ekim olsun o zaman kasilmasun da :roflol:
yaaa çok seviliyor yiğenler ama yaaa...evt cnm görmüştüm...
ayyy cnmmm kıyamam bende de var bi yeğen tam cadı,kendi kızım gibi seviyorum bal o ya...
canım ceylan ve efe ismine kesinlikle katılıyorum.. benimde çevremde tarif ettiğin gibi.. valla ben de sürekli güler yüzlü olaya çalışırım.. pozitif görünürüm ama.... son zamanlarda o pozitifliğim pek kalmadı....bende insanlarn isminin anlamını taşıdığını düşünürüm ki genelde öledir..mesela ceylan ismindekiler genelde narin ince yapılı oluyo yada güzel gözlü..gülsüncüm sen naılsın bilmiyorum ama gülsün adında arkadaşım var hep pozitiftir sürekli güleryüzlüdür..daha böle bi sürü örneğim var..efe isimli çocuklar mesela genelde yaramaz gibi nasıl böle efelik taslarlar :))
oo canım benim valla sizden çıkan çocuğu tahmin edemiyorum... bari ismi ağır olmasın beyaa.... yazık vallaa....ahhh gülsün ahhh
görsen biz karı koca ağırız zaten ben 14-15 yaşlarımdan itibaren annemin senin için geçmiş kızım deidğini bilirim genelde sade şeyler giyerim sade şeyler severim cıvıl cıvıl şeyler giyeyim alayım isterdi annem ama bende iş yok daha gençken bile öyle top oynayayım hoplayayım zıplayayım bir çocuk olmadım.
eşimde öyle ona da hep derler ki bir önceki devirin insanı kendi anne babasının yanında yalnızlarken bile ayağını uzatmazmış. okurken mezuniyetlerine filan bile katılmamış içinden gelmezmiş bende öyleydim hep.
korkarım ikimizde kasvetliyiz biraz :))) ne yapalım kader utansın
neymiş payenin anlamı robot??
EVET BENİM tanıdığım hukukçular hep böyle ...zamanında beni de savcı isteyen biri olmuştu ama ben baştan beri asla hukukçuyla evlenmem dedim evlenmedim ..ben yapamam valla ..çok donuklar soğuklar kızma ama kaydirigubbakcemile3 neden öyleler bilmiyorum ama öyleler yani...evet robot herkes öyle diyor.
ben kızıyordum bu genellemeye sonra avukatlık camiasına girince düğünlerine filan katıldım avukat karı koca arkadaşların düğüne gelen camiada avukat inanırmısınız kalkıpta oynamaya mecalleri yok. Annemin deyimiyle içleri geçmiş. :))))
Yanlız yazışmayı forumda yapıyoruz malum bu sebeple belirteyim birileri çıkıp diyecekki yoooo bilmemm nereden tanıdığım karı koca avukat vardı çok neşelilerdi elbetteki istisnaları vardır ama genelde öyleyiz maalesef.
yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan onu bilemeyecğim yani bu kişiliktekiler bu mesleğimi seçiyor yoksa meslek mi bizi oturtuyor yontuyor onu bilemiyorum.
1. Aşama, rütbe, derece. 2. Basamak; merdiven basamağı. 3. İkizlerin bir yıldızı, Cevza burcu.
EVET BENİM tanıdığım hukukçular hep böyle ...zamanında beni de savcı isteyen biri olmuştu ama ben baştan beri asla hukukçuyla evlenmem dedim evlenmedim ..ben yapamam valla ..çok donuklar soğuklar kızma ama kaydirigubbakcemile3 neden öyleler bilmiyorum ama öyleler yani...
Ay sana isim beğendiremedim hemşerum
Hem sen neden beğenmedin Nisan ismini ne kadan mikemmel bi isim benim kısçem için :asigim:
evet haklısın kızmıyorum yok bende benden bu yönden memnun değilim ama şöyle bir düşünüyorum kahkahayla güldüğüm çok nadirdir.
ne yapalım robot, mesela bazıları KK da evini koymuş çiçekli çiçekli koltuklar vs güzel görünüyor hakikten içten diyorum güzel ama bena vimde düşünemiyorum. bizim masa filan dümdüz bembeyaz buz dolabı gibi koltuklarsa füme, siyaha yakın bir renk
ayyy mg_love alemsin ne güldüm...bizim masa filan dümdüz bembeyaz buz dolabı gibi koltuklarsa füme demişsin ya....
boşver şekerim ben de severim sade şeyleri....sade olacak herşey...benim evimin renkleri de öyle :)))
adaa
link açılmıyo
canmm
uzun bi sohbeti kaçırdım yaff
nisan akannehir neden bu ismi koydum ııı ııı ıı:roflol:
kaydirigubbakcemile3
ben yemeğe çıkıyorum ..ben yokken siz de aç kalmayın ..yiyin birbirnizi :roflol:
kızlarrrrrrrrrr..hihoyyyt
koçiş geliyormuş..beni alıyormuş.. ve yemeğe çıkıyormuşuzzz..... 2. ay dönümümüzü kutlamayaaakaydirigubbakcemile3
koçiş geliyormuş..beni alıyormuş.. ve yemeğe çıkıyormuşuzzz..... 2. ay dönümümüzü kutlamayaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?