Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:)))))) cnm benim enerjim azalıyo ama artmıyoki :))))
heh şöle açık açık söle,anladık heralde sana söyletmeye çalıştım,espürükmüş hıhhnaniknanik

enerji azalmaz ulennn fiziksel olarak azalsa da ruhsal olarak artar ,zinde olursun ,mutlu olursun ,yere göğre sığamazsın :roflol::roflol:
evli dğll misin sen anlatmama gerek var mı kaydirigubbakcemile3

ala ala hiçte öle olmuyo walla normal bigün gibi oluyo..bizmi yanlış yapıyos PPPopuyorumnanaktan

bence sizde var bir yanlışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilimsel olarak bile söylediklerim doğru ulenn ..insan deşarj oluyor :roflol:

adaa

doğum günün kutlu olsunnn

günaydın herkeseee,

Adacım nice güzel senelere cnm ..hadi üfle bakalım en güzel dileklerinleee...

adammm.... iyi ki doğrun canım... nice niceee senelere inş::içelim:

.
nice yaşlara adaaaa

ada nice senelere a.s.

Adaa nerelerdesin mumlar eridi bitii ...

geldim geldim....... teşekkür ederim kızlar...

cutem...canım benim...çok sağol vallahi ne iyi geldi o resim öyle...ilk pastam senden oldu :)))
erimeden yetiştim,üfledim mumları...dileğimi de diledim....

kociş sabah çıktı işten....hala eve gitmedi....
aradı beni...güzel bir AŞK kokan sözcüklerle güne başlattı...peki şimdi ne yapıyor bu ???
merak ediyorum bu sene ne yapacak,kötü bir zamana denk geldi,hem 2 vefat,hem onun gece çalışıyor olması bu hafta...offf be...
geçen sene doğum günümde evlilik teklif etmişti...ve herşey çorap söküğü gibi gelmişti...
merak ediyorum bu sefer...yapacağını işte nedense...

şimdi de çocuk teklifi yapabilir haberin olsun :roflol:

limangoda kampanya var bikini-monokini vs.
işte onların içinden OYE L.LO MONOKıNı SıYAH olanına bayıldım...ama tükenmiş ((

aaa doğum günü var bugün topicte ada iyi ki doğmuşsun nice nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah uzun ömürler a.s.

günaydınnnnnnn kızlarrr...

adaacım bu topikte yeniyim merhaba ve doğum günün kutlu olsun,nice senelere inşallah..

hmm bence eve gittiğinde güzel bir süprizle karşılaşıcaksın canım...:)))

aman robotcum dur gözünü seveyim...
korkutma beni :)))

olsun ne güzel işte belki bir bebek hayatına daha farklı birşeyler katar bellimi olur ..
eskiden bebek sahibi olmayı istemeyip geç bebek sahibi olanlar hep ne diyorlar biliyor muusn :
keşke daha önce yapsaydım ,eskiden herşeyi kafaya takan herşeye üzülen bir insandım ama şimdi hiçbir şeye üzülmüyorum takmıyorum da çünkü hayatımın tek anlamı bebeğim...

bebek olunca tüm dünya duruyormuş tamamen oda odaklanıp bütün dert tasanı unutuyormuşsun benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…