Allah seni emikubilay diince avrupa yakası geliyo aklıma
kubilaylaylay:)
Kızlarr buğlemde güzel isim demiii
=)=)
Yırttım len mıçımı kımse görmuoo aaaaaaaaaaaa buğelm dedımı=)(
Ben kızım olursada rahmetli annemin ismini düşünüyorum Zerrin
Ama kararsızım
Eşimde Pırıl istiyor
=)=) hani kimse yoktu bunun hayatında snedne önce baby ==)=)gecen arabada giderken plaka gordum tcb yazıyordu t ve c tammda b kım olcak acep diyoruz 3 aile üyemıze b li isimler düşünüyoruz diyorum işde betul yok dıo zaten koymam eskı savgılısnn adı :d berke dıyorum yok cok tıkı dıo bihter diyorum yok dio onu hiç koymam kızın arkasından bagırırlar dıooo :d:d
ben erkek olursa ömer diodum ama bakalım düşüncem =) kocişte ömer feridun olsun dıo ferduunada ben ıstemıom sevmıom o ismi=)allah seni emi
[sıze="2"]güzelde ne demek k.
Hem benim eski isimler daha çok hoşuma gidiyor, ahmet, mehmet falan [/sıze]
asel ide ne dmek cnm çok dğeişik isimmişben kız isminde asel ide beğeniyorum
songul ablcım ben fikir olsun die dedim bizim akrablarda 2tane var adları buğlem ben koymam zaten=)=) olursadacanım ya,ben oldum olası telaffuzu zor olan
isimlerden uzak durdum.tabi bu sizin seçiminiz ama
inan ben hiç duymadım bu ismi,ne demek ki??
mınel mi=)=) ay bnm kısım olursa olabilir adımla benzeşioo=)=)bu aralarda minel moda :)
Songül ablacım mafoldumben bende seni çok seviyorum
Hayır bunları içimde yaşamıyorum ama sadece de sizinle paylaşabiliyorum başka kimseye anlatamıyorum
Kendi aileme de anlatamıyorum geçenlerde çok doldum ve fikir almak için annemle az bişi paylaştım bir kızdı ki eşime
kızım sen sahipsz misin gerekirse alır çantanı gelirsin buraya, köle olasın diye mi evlendirdik bu adamla seni diye
anlatmıştım kızlara daha önce haklı olarak öyle bir tepki vermişti anneciğim
ama her şeyi de ona anlatamam ya çünkü eşime karşı tepkili olmalarını istemiyorum onu çok seviyorlar her zaman çok saygılıdır aileme karşı
sizler varsınız işte akıl danıştığım napıyım kime gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?