Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yarın nikah söz flan var ya kendim mi düzleştirsem şimdi
sacımı
fön mü cektirsem yarın
kuaförde sıra beklemeyi hiç sevmiomm yaa =(

blue kızz ben bekarken mutfaga girmiş kul degıldımm
sen nerden ögrendin anacım
bu kadar mutfak işini =)
kırk yıllık ev hanımı gibisin maaşallah =)

Son düzenleme:
becerebiliyosan evde yap derim prijuva, benim de öyle durumlara tek modelim vardır köpük sürüp o geniş ağızlı neydi adı kurutma başlığını takıp kıvırcık ediyom kuaförden çıkmış gibin oluyo kuaför olayını hiç sevmiyorum ya, benimkine diyom ne şanslı adamsın kaydirigubbakcemile3

ve bu akşam blue nun tarifini yapıyoruz annem süt dökmüş kedi gibi gelip tamm ondan yapalım bak bu akşama dedi :roflol: ne bilim kızım insan unutuyo zamanla diyo hala :roflol:

pasaklıma yetişemedim ya((((((
bende iyiyim kızlar çalışıyorum işte ne olsun(((,
ama acayip eve gidesim var:))

kıss o geniş başlık o işe mi yarıomuş
hiç bilmiodum =)
düzleştirici de cok kırıyo sacımı yaa
gerçi fönde yıpratıyo ama
düzleştirici daha cok zarar veriomuş gibi gelio bana

prıjuvacım senın tarıfte güzl olur kfc deki gibi oluosa ımm denyım b n onuda
=)=) ben okuldaykende yemk yaprdım seviyorum yemk olayını pişrim edim çok hoşuma gidio =)=) sağol
bide =)=) kuaföre hem boşa vakit hemde nakit harcama evde düzleştiriver aynı şey derim 0 cnmm

yorguncum bencede şanslı kuaförü sevmeyen bi hatun ımm bullunmaz hint kumaşı gibidir =)=) annen biliomş demk tarıfı bak =)=) nese iyi olmş arada ypr yersınız afıyetnen =)=)

deneyın anacım atrıflerı bişiyu kaybetmezsiniz=)=)

nurdancım cnmcm aynen bizimde çok pis eve gidesimiz var ahh ahh akşm 5 olsada çıksam sen ne edion yoğunmusun bugunde

bide kızlar =)=)

bir tarıf buldum üstlü ıslak kek die onu yapçam vakit bulursam guzl olursa sizede tarıf eetçemm =)=)

evet prijuva ben de üni deyken bi arkadaştan öğrenmiştim:)))

benim saçlar karman çorman zati, havluyla kuruduğunda kendiliğinden kıvrılıyo ama öyle düzenli olmuyo, çok dalgalı gibi işte. nemli saça köpük yapıp parmaklarla avuçluyon, o başlıkla da öbek öbek kurutunca düzenli oluyo kıvırcıklar, millet aa çok güzel olmuş diyo, normalde uuraşmadıım için öyle şeylerle:)))

mblue evet cnm aynı kfc oluyoo =)
bende deniyim inş. bugün senin tarifi
sn bugün 5'te cıkıon haaa:umursamaz:

Son düzenleme:
yorgun cnm bende elime biraz biraz jöle alıp nemli sacıma elimle sekil veriyim kıvır kıvır
oluyoo
cabuk sekil alan bi sacım var Allahtan
ama o başlığı da ögrendim artık denerim =)
blue dene sonra bizede ver tariff =)

nurdan sana da koaly gelsin, saatler geçiversin hanımlar sizler için inşallah, ay benim de geçsin de şu kursu göreyim nasıl bi şey çıkacak.

prijuvacım senin tarifin lezzetini de tahmin ediyorum ama işte evde kızartma olayını bıraktık biz, hem sağlık, hem temizlik bakımından kaydirigubbakcemile3 üşengeç hatunum naaapiim.

ya blue bu kadın böyle yeni bi şey buluyorum haa annanen yapardı eskiden, ya sen de yapaydın bana da ben de nasipleneydim ne olurdu di mi, hııh, benim tarifim bi kere bu artık, o şansını kaybetti hıııh!

ben tatlıyı çok kısıtlı yiyebiliyorum şeker düzensizliği var bende, ben yokken ver o tarifi bluem yaa :gitme:

tam senlik o zaman prijuva, hani acelen var misal, nemli saçla çıkamıycan ince uçla lurutmaya kalkarsan da şekli bozulur ya, böyle o geniş başlıkla hem kuruyo hasta olmuyosun hem de bütünlüğü bozulmuyo.

yorguncum çok pardon datlum ozaman sern yokken yzarım buraya . amasen nie hemn zaman geçsin isiton tatil çok geldi anlaşılan sana

inş. 5 olurda çıkarım

saol yorgun beni aydınlattıgın için =)
kullancam artık o başlıgı
hadi sana iyi günler o zaman =)

saolasın prijucum.

blue yok yarın geçmesin de bugün akşam olsun, derse gidicem şimdi ilk defa gidicem grup başlamış aslında şimdi tek ben yeni olrusam diye dikkat çekicek of güya kaç yıllık örtmenim terzi kend isöküğü misali öğrencilere atıp tutarım rahatltırım kendime hayrım yok işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…