Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evt cnm görmüştüm...
ayyy cnmmm kıyamam bende de var bi yeğen tam cadı,kendi kızım gibi seviyorum bal o ya...
yaaa çok seviliyor yiğenler ama yaaa...
canım ceylan ve efe ismine kesinlikle katılıyorum.. benimde çevremde tarif ettiğin gibi.. valla ben de sürekli güler yüzlü olaya çalışırım.. pozitif görünürüm ama.... son zamanlarda o pozitifliğim pek kalmadı....
oo canım benim valla sizden çıkan çocuğu tahmin edemiyorum... bari ismi ağır olmasın beyaa.... yazık vallaa....

neymiş payenin anlamı robot??

1. Aşama, rütbe, derece. 2. Basamak; merdiven basamağı. 3. İkizlerin bir yıldızı, Cevza burcu.

EVET BENİM tanıdığım hukukçular hep böyle ...zamanında beni de savcı isteyen biri olmuştu ama ben baştan beri asla hukukçuyla evlenmem dedim evlenmedim ..ben yapamam valla ..çok donuklar soğuklar kızma ama kaydirigubbakcemile3 neden öyleler bilmiyorum ama öyleler yani...

Ay sana isim beğendiremedim hemşerum
Hem sen neden beğenmedin Nisan ismini ne kadan mikemmel bi isim benim kısçem için :asigim:

evet haklısın kızmıyorum yok bende benden bu yönden memnun değilim ama şöyle bir düşünüyorum kahkahayla güldüğüm çok nadirdir.
ne yapalım robot, mesela bazıları KK da evini koymuş çiçekli çiçekli koltuklar vs güzel görünüyor hakikten içten diyorum güzel ama bena vimde düşünemiyorum. bizim masa filan dümdüz bembeyaz buz dolabı gibi koltuklarsa füme, siyaha yakın bir renk

Ay sana isim beğendiremedim hemşerum
Hem sen neden beğenmedin Nisan ismini ne kadan mikemmel bi isim benim kısçem için :asigim:

nisan akannehir neden bu ismi koydum ııı ııı ıı:roflol:

kaydirigubbakcemile3

ayyy mg_love alemsin ne güldüm...bizim masa filan dümdüz bembeyaz buz dolabı gibi koltuklarsa füme demişsin ya....
boşver şekerim ben de severim sade şeyleri....sade olacak herşey...benim evimin renkleri de öyle :)))

caspercım neden açılmıyor ki acaba
kontrol ettim ben de açılıyor....
arama motoruna isim uyumu diye yaz herhangi bir site açılır elbet...

denedim ben ada
ben kendi ismimi başa eşiminkini ikinciye yzınca %90 dior ama onun ismini başa benimkini ikinci sıraya yazınca %82 dior güvenilir bulmadım yani ama geyik olarak hoş neticede %50yi geçtim :))))

kızlarrrrrrrrrr..hihoyyyt

koçiş geliyormuş..beni alıyormuş.. ve yemeğe çıkıyormuşuzzz..... 2. ay dönümümüzü kutlamayaaakaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrr..hihoyyyt

koçiş geliyormuş..beni alıyormuş.. ve yemeğe çıkıyormuşuzzz..... 2. ay dönümümüzü kutlamayaaakaydirigubbakcemile3

gülsün çok sevindim
bende kutlarım sizi
bugün başımıza geleni anlatayım da gül doya doya
eşim aradı geleyim seni yemeğe götüreyim deid tamam dedim, ama cüzdanımı unuttum dedi önemli değil ben öderim dedim. açtım cüzdanı benimde para çekmem gerekiyordu bende bankamatiğimi evde unutmuşum iyi mi aradım gelme bende 2 lira var dedim :))))
yaaa gelemedi sevgili sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…