Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tabi net. bağlatacağız diyorum da....
öncelikle evde bir pc. olmalı o da bizde yok henüz...
amannnnn dün öyle bir kocişle ayak üstü net. bağlatsak iyi olur diye konuştuk hemen heveslendim de...
bu kadar borç harç olduğunu unuttum tabi ((

3 çocuk istiyorum benn

evet canm ))))
BAŞBAKAN GİBİ EN AZ 3 mü diyorsun :roflol:

kaydirigubbakcemile3 boşver bağlatma bence ..biz bağlattık da ne oldu sanki ..hiçbir işe yaramıyor ..her ay 25 net 10 da telefona veriyorsun 35 liraya patlıyor ...bu aralar hep kotayı geçmişiz nasıl geçtiysek zaten bir akşamları evdeyiz ..hep 35 civarı fatura ödüyoruz ..yazık paraya boşuna verilen para işte ...35 liraya sınırsız telefon hatları var onlardan alsan daha ii herkesle konuşursun en azından ...

Kızlar bizim oturduğumuz sitede superonline fiber optik net var hem çok çok hızlı inanılmaz yani hemde hesaplı biz 29 tl ödüyoruz her ay :lepi:
sınırsız yazmıştım ama pardon 4 GB kotalı ama aşmak imkansız tabii ki

Son düzenleme:

üzülme kuzu yaa

hepsi ödeniz bak biz birini bitirdik mobilyalarımız bitti ev başladı

bizim sitede de kablosuz var ayda 3 tl ödüyoruz:))))) inanılır gibi değil değil mi:)) hem sınırsız hemde hızlı:))

ya allah aşkına borcu olmayan yok mu ya(( benim de yeni evli olduğum için bir sürü borcum var nasıl çıkacaz bu işin içinden bilmem bıkkınlık geldi artık bitse de kurtulsak

)))
aklıma bile gelmemişti kız

ben 3 diyorum eşim 1 ))))

ya allah aşkına borcu olmayan yok mu ya(( benim de yeni evli olduğum için bir sürü borcum var nasıl çıkacaz bu işin içinden bilmem bıkkınlık geldi artık bitse de kurtulsak

aman kuzum borcun evinden olsun ev sahibi olmak gibi bişey için borçlanmak ayrı bi zevktir herhalde???

Allah yardımcınız olsn canmm

ayy öyle valla ya

kira verirken zorumuza gidiyordu kredi verirken zor gelmiyo )))

kızlarr youu nerelerdee

biz de 2 sene ödedik 3-4 ay oldu borçlar biteli çok şükür ama bize kimse tek kuruş yardım etmedi ..altın taktılar ailelerimiz ..onun dışında mobilyaları v.s. hep biz aldık ..toplamda 50 milyar harcamışızdır ...e araba da aldık ..nerdeyse bir ev parası kadar para ödemişiz 2 yılda ..ev alsak almıştık yani kaydirigubbakcemile3

üzülme kuzu yaa

hepsi ödeniz bak biz birini bitirdik mobilyalarımız bitti ev başladı

evi ne kadara aldınız merak ettim

canm evimiz 2+1

içinin dolabını fayansları yer döşemesini deiştirdik

53,000 lirayı buldu

canm evimiz 2+1

içinin dolabını fayansları yer döşemesini deiştirdik

53,000 lirayı buldu

ohoooo ..53000 lira olduktan sonra ben iki tane ev alırdım yaptığım masrafla akannehir kaydirigubbakcemile3
ev almaktan almaya fark var işte ...
benim istediğim ev 150-200 den başlıyor ...53000 e evi nerde buldunuz ankarada akannehir

güzelim bize de hiç kimse yardım etmedi eşimin ailesi zaten yok gibi bişey.eşimin aldığı tokiden evimiz var hala ödüyoruz 4 yılı kaldı ama onun dışında da borçlarımız var evlendikten hemen sonra iş bulabilseydim şimdiye bitecekti ama 2 ay oldu işe gireli o yüzden henüz borçtan kurtulamadık canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…