bendede yok canım yalnız değilsin merak etme:)))
BAŞBAKAN GİBİ EN AZ 3 mü diyorsun :roflol:3 çocuk istiyorum benn
evet canm))))
tabi net. bağlatacağız diyorum da....
öncelikle evde bir pc. olmalı o da bizde yok henüz...
amannnnn dün öyle bir kocişle ayak üstü net. bağlatsak iyi olur diye konuştuk hemen heveslendim de...
bu kadar borç harç olduğunu unuttum tabi((
tabi net. bağlatacağız diyorum da....
amannnnn dün öyle bir kocişle ayak üstü net. bağlatsak iyi olur diye konuştuk hemen heveslendim de...
bizim sitede de kablosuz var ayda 3 tl ödüyoruz:))))) inanılır gibi değil değil mi:)) hem sınırsız hemde hızlı:))Kızlar bizim oturduğumuz sitede superonline fiber optik net var hem çok çok hızlı inanılmaz yani hemde hesaplı biz 29 tl ödüyoruz her ay :lepi:
sınırsız yazmıştım ama pardon 4 GB kotalı ama aşmak imkansız tabii ki
ya allah aşkına borcu olmayan yok mu yatabi net. bağlatacağız diyorum da....
aman kuzum borcun evinden olsun ev sahibi olmak gibi bişey için borçlanmak ayrı bi zevktir herhalde???üzülme kuzu yaa
hepsi ödeniz bak biz birini bitirdik mobilyalarımız bitti ev başladı
BAŞBAKAN GİBİ EN AZ 3 mü diyorsun :roflol:
kaydirigubbakcemile3 boşver bağlatma bence ..biz bağlattık da ne oldu sanki ..hiçbir işe yaramıyor ..her ay 25 net 10 da telefona veriyorsun 35 liraya patlıyor ...bu aralar hep kotayı geçmişiz nasıl geçtiysek zaten bir akşamları evdeyiz ..hep 35 civarı fatura ödüyoruz ..yazık paraya boşuna verilen para işte ...35 liraya sınırsız telefon hatları var onlardan alsan daha ii herkesle konuşursun en azından ...
ya allah aşkına borcu olmayan yok mu ya(( benim de yeni evli olduğum için bir sürü borcum var nasıl çıkacaz bu işin içinden bilmem bıkkınlık geldi artık bitse de kurtulsak
aman kuzum borcun evinden olsun ev sahibi olmak gibi bişey için borçlanmak ayrı bi zevktir herhalde???
kızlar eve net. alıyoruz....
sizlerden uzak kalmayacağım anlayacağınız :)))
biz de 2 sene ödedik 3-4 ay oldu borçlar biteli çok şükür ama bize kimse tek kuruş yardım etmedi ..altın taktılar ailelerimiz ..onun dışında mobilyaları v.s. hep biz aldık ..toplamda 50 milyar harcamışızdır ...e araba da aldık ..nerdeyse bir ev parası kadar para ödemişiz 2 yılda ..ev alsak almıştık yani kaydirigubbakcemile3ya allah aşkına borcu olmayan yok mu ya(( benim de yeni evli olduğum için bir sürü borcum var nasıl çıkacaz bu işin içinden bilmem bıkkınlık geldi artık bitse de kurtulsak
üzülme kuzu yaa
hepsi ödeniz bak biz birini bitirdik mobilyalarımız bitti ev başladı
biz de 2 sene ödedik 3-4 ay oldu borçlar biteli çok şükür ama bize kimse tek kuruş yardım etmedi ..altın taktılar ailelerimiz ..onun dışında mobilyaları v.s. hep biz aldık ..toplamda 50 milyar harcamışızdır ...e araba da aldık ..nerdeyse bir ev parası kadar para ödemişiz 2 yılda ..ev alsak almıştık yani kaydirigubbakcemile3
evi ne kadara aldınız merak ettim
canm evimiz 2+1
içinin dolabını fayansları yer döşemesini deiştirdik
53,000 lirayı buldu
güzelim bize de hiç kimse yardım etmedi eşimin ailesi zaten yok gibi bişey.eşimin aldığı tokiden evimiz var hala ödüyoruz 4 yılı kaldı ama onun dışında da borçlarımız var evlendikten hemen sonra iş bulabilseydim şimdiye bitecekti ama 2 ay oldu işe gireli o yüzden henüz borçtan kurtulamadık canım..biz de 2 sene ödedik 3-4 ay oldu borçlar biteli çok şükür ama bize kimse tek kuruş yardım etmedi ..altın taktılar ailelerimiz ..onun dışında mobilyaları v.s. hep biz aldık ..toplamda 50 milyar harcamışızdır ...e araba da aldık ..nerdeyse bir ev parası kadar para ödemişiz 2 yılda ..ev alsak almıştık yani kaydirigubbakcemile3
evi ne kadara aldınız merak ettim
altındağ tarafında kızlar
hımm ..oralarda uygundur doğru ama bu kadar da uygun olması ilginçmiş doğrusu akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?