hoşgeldin sipidi...neler oluyor süprizler herşey konuşuluyor süpperr..
yardımcı canım sağolsun :))) allah herkese öyle eş versin sizlerinde mutluluğunu daim etsin
bide ilk evlendim 3 ay evde hiç bir iş yapmamıştım düğünüm sorunlu olunca eve alışamadım süpürgeyi açıodum bişi yapmadan kapatıodum sonra bi gün eşim dedi sen bekarken seni ne zaman arasam temizlik yapıom diodun ??? senin temizlik anlayışın bu mu die:)))) neden yapmıosun haytım dedi:) tabi ben hemen ağlamaya başladım sonra bi süre kendisi yaptı ben alışana kadar.alışınca evdeki eşyaların yerini değiştirmeye haftada bir tül perde yıkamaya başlayınca adım çıktı ayarsız enerjiye:))))))))))))))ZOR tabiki ama zorluğu eşinle de alakalı ..eş sana yardımcı oluyorsa işin hafifler yok yardım etmeyip de kös kös oturuyorsa her iş senin üzerine kalır bu da zamanla seni yıpratır ..benim eşim her işime yardım eder sağolsun ..
yorgun olsam yemek yapar bulaşıkları toplar ütü yapar ..izin versem temizliğe de girişecek de ben izin vermiyorum ..
sabah kahvaltıdan sonra sofrayı toplar ..benden sonra çıkıyor çünkü ..
eskiden akşamları benden önce eve gelirdi ..bulaşıkları toplardı ..yemek yapardı arada ...
canım şunu yaparmısın desem hemen yapar kaçmaz sağolsun ..yerim onu ben yaaaŞeniz
salın tabi ben onun üzerine ..yeterki beni onun üzerine salın kaydirigubbakcemile3:roflol:
öyle iiyizki yakında kıskançlık krizlerinden boynuma yapışıp tvlerde katillere dönüşecek :roflol:
seni gezenti seni nreye gittiniz çabuk hesap ver dökül anlat :roflol:
korku filmlerindeki karakterlere döndün desene kaydirigubbakcemile3 yuh yani kazık kadar kadınsın yarın çocukların olunca ne olacak ..garibanlar korkak anneleriyle mi uğraşacakalr bir de akannehir:roflol:
yeni sadece pasaklı var ..o da yeni sayılma ..benim peşimden geldi :roflol:
gelecek birazdan bekle ..şuanda herkese laf yetiştirmekle meşgulum:roflol:
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn
gelecek birazdan bekle ..şuanda herkese laf yetiştirmekle meşgulum:roflol:
amin canım . inş.. benimkide yemek konuusnda tecrübeli değildir.... yapar ama yapmaması daha hayırlı
canım seninkide mutfakta yardımcıymış amaa.....
valla dün pazarada gitmiş.. markete de gitmiş... canım kocam...
canım süprizi yapamadım.. bu gece evde olmamı istiyor... yalvardı resmen... annenlere gitme diye.. dolayısı ile bu geceye kaldıı... sempatiksalakcinni
sen ne yaptınn??
ee bukdr yalvardığına göre onun sana bi süprizi olmasın...
cnm akşam cenazeden geldi çok kötüydü bende eve gidip üzülsün istemedim kafası dağılsın diye annemlere gittik o yüzden eve geç gittik kayıt yapmayı bırak aynaya yazıyı yazamadan sızmışım,sabah erken kalkıp yazdım :))
herzaman ufak tuvaleti kullanırdı bu sabah girmiyeceği tuttu( akşama artık kaldı cnm..:sm_confused:
yoksun ama gelince bile herkeze yetişiyosun,mşllh ne enerjiii :)
ee bukdr yalvardığına göre onun sana bi süprizi olmasın...
cnm akşam cenazeden geldi çok kötüydü bende eve gidip üzülsün istemedim kafası dağılsın diye annemlere gittik o yüzden eve geç gittik kayıt yapmayı bırak aynaya yazıyı yazamadan sızmışım,sabah erken kalkıp yazdım :))
herzaman ufak tuvaleti kullanırdı bu sabah girmiyeceği tuttu( akşama artık kaldı cnm..:sm_confused:
evt gülsün eve gidersek tabi,cenaze evine gitmeyi düşünüyoruz..
şimdi başka şeyler yapsammı diye düşünüyorum bu seferde yanlış anlarmı acaba diyorum
benim yasım var hatun ne düşünüyor der diye çekiniyorum açıkçası(
Allah bizede versin o enerjiden robot hanım :)
evt gülsün
Allah bizede versin o enerjiden robot hanım :)
canım o zaman aynaya yazdığın yeterli.... çok üstüne gitme bence...
ONU kocana söyle püf nokta onda anlarsınya :roflol:
ada nice senelere a.s.
neymiş tatlım o püf nokta ya???? bende biliyimmmvereliniortak
sabah sabah aklın başında değil herhalde :mymeka:..esprinin de içine ettin heee...kaydirigubbakcemile3
kocadan alınan enerji ne olabilir :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?