Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hera gördun demı nan taşlık naısl yapıldını haşlamadan yap sakın he=)=) denmeye glecem:ecrin_bebek:

nan en son aysenn düğnde görsduk oda 3 hafta oldu :)
bnm kocişin göbüşünü ortdan kaldrsakk problem kalmıyo bn 105 görcem senı dıyommm bakalımmm ınşallahhhh rejım kararına uycaz D:

fırında makarna tarifi vermiş nan bir
süper görünüo akşam yapam bari yaaa kocamın yaptığı makarna bittiydi akşam sağolsun 2 tabaklık yapar da:)))

damlacım valla koişim ayıla bayıla içti çorbayı hiç yapmadıydın bundan dio demedimki dun bala yaptım ondan öğrendım die :ecrin_bebek: fırstmı oluo o didim

nurndan nan taze olsun dıe az yapmış ne isiton daha =)=)

heracm işte gelin görüşek dios demii hep biz geliozz başınıza=)=) ay gelinde blurayden film izleyek mumya

ınş bluee
bızım mah.bıle harıka daıreler var
hepsı 4 yada 5 katlı harıkalar ama seneye bakalım sımdıden bakıp uzmeyım dıom
senye ınş alırız

fırında makarna tarifi vermiş nan bir
süper görünüo akşam yapam bari yaaa kocamın yaptığı makarna bittiydi akşam sağolsun 2 tabaklık yapar da:)))
evet canım ben verdim tarifi gercekten güzel oluyo ama kıymayı mümkünse birazcık fazla tut daha lezzetli oluyo

damlacım valla koişim ayıla bayıla içti çorbayı hiç yapmadıydın bundan dio demedimki dun bala yaptım ondan öğrendım die :ecrin_bebek: fırstmı oluo o didim

kaydirigubbakcemile3 bakalım benimkide öle yicek mi gerçi yemek olsunda sıcak olsun fark etmez, eve zor girip direk mutfağa atıyorum kendimi yaa :bbo:

gördüm mbluecim saollll :) annemde haslamadan yap dedi suyunda vvıtamınlerı gder dedı ama netde herkes haslayp yapn sert oluo dio bakım

nan geyik olsun die bazı saçmalıorum tabi ama
düşkünlüğüm var evet:)))
artık ben mi normalim sizler minormalsiniz bilemem
bilimsel araştırma yapmak lazım:))

nuro biz seni böle sevdik dizilerinle setlerinle filmlerinle :))

balım tavğun bişiyi işte taşlık diolar=)=)

ıykk neyi yaa totosumu yoksa :)

nan en son aysenn düğnde görsduk oda 3 hafta oldu :)
bnm kocişin göbüşünü ortdan kaldrsakk problem kalmıyo bn 105 görcem senı dıyommm bakalımmm ınşallahhhh rejım kararına uycaz D:

hera bizim sip verdiğimiz ilaç kesin 1 ayda 6 kilo diyo
faydası olursa sölerim sanada
bitkisel ve yan etkisi yok cnm

nannn akşam kocişimm eve 9:30 doru gelıo o saatden sonra ne zamn otrcn ne zman vakıt gecrcen şu ıkı ay bıtsınde o zamn normala doncek kocemın işleride ınsallah hem korkarım bn mumydennnn arastrma yaprken bı ıtp bıuluyolrr onu acınca mumya canlanıo omu ?

bakdım balcımmm yan etkisi yok diyolr ve etkılıymıs baya inşallah sonuç alırsınz canm memnun kalırsınzz bızede tavsıye edrsnz

balll, altın çilek gerçekten yararlı mı değil mi diye bi alt yazı geçiyodu geçen gün haberin olsun izleyemedim ama bir ara çok moda olmuştu. tazesi falan lafı geçiyodu bi araştır istersen.

ya taşlık hani kuşlar minik taş yer, kum yer ya, yediklerini öğütmek için değirmen misali:))) oralarına deniyo ama yemeği yapıldığını sizden duydum valla ben de ilk.

böcüüük nan sen ömür boyu borç öde e mi 223 ne diyon yavvv etiler'e mi gidiyon orda gerçi 400 den başlar evler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…