alyada güzelmiş ball anlamı nedır acepppuyuyolarda birbirine
bal aynı isimleri düşünmüşüz cnm :)
pasaklım bence çocuk falan düşünme hiç sen cnm bi süre daha.allah korusun çocuğun ortadamı kalsın böle bi evlilikte?
ablacım bugüne kadar o lafı ben ağzıma bile almadım hep ondan duydum
madem bu kadar kolay çek git dedim ama gitmedi keşke hiç söylenmeseydi o sözler
her yaptığını unuturum da onları unutamam işte mafoldumben
evlenmeden önce tam kafa dengim diyordum eşim için gezer tozardık eğlenirdik çok güzel günlerdi gerçekten
zar zor izin alır anneyle iş birliği olunur gece dışarı çıkılırdı boshayallersmile
insanlar evlenince daha rahat olurlar gece dışarı çıkma konusunda ama biz hiç değiliz nedense
kayınvalidemle ve görümcelerimle bu konularda kesinlikle konuşmam ablacım çünkü oğulları gibi onlarla da dünya görüşlerimiz apayrı olduğu için maalesef beni anlamayacaklardır
arada şakayla karışık kayınvalideme zerzenişte bulunduğumda bile şaka olmasına rağmen toz kondurmaz oğluna
o yüzden hiç onlarla bu tür konularda konuşmam
pasaklım ama herşeyi oluruna bırakmak iyi değil bence birilerinden yardım al
bikere görümcenle ciddi anlamda paylaş derim
kaybedicek bişeyin yokki tatlım
isimlerde çok hoş hayırlısı işllh cnmm
canımm onları tanımadığınız için bu konuda ısrar ediyorsunuz ama inanın ne kayınvaldieme ne görümcelerime sorunlarımızı anlatamam
bi kere benim onlarla böyle bir diyaloğum yok hiç bir zaman bu kadar içimi dökecek kadar samimi olmadım onlarla olmakta istemiyorum
canımm onları tanımadığınız için bu konuda ısrar ediyorsunuz ama inanın ne kayınvaldieme ne görümcelerime sorunlarımızı anlatamam
bi kere benim onlarla böyle bir diyaloğum yok hiç bir zaman bu kadar içimi dökecek kadar samimi olmadım onlarla olmakta istemiyorum
Eşimin doğumunda kayınpederim Almanyadaymış, çok istemiş Kubilay olsun diye.güzel nan nerden icap etti kubilay??
Kubilay ismini beğenirim.
neden çift isim düşünüyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?