Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy bi de myneti okuyodumda ikizlere cok üzüldüm yaa
biri sele kapılmışş
çok tatlılarmış maaşallah =(

cnm hayat okulu orası =)
her türden itiraf var ben canım sıkkın olunca komik kategorisini secıomm
çok gülüomm yaa =)

Son düzenleme:
prıjuvacım cnm sıkılıo yaa ayy en geçmez bi günnn bide yarın gıcık gıcık hemen geçer şimdi : mesai saatleri bitmio tatill günler anında bitio puff

benimde cnm sıkılıyo tatlım
ayy bi de ikizlere çok üzüldümm yaa
cesedi bulunmuş kızın sabah =(
Allah anne babasına sabır versinn =(
çok üzücü

amin inş ..
bak ne öğrendim yine mynetten
Eskiden kış günlerinde limon ve portakal kabukları atılmaz, sobanın üzerine konup odayı mis gibi kokuturmuş. Şimdi bu kabukların nefis kokularından mutfağınızda yararlanabilirsiniz. Kabukları yıkayıp fırında iyice kurutun. Sonra mutfak robotunda un gibi öğütün, bir kavanozda saklayın ve kek, pasta veya muhallebi yapacağınız zaman içine biraz katın. Bir "tatlı ustası" olarak bu da sizin küçük sırrınız olsun.

Neymiş? Halıyı balkondan aşağı sarkıttığım için kirlendiğini iddia eden asılı çamaşırları yüzünden kapıya gelen yeni komşuyla çatır çatır ağız dalaşı yaptıktan sonra "Ya komşu, hazır çıkmışken sizden bir tutam tuz alabilir miyim, evde bitmiş de..." denebilirmiş! Zira bu, çok koyu bir muhabbet başlatabilirmiş. Ayak üstü muhabbet arasında benim yemek ocakta unutulabilir, ocağın alevi rüzgardan perdeyi tutuşturabilir, iki şapşal kadın can havliyle ocağın üstüne atlayabilir, bir kova su perdelere boca edilirken balkondan aşağı inen sular komşunun çamaşırlarını ikinci kez ıslatabilirmiş. Olsun, yeni komşum beni gene de çok sevdi ki!

bu güzelmiş

kaydirigubbakcemile3
geçmişte daha ne itiraflar var

bak bak hatta benim orda en favori itirafımı anlatayım sana şimdi orda bulamam bayagı gecmişte ;
kadın rejime başlayacağı için kendisine yağı,şekeri,tuzu yasaklıyo
kararlı olayım die de rujuyla aynaya yağ,şeker,tuz yok yazıyoo
sabah kalkıyo aynaya bakıyo ki kocası yazının altına cvp yazmış aynı rujla
'daha dün aldım yaa'
kadın gülmekten ölüyo tabi kaydirigubbakcemile3

çok uykum geldii yarım saatım kalmış ama ayy daraldım bee nese prıjuvacım iyi tatiller tatlım ağırlık çöktü pc bşında kalkımda gezınım az mucuk

ayy kızlar
misafirlerimi uğurladım
herşeyde çok güzel oldu, evimide çok beğendiler
ohh atlattım bugünüde

Kızlar evde yatıyorum öylece mafoldumben
Doktora gittim muayene oldum fitik baslangici dedi mafoldumben
iğne yaptılar ama hala çok ağrım var gece tekrar gidicem iğne olmaya
Ptesi de mr çekilecek fizik tedaviye gidicem mafoldumben

bluecum, haklısın valla değişik bir ortam benim için, rengarenk bir sınıf:))) hoca da iyiymiş, çok espirili anlatıyor dersi, benim gibi yani övünmek gibi olmasın sempatiksalakcinni

bunu dneıycem dıe yazdım dun yapıcaktım baktım halım yok dedım yarın yaparım
=)=) artık o şanslı kişilerde heralar oldu prıjuvacım

herayla tanışıyosunuz yani, umarım dost kazığı olmaz tatlın tam tutar da kaydirigubbakcemile3
itiraf.com var ya onu okuyodum =)

hey gidi hey, hala var mı o site, ne okurduk be ilk zamanlar, komik bölümü gerçekten dağıtıyor insanı gülmekten bazen

aynen burada olduğu gibi :roflol: benimki de kesin ona yasaklıyorum sanıp: ama onlarsız hayat çekilir mi yazardı:roflol:

ayy kızlar
misafirlerimi uğurladım
herşeyde çok güzel oldu, evimide çok beğendiler
ohh atlattım bugünüde

ellerine sağlık, evin yeni sanırım güle güle otur. bir de geçmiş olsun atlattığın içinyerimseniben

Ayaklarımı yüksekte tutuyorum yatıyorum tatlım öylece :gitme:

pasaklıcım sakin ol, geçmiş olsun! bak başlangıç demiş, dikkat edersin olmazsa fizik tedaviyle falan atlatırsın inşallah. şu sıralar çok dikkatli ol, atlattıktan sonra da dikkatini koru. bende çok uzun yıllardır var sırtımda, insan yaşamayı öğreniyor allah korusun tamamen olsa bile, bak seninki başlangıçmış.

yalnız ayaklarını nasıl yüksekte tutuyorsun anlamadım. hani dizinin altına yastık koyup mu? desteklemek gerekiyor çünkü yoksa yük biner daha kötü ağrır. acele hareket etmeyi hayatından çıkarıyorsun, düşünüp her adımı atıp bir şey kaldırmak lazım. mutfak dolabına uzanırken bile fıtık olanlar var. sakin ol, allah dermansız dert vermesin. umarım çabuk atlatırsın a.s.

Yorguncum teşekkür ederim verdigin bilgiler için
Ayaklarımın altına yastık koyup uzanıyorum dümdüz yatinca ağrım oluyor çok
Dün gece de çok ağrım oldu acile gidip iğne oldum dayanamadım ağrısına
Yarın sabah fizik tedavi doktoruna gideceğim
Çok yavaş hareket ediyorum ani hareket yok eğilmek uzanmak yok zor oluyor ama sagolsun annem yanımdaydi dün bugünde esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…