Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alya zormuiş be balımm
hera nan senın kocanda hee bende dıom ömer olcak olumuzun adı evlnmedne ruymda gördum dıe htırlıom ama ben daha bakar araştırıım çocuk isimleri çok önmli butun hayatını etkiliomuş =)=)

bal aynı isimleri düşünmüşüz cnm :)

pasaklım bence çocuk falan düşünme hiç sen cnm bi süre daha.allah korusun çocuğun ortadamı kalsın böle bi evlilikte?

bu konu gerçekten çok hassas bir konu
bir bebeğimin olmasını ve anne olabilmeyi gerçekten çok istiyorum
ama evliliğimizde yaşanan bu sorunlardan dolayı da erteledikçe erteliyoruz
sonra oturup mantıklı bir şekilde düşündüğümde sorunlarımızı çözmeyi beklersek hiç bir zaman çocuk sahibi olamayacağımızı farkediyorum
ben razıyım hem anne hem baba olmaya bunu bile düşündüm yarın bi gün ayrılırsak bebeğimizde varsa ne olur diye
inan bunu bile göze aldım yani yeter ki bebeğim benimle olsun
düşünsene evliliğimizde sorun yaşadığımız yıllarca erteleyeceğim ve yarın bi gün aramızdak sorunlar çözüldüğünde herşey için geç olacak belkide
çok korkuyorum bundan dediğim gibi bu konuda karmakarışığım benim için çok ama çok hassas bir konu bu

Peki içinde mi yaşıyorsun bu sorunları..
dertleştiğin ailenden birileri yok mu gülüm,
ah kıyamam tatlım ya,ama ne olur hayatınızı zehir etmeyin,
içinize atmayın bir zaman sonra yine sizden çıkıyor.
unutmayın hayatta en önemli şey kişinin kendisidir...
sana çok şey demek geliyor içimden ama diyemiyorum,
farklı düşünmene sebep olmak istemiyorum.
ama sen yinede eşinle ciddi ciddi geleceğiniz için,
birbirinizin sağlığı ve mutluluğu için konuşun ve karar alın..
seni çok seviyorum biliyorsun,inşallah gönlündeki neyse o olur tatlım...
hiçbirşey için canını sıkma,kaybeden eşin olacaktır bunuda unutma.
..

pasaklım ama herşeyi oluruna bırakmak iyi değil bence birilerinden yardım al
bikere görümcenle ciddi anlamda paylaş derim
kaybedicek bişeyin yokki tatlım
isimlerde çok hoş hayırlısı işllh cnmm

canımm onları tanımadığınız için bu konuda ısrar ediyorsunuz ama inanın ne kayınvaldieme ne görümcelerime sorunlarımızı anlatamam
bi kere benim onlarla böyle bir diyaloğum yok hiç bir zaman bu kadar içimi dökecek kadar samimi olmadım onlarla olmakta istemiyorum

gecen arabada giderken plaka gordum tcb yazıyordu t ve c tammda b kım olcak acep diyoruz 3 aile üyemıze b li isimler düşünüyoruz diyorum işde betul yok dıo zaten koymam eskı savgılısnn adı berke dıyorum yok cok tıkı dıo bihter diyorum yok dio onu hiç koymam kızın arkasından bagırırlar dıooo

pasaklı canım hakkında hayırlısı olsun. esınle zatı burclarınız geregı pek ortak noktanız yok. belkıde bızım dusundugumuzun aksıne cocuk ortak noktanız olur ve sızı ben olmaktan bız yapmayı basarır umarım hakkında hayırlısı olur tatlım

cnm onlara mutsuz olduğunu problemin olduğunu söyle
onlarda bu duruma seyirci olup sevincek halleri yok
bence elerinden geleni yaparlar
dertleş demiyorum zaten sıkıntılarını dile getir be cnm
zor değil bence

Bizim oğlumuzun ismini kimse beğenmedi mi len

KUBİLAY ARSLAN

ya pasaklıcım bu konuda dedğin gibi çok hasas cunku evlililik cok farklı bişi eşlerin birbirine yaklaşımı önemlı demişsin ayrılsak bile tüm sorumluklarını alabilirim bebeğin ama ne bir baba anne olabilir nede bır anne baba olabilir tam oalrak ikisin yerıde cocuk ıcın cok farklıdır bncce ilk önce ailedeki pürüzleri halletmenızz bnce eşinle denemdığın bi yoldan iletişim kurmaya çalıs denedıklerın fayda vermedıyse ama illaki bi şekilde bu sorunlar çözülmeden bi bebek için karar verme bnce canım :S

Ben bu konuda sana hakveriyorum canım.
Çünkü oğulları mükemmel, birtane.
Bütün kabahat sendedir mutlaka onlara göre.
Bende bi ailenin bir gelini olduğum için seni anlayabiliyorum.
ama şükür benimkiler öyle değildir, bi sorun olduğu zaman eşime kızarlar sen haksızsın diye.
Ama az çok tahmin edebiliyorum seninkileri

kaynana ve görumcelerınıze esınızde asla dert yanmayın yarın obur gun aleyhınıze delıl olarak kullanıcaklarına emın olabılırıanız. ıstısnalar kaıdeyı bozman tabe ---------

------------********* esle ılgılı sorun varsa bunu ancak 2 kısı cozer 1 sız dıgerı esınız. dıger ınsanlar sorunu buyutmekten baska ıse yaramaz. eger bı ınsan lafta anlamıyosa bı yerde kırılma noktası olmus o surecten donememıstır Bekleyıp gormek beklerkende daha buyuk kırıklar yaratmamakk lazım- yoksa kımse durduk yere hırcınlasmaz. ne kendınızı ezdırıın ne karsıdakıne hıssettıklerınden oturu kotu davranın. bırakın sıze souk ılgısız davrmankk ıstıyorsa ole davransız. sonucta karsılıgınıda o yonde alır. elestırmeyın ılgısız tavrını . ona onsuzkende mutlu olablıdıgınızı kanıtlayın bu evrede ve son olarakta evlılıkten oncekı hayatını ozler bu zırtapozlar evlıoldugunu dank etsın dıye bıraz bekleyın- 5 yılda sonra bıraz rahatlarsınız

güzel nan nerden icap etti kubilay??
Eşimin doğumunda kayınpederim Almanyadaymış, çok istemiş Kubilay olsun diye.
ama olmamış.
Ondan bana ölmeden önce oğlunun adını Kubilay koy dedi. Bir de benim ismimi ekleyin dedi.
Kubilay Arslan oldu.
Kubilay ismini beğenirim.
neden çift isim düşünüyorsunuz ??

Ablacım biri kayınpederimin eşime isteyipte koyamadığı isim, diğeride kayınpederimin ismi

balcım evet fıtığa en iyi hareket cnm..
ben bi ara dayanamıyordum sancılarına kendi egzersizleri var çok iyi geldi..geçen eşim inciltti yalnışlıkla boynumu o yüzen şimdi ağrıyor..
fizik tedavide tens bağlıyorlar ağıran yerlerdeki kaslara,bu cihazda tenslerden oluşuyor o yüzden dikkatimi çekti aldım..

bak cnm bu,ama öle boş titretenlerden değil,direk kası çalışırıyor şekline aldanma..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...b-tronic-x2-zayiflatici-kas-yapici-kemer.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…