Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

robotcum sana kesinlikle katılıyorum,bambaşka bir duygu ve kesinlikle kadını tamamladığına inanıyorum.hayata daha sıkı sarılıyorsunuz ve inanın hayattan daha çok zevk alıyorsunuz...allah herkese nasip etsin inşallah

aaa doğum günü var bugün topicte ada iyi ki doğmuşsun nice nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah uzun ömürler a.s.

günaydınnnnnnn kızlarrr...
adaacım bu topikte yeniyim merhaba ve doğum günün kutlu olsun,nice senelere inşallah..

teşekkür ederim kızlar....çok sağolun

hmm bence eve gittiğinde güzel bir süprizle karşılaşıcaksın canım...:)))

pek sanmıyorum tatlım....uyuyacak...ki gece çalışabilsin...sonra kalkıp işe gidecek...

bebek konusunda haber varmı gülsün ve robot???

yok yaa daha regl günüm gelmediki hasretle bekliyorum ..her ay ayın 15 inde olurdum ..geçen ay ayın 11 inde oldum bu ay ise 23 ünde oldum ..haziranda bakalım kaçında olacağım ..iki aydır delirdi regl kaydirigubbakcemile3 mevsimsel olabilir ..ben de beklemedeyimkaydirigubbakcemile3

gördünmü ada bak ..bebek sahibi olanlardan dinle nasıl bir şey olduğunuopuyorumnanaktan

dolaştım azıcık forumda geri geldim robotcum açıklaman için teşekkürler
zaman geçmek bilmiyor
boşlukta süzülen anlamsız bir zerrecik gibiyim
artık şu düğün bitseydide kurtulsaydım evi yerimi bilseydim düzenimi kursaydım

ada sevgili sevgilinle nice mutlu senelere

o da olur merak etme ..zamanşa hepsi olur ..öyle ki bir anda olmuş bitmiş bir bakmışsın ki bilmem kaç senelik evlisinkaydirigubbakcemile3

Allah isteyene tez vakitte versin işllh sağlıklı bir bebecikkk
ya bu arada konu açılmışken aklınızda varmı hiç isim??
benim 2 isim var aklımda...

bende garip bir durum var.. hep kız isterim ama hislerim nedense olursa erkek olcakmış gibi...
aklımda da hep kız ismi var... duru,ipek, zişan... eşimde nehir istiyor.. ama çok beklerr.. hahahaha

erkek ismi hiç aklıma gelmiyor yaa.....

sendekiler nedir??

Son düzenleme:
daha önce de casper mı sormuştu bu soruyu akannehir biri sordu ama hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3

kız : sena bera ikra seviyorum
erkek : burak furkan

benimde kızımın adı duru,çok isteyerek koymuştum.hatta daha cinsiyetini öğrenmeden karnımı durum diye severdimkaydirigubbakcemile3 içime doğmuş heralde kız olacağı.doktor söylediğinde hiç şaşırmamıştım oyüzden.ben biliyordum zaten dedimkaydirigubbakcemile3

evt nedense bende hiç erkek ismi düşünmüyorum :))
duru ismi benimde bi ara favorimdi duru veya doğa
ama şimdi ela veya beren..
ama eşimde anlamı güzel olan isimler olsun diyor yani bizimkiler 2 isimli olcak mecburen..

erkek olursa Yavuz Selim düşünüyoruz kız belli değil
bebek için uzun zaman beklemek istemiyorum ben seneye yaza kısmetse yoluna koyayım diyorum. :))))

ayy ne güzel... çok sevindim canım yaa...
benimde eşim hiç istemiyor duruyu.. ne o ölye dupduru bir isim diyor.. ama bende böyle sade isimleri seviyorum işte yaa....

evt nedense bende hiç erkek ismi düşünmüyorum :))
duru ismi benimde bi ara favorimdi duru veya doğa
ama şimdi ela veya beren..
ama eşimde anlamı güzel olan isimler olsun diyor yani bizimkiler 2 isimli olcak mecburen..

hmmm yiğenlerimin adı sıla... ve ela... elayı ben tavsiye etmiştim:))) berende güzel isim...

daha önce de casper mı sormuştu bu soruyu akannehir biri sordu ama hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3

kız : sena bera ikra seviyorum
erkek : burak furkan

sanırım seninkiler kuranda geçiyor cnm..
burak peygamberimizin atının adımıydı öyle bişeydi sanki??

Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin cnm...

bizimde henüz bebeğimiz yok ama isimleri hazır
kız olursa Nisan :asigim: erkek olursa Arda istiyoruz :asigim:
isimler hazır,bebişlerde yola çıkar artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…