kızlarrrrrrrrrr..hihoyyyt
koçiş geliyormuş..beni alıyormuş.. ve yemeğe çıkıyormuşuzzz..... 2. ay dönümümüzü kutlamayaaakaydirigubbakcemile3
gülsün çok sevindim
bende kutlarım sizi
bugün başımıza geleni anlatayım da gül doya doya
eşim aradı geleyim seni yemeğe götüreyim deid tamam dedim, ama cüzdanımı unuttum dedi önemli değil ben öderim dedim. açtım cüzdanı benimde para çekmem gerekiyordu bende bankamatiğimi evde unutmuşum iyi mi aradım gelme bende 2 lira var dedim :))))
yaaa gelemedi sevgili sevgilim
gülsün çok sevindim
bende kutlarım sizi
eşim aradı geleyim seni yemeğe götüreyim deid tamam dedim, ama cüzdanımı unuttum dedi önemli değil ben öderim dedim. açtım cüzdanı benimde para çekmem gerekiyordu bende bankamatiğimi evde unutmuşum iyi mi aradım gelme bende 2 lira var dedim :))))
kaydirigubbakcemile3 bnmkide hep unutur cüzdanını bizimde öle kaldığımız anlar çok oldu yani :) bende çok para bulundurmayı sevmem cüzdanda aklım çantada olur hep, e oda kısa sürede bitiyo :))
koçiş geliyormuş..beni alıyormuş.. ve yemeğe çıkıyormuşuzzz..... 2. ay dönümümüzü kutlamayaaakaydirigubbakcemile3
ay ne güzel afiyet olsun canım yaa:))))kızlarrrrrrrrrr..hihoyyyt
:))))) alemsin güzelim yaa:)))) bize böyle şeyler olması imkansız adam evden çıkana kadar yüz tane soru soruo:))))))))temkinli aşkım benim:)gülsün çok sevindim
bende kutlarım sizi
))))
eşim de anahtar unutur genelde))))
ayy cüzdan deyincee
geçen akşam işten çıktm dolmuşa bindm
5 6 dk sürüyo zaten
arıyorum cüzdan yok çanta da
(çanta bavul kadar olunca)
şöför bakıyo aynadan ama nasl kötü oldumm
bi türlü bulamıyom
yolun yarısından fazlası bitti
ben cüzdanı buldm))))
parayı verdim üstü gelene kdar da ineceğim yere geldim zatenkaydirigubbakcemile3
kız casper şiir gibi yazmışsın :) satır satır ...
gazoz içiyodum yarısını döktüm üstüme yaa :) masada şekilden şekile girince tabi..nefret etmeye başladım işten ağrılardan dolayı ..hafta sonu ağrım olmuyo buraya gelince çok fenaihtiyacım olmasa sıkılmayı fln bi kenera atıcam çalışmıcam valla...
))))
sırnaşık şey kız pasaklı dicekler sana
ay canm benmm
aynen valla maddi açıdan sıkıntı olmasa bende oturcam evde iş yerinden çok sıkıldım
patroncuk öküüz olunca onun işini yapmak bile istemiyorumm
offf ya doğum günü olunca insanlara işyerlerinden izin verilse ne de güzel olurdu...
kızlar eve net. alıyoruz....
sizlerden uzak kalmayacağım anlayacağınız :)))
sen asıl beni sor kaydirigubbakcemile3 ben hep kredi kartıyla alışveriş yaptığım için nakit para taşımam pek ,nakit param varmı yokmu onu bile bilmemkaydirigubbakcemile3 geçenlerde bir yere yetişecektim geç kalmamam gerekiyordu ...evin önünden atladım taksiye ..ama nasıl aceleyim anlatamam ...oh taksi geldi gidiyorum sevincindeyim tabikaydirigubbakcemile3 tam taksiden inmeye yakın cüzdanı açtım beş kuruş yok iimi ..kafayı sıyırdım ..atm aramaya başladık taksiciyle))))
eşim de anahtar unutur genelde))))
ayy cüzdan deyincee
geçen akşam işten çıktm dolmuşa bindm
5 6 dk sürüyo zaten
arıyorum cüzdan yok çanta da
(çanta bavul kadar olunca)
şöför bakıyo aynadan ama nasl kötü oldumm
bi türlü bulamıyom
yolun yarısından fazlası bitti
ben cüzdanı buldm))))
parayı verdim üstü gelene kdar da ineceğim yere geldim zatenkaydirigubbakcemile3
maddiyatla alakalı ama maddi sıkıntın olmasa da çalışmak istersin..şimdi oh eve gitsem diye düşünüyor insan da evde otururken de işi özlersin ..sabahtan akşama kadar sıkılrısın evde ne yapacağını şaşırırsın..ha yok ben bir düzine çocuk yapıp bakacağım diyorsun ona lafım yok :roflol: hiç sıkılmazsın emin ol :roflol:))))
sırnaşık şey kız pasaklı dicekler sana
ay canm benmm
aynen valla maddi açıdan sıkıntı olmasa bende oturcam evde iş yerinden çok sıkıldım
patroncuk öküüz olunca onun işini yapmak bile istemiyorumm
hadi gözün aydn canm
bi benm evde netm yok))))
hakkaten çook güzel olurdu canm ama nerdee
öyle düşünceli iş verenn
hadi gözün aydn canm
bi benm evde netm yok))))
ii yıllar tebrikler ..ama sadece yemekle olmaz arkasını da getirinki tam yıldönümü olsun :roflol:
sen asıl beni sor kaydirigubbakcemile3 ben hep kredi kartıyla alışveriş yaptığım için nakit para taşımam pek ,nakit param varmı yokmu onu bile bilmemkaydirigubbakcemile3 geçenlerde bir yere yetişecektim geç kalmamam gerekiyordu ...evin önünden atladım taksiye ..ama nasıl aceleyim anlatamam ...oh taksi geldi gidiyorum sevincindeyim tabikaydirigubbakcemile3 tam taksiden inmeye yakın cüzdanı açtım beş kuruş yok iimi ..kafayı sıyırdım ..atm aramaya başladık taksiciyleneyse yakında varmış da parayı çektim adama verdim ama geç kaldım gideceğim yere o da ayrı mesele hay kafama da bana da :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maddiyatla alakalı ama maddi sıkıntın olmasa da çalışmak istersin..şimdi oh eve gitsem diye düşünüyor insan da evde otururken de işi özlersin ..sabahtan akşama kadar sıkılrısın evde ne yapacağını şaşırırsın..ha yok ben bir düzine çocuk yapıp bakacağım diyorsun ona lafım yok :roflol: hiç sıkılmazsın emin ol :roflol:
anacım olsa bile senin eşin evde olduğunda yine konuşamazdın ki bizimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?