniz mi
Allah isteyene tez vakitte versin işllh sağlıklı bir bebecikkk
ya bu arada konu açılmışken aklınızda varmı hiç isim??
benim 2 isim var aklımda...
daha önce de casper mı sormuştu bu soruyu akannehir biri sordu ama hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3Allah isteyene tez vakitte versin işllh sağlıklı bir bebecikkk
ya bu arada konu açılmışken aklınızda varmı hiç isim??
benim 2 isim var aklımda...
bende harip bir durum var.. he kız isterim ama hislerim neden se olursa erkek olcakmış gibi...
aklımda da hep kız ismi var... duru, inci, zişan... eşimde nehir istiyor.. ama çok beklerr.. hahahaha
erkek ismi hiç aklıma gelmiyor yaa.....
sendekiler nedir??
bende harip bir durum var.. he kız isterim ama hislerim neden se olursa erkek olcakmış gibi...
aklımda da hep kız ismi var... duru, inci, zişan... eşimde nehir istiyor.. ama çok beklerr.. hahahaha
erkek ismi hiç aklıma gelmiyor yaa.....
sendekiler nedir??
ayy ne güzel... çok sevindim canım yaa...benimde kızımın adı duru,çok isteyerek koymuştum.hatta daha cinsiyetini öğrenmeden karnımı durum diye severdimkaydirigubbakcemile3 içime doğmuş heralde kız olacağı.doktor söylediğinde hiç şaşırmamıştım oyüzden.ben biliyordum zaten dedimkaydirigubbakcemile3
evt nedense bende hiç erkek ismi düşünmüyorum :))
duru ismi benimde bi ara favorimdi duru veya doğa
ama şimdi ela veya beren..
ama eşimde anlamı güzel olan isimler olsun diyor yani bizimkiler 2 isimli olcak mecburen..
daha önce de casper mı sormuştu bu soruyu akannehir biri sordu ama hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3
kız : sena bera ikra seviyorum
erkek : burak furkan
benimde kızımın adı duru,çok isteyerek koymuştum.hatta daha cinsiyetini öğrenmeden karnımı durum diye severdimkaydirigubbakcemile3 içime doğmuş heralde kız olacağı.doktor söylediğinde hiç şaşırmamıştım oyüzden.ben biliyordum zaten dedimkaydirigubbakcemile3
isimler hazır,bebişlerde yola çıkar artık :)bizimde henüz bebeğimiz yok ama isimleri hazır
kız olursa Nisan :asigim: erkek olursa Arda istiyoruz :asigim:
erkek olursa Yavuz Selim düşünüyoruz kız belli değil
...
hmmm yiğenlerimin adı sıla... ve ela... elayı ben tavsiye etmiştim:))) berende güzel isim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?