erkek olursa Yavuz Selim düşünüyoruz kız belli değil
bebek için uzun zaman beklemek istemiyorum ben seneye yaza kısmetse yoluna koyayım diyorum. :))))
sanırım seninkiler kuranda geçiyor cnm..
burak peygamberimizin atının adımıydı öyle bişeydi sanki??
Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin cnm...
isimler hazır,bebişlerde yola çıkar artık :)
özel bir anlamı varmı siizn için bu ismin peki..
doktorlar dizisinde ela vardı ya o kız çok hoşuma gidiyodu çok naif,üzüm gözlü hep o geliyo aklıma ondan etkilendim nedense...
ama teyzesi benim elamda öylee... çok sesiz, iri vce maviş gözlüm...beyaz ten.. sarı saç:))) görümüşsündür sen faceten resimlerini elamın ve sılamın:))) oyyy çok özledim ben onları yaaa....
canım Yavuz Sultan Selim çok kişilikli ve adaletiyle bilinen bir insanmış ayrıca Osmanlının yani türklerin ilk halifesiymiş. ısimlerin kişiliğe bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Yani derler ya eskiler adıyla bir yaşasın bende kişilerin isimleriyle bir yaşadığını düşünüyorum istisnalar vardır ama ağır bir isim olmalı bana kalırsa.
Eşimin yeğeni var erkek onunda ismi Ertuğrul ben o ismide beğeniyorum :)))
:Saruboceq::Saruboceq:ınşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar :Saruboceq:
arkadaşım vardı adı selimdi abisi yavuz ablasıda sultandı...aklıma geldi şimdi..
şu minik gelinler dimi cnm, ço ktatlıydılar maşallah
kız olursa nisan erkek olursa mayıs koyun bencebizimde henüz bebeğimiz yok ama isimleri hazır
kız olursa Nisan :asigim: erkek olursa Arda istiyoruz :asigim:
erkek olursa Yavuz Selim düşünüyoruz kız belli değil
bebek için uzun zaman beklemek istemiyorum ben seneye yaza kısmetse yoluna koyayım diyorum. :))))
evet KURANDA geçiyor ..Benim için KURANDA geçmesi ve anlamının güzel olması çok önemli ..insanlar isimleri ile müstesnadırlarya o açıdansanırım seninkiler kuranda geçiyor cnm..
burak peygamberimizin atının adımıydı öyle bişeydi sanki??
Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin cnm...
isimler hazır,bebişlerde yola çıkar artık :)
canım Yavuz Sultan Selim çok kişilikli ve adaletiyle bilinen bir insanmış ayrıca Osmanlının yani türklerin ilk halifesiymiş. İsimlerin kişiliğe bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Yani derler ya eskiler adıyla bir yaşasın bende kişilerin isimleriyle bir yaşadığını düşünüyorum istisnalar vardır ama ağır bir isim olmalı bana kalırsa.
canım Yavuz Sultan Selim çok kişilikli ve adaletiyle bilinen bir insanmış ayrıca Osmanlının yani türklerin ilk halifesiymiş. İsimlerin kişiliğe bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Yani derler ya eskiler adıyla bir yaşasın bende kişilerin isimleriyle bir yaşadığını düşünüyorum istisnalar vardır ama ağır bir isim olmalı bana kalırsa.
ama teyzesi benim elamda öylee... çok sesiz, iri vce maviş gözlüm...beyaz ten.. sarı saç:))) görümüşsündür sen faceten resimlerini elamın ve sılamın:))) oyyy çok özledim ben onları yaaa....
onu tahmin nettim canımda belki aileden bir isimdir diye düşünmüştüm..
bende insanalrın ismiyle yaşadığını düşünürüm ama öyle ağır isimler takmayıda düşünmem açıkcası....
:Saruboceq::Saruboceq:
onu tahmin ettim canımda belki aileden bir isimdir diye düşünmüştüm..
bende insanalrın ismiyle yaşadığını düşünürüm ama öyle ağır isimler takmayıda düşünmem açıkcası....
:Saruboceq::Saruboceq:
ahhh gülsün ahhh
görsen biz karı koca ağırız zaten ben 14-15 yaşlarımdan itibaren annemin senin için geçmiş kızım deidğini bilirim genelde sade şeyler giyerim sade şeyler severim cıvıl cıvıl şeyler giyeyim alayım isterdi annem ama bende iş yok daha gençken bile öyle top oynayayım hoplayayım zıplayayım bir çocuk olmadım.
eşimde öyle ona da hep derler ki bir önceki devirin insanı kendi anne babasının yanında yalnızlarken bile ayağını uzatmazmış. okurken mezuniyetlerine filan bile katılmamış içinden gelmezmiş bende öyleydim hep.
korkarım ikimizde kasvetliyiz biraz :))) ne yapalım kader utansın
alemim tabi kaydirigubbakcemile3 eskiden kız ismi olarak paye ismine kafayı takmıştım çok seviyordum bu ismi ..nette bir yerede görmüştüm ..fonetiği çok hoşuma gitti filan ..ama sonra bir anlamı olmadığını öğrenince vazgeçtim ..kendim saçmayım seçtiğim isim benden saçmaymış dedim kaydirigubbakcemile3robot alemsin walla,kanuni hee..:)
sevcili hemserum erkek olur ise kasım koyacaaağum uygun midur sempatiksalakcinni
olmaz hemşerum kasım koyar isen kasim kasim kasilur daaaa :roflol::roflol:
hukukçu olduğun belli kaydirigubbakcemile3
alemim tabi kaydirigubbakcemile3 eskiden kız ismi olarak paye ismine kafayı takmıştım çok seviyordum bu ismi ..nette bir yerede görmüştüm ..fonetiği çok hoşuma gitti filan ..ama sonra bir anlamı olmadığını öğrenince vazgeçtim ..kendim saçmayım seçtiğim isim benden saçmaymış dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?