Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heracım sen haşlama ananla benı dinle kzum yedık de dios zaten demii=)=)

böcüğüm alcan inşalllah şu mubarek gunlerın geclerin hayrına rabbım sana ev almayı nasip etisn inşllh içinde mutlu huzurlu yaşamayıı aminnnnnnnnnnn

yorugncum eveyt yemeğide yapılıo tatlım=)=) tavuk eti işte cnm sadece taşlık kısmı
=)=)

hera bakalım cnm etkisi olursa sölicem sözz

yorgun evt tayyip amca almıştı ozmn çok ünlenmişti bu altın çilek

böcük o fiyata öle daire bedava walla nerde orası??

ben yıdımde gledim kıslarrr

yorguncum bende nişandan sonra başladımdı anne baba demeye eşimde aynı şekilde hemn başldık sonra alışamyız die==)

ay ben makarnalı börekten nefret edıomm desemm

yorgunn hanım h gldın
lenn aksam senın uyursuzluğundan yenemıyormuşuk

nan, sen gittin de şükür yendik işte benim ne uursuzluum olcak:umursamaz:

benim herşeyim hızlıydı valla hemen anne demek zorunda bırakılmıştım:)))
hemen de sinir demeye başladım:)))aklinialirimsmile
kocam emen dedi anneme hala da dii:))

hakkaten hızlı olmuş her şeykaydirigubbakcemile3

bn nişandan sonra demeye başladım anne diyeeee bn isteme tyada hemn sözde sonra dıyenlere ıstısnalar oalbilir tabı ama samıyetsız gelıooo

bluecum maşallah diyeyim ya bu saatten sonra garip geliyo, bi de hani güzel geliyo kulaama ayşe anne mesela. hayır ben onun da benim anneme anne demesini sadece anne yani talep etmem. kadıncağızla ilgili bi durum değil de annem benim annem yaa.

bir de zamanında zorla dedirttilerdi ondan gıcıkım sanırsamklava:

böcük linkini verdğin ev de güzelmiş canım feraahh bn beğendmm :) ama çatı katı ızalosyon yoksaa soğuk olurr boylee mı bakıon evv gell komsum olll

Son düzenleme:
yorgunnnnnn o kadr daa deel bacım anne olamıyo tabıkı kımse ama annecık oluolrr :) ama zorla oldugu ıcın sınr olmussundr belkı yorgncm

böcüüük nan sen ömür boyu borç öde e mi 223 ne diyon yavvv etiler'e mi gidiyon orda gerçi 400 den başlar evler:)))
olm burasıda atakent:dilcikar:en :dilcikar:uygun ev bunnlar
böcük nan 173 normal belki o eve, dublex şart mı kaç çocuk etcen sen, bi de o evi ısıtmak pahalıya gelir nan, he belki izolasyonu vardır de mi ...
en az 4 odalı olmalı yoksa duplex sart deıl
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15951050#post15951050
bu konuda fikirleriniz nedir bayanlar, anne diyo musunuz, ne zaman başladınız demeye?

anne dıyom ama ıcten deıl:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…