Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hadi yorguncum dinlende gel
=)=) pzrtesi ders var sneıde ben rhtlattım aman boşver okadr sıkma kafanda dağıır arkdş edinriisn bi kaçtane fenamı canım
=)=) bizler gibi olmaz ama idare et yorgunum =)

akşam 6dan sonra saat yavaş yavaş geçsinn ne süper olur bu arada saatler nasıl olcekti be =)=) nese allahtan yarın pazar bakarık tvden :)

valla prıjuvacım hiç bilmiomki cnm bu aralar yatması lazım heralde bi duyuruda görmedım hiç aöfyu arayıp sormk lazım pzrtesi öğrenınce haber ederım

saatler bu gece 1 saat geri alınacak cnm
hmm evet takip etmek lazım ne zaman yatıracaz ne etcezz =)

hım belkım pasaklım bılıodur.ayy şu okulda bitse harika olur cnmda sıkılıo bu 2,5 saat geçmezde artık ayy sinir oluyorum ilk işe başlarken cmrtesi gunler 3-4 gibi çıkarsın işin olamyınca dahada erkn çıakrsın demişlerdi ama nerde 5ten önce çıkamıorum artık sinri bpzucu puffff yılbaşında zamda yapmazlar söverım haaaaaaa sona borçlar biter bitmez aynen topuk yaparım iş bulup =)=) bulmadanda çıkamıom yemıo

aynen cnm bana da 2 yıldır zam yok güya altı ayda bi olcaktı
senede 1 olsa razıyım şimdi
puff bende cıkarımda cesaret edemiomm =(

ay akşm heralar yemeğe gelemıolarmış çaya gelcekler ben o dedimm sütlü ıslak keki denim bi nasıl ölcek =)=) yabncı değiller nede olsa sıkıntı olmaz =)=)

ben de öyle alıom cnm =(
hımm çaya geliolar hee
dene bakalım cnm sen yaparsın ben biliom =)

o zaman bildiğin yoldan şaşma derim
bildiğin bi tarif yap =)
hoşş yabancı degıller ama =)

bunu dneıycem dıe yazdım dun yapıcaktım baktım halım yok dedım yarın yaparım
=)=) artık o şanslı kişilerde heralar oldu prıjuvacım

anladım cnm pzartesi heranın agzından duyarız artık nasıl oldugunu =)
hava cok güsel dısarda bi güneş, bi güneş yanii =(

ayy bızde bu kapalı alanlarayız püff güneş bulunduğum odadan butun heryeri aydınlatıo ama ben dışarda gezmeyı tercıh ederdım püff(
evet bakalım onlarda kendıernı şanslı hissetçeklermi önmli bi konu yane =)=()

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…