Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

o da bı kalabalık songul ablam
üzülme kızn yapar cok torun sana ınş:)

Bunada şükür be gülüm.
İşte onun için bebek düşünenlere hep söylüyorum,
burada da yazıyorum,eğer 2.yi düşünüyorsanız,
bebeğiniz 1-2 yada 3-4 yaşlarındayken düşünün mutlaka..
kızım çok torun yapar mı bilmem ama şimdiden ben evlenmicem diyor,
bende ,bende öyle söylüyordum aşkım diyorum ve susuyor,
Rabbim hayırlısını versin herşeyin...

aa bnde ne corbası yapsam dı düşünüyodmmm tarhana süper fikir bn kıymalı yapıyorum kayanama halındeykende sarmsak ezıyorum biraz onnu koyuyorum mıkemmel oluyo mantar sotem var bide salta kaparım artık plav makrna yapmıcam rejım sürescine grdık :)

eşim sabah çıkarken buzluktan bagetleri çıkardı
gene tavık yicek yanına artık pilav yaparıs bide çorba...

canım kadir gecesi kuzenimdeydik... yapmak istediğini ama bilmediğini söyledi.. bende hemen netten bunu buldum ve yaptım.... komşularına dağıttı... herkes çok beğenmiş... hatta fıstığımız yoktu bizim(
kesinlikle denee... bende yapmak istiyorum ama dünden beri rejimdeyim.....biraz sıkmalıyım dişimi...

bizim tarhanada salçalıdır turuncu olur.yaparkende salça koyarız.annemlerin taranası çok güzel olur.
kayınvalideminkisi bana pek hitap etmiyor ama kokusu bile değişik

songul ablacım yeşil mercimeh haşlanıyo soğuttuktan sonra üsütne yoğurt dökuosun ,tuz,karıştırıp zeytinyağ gezdiriosun üsütnde güzle bi lezzet oluyo bayadır yemıodum cnm çekti bugun =)

gülsünüm elinize sağlık tamm cnm denerim ozmn
sen niye rejime başladınki??
eşime altın çilek aldık faydası olursa sanada derim cnm
ben pek inanmıyom ya
bu arada bende şaka maka 64 üm yaa
basenler genişliyo benim anlamadım gitti
sanki hamiş gibiyimm

bizim tarhanada turuncu oluyo bazı yorelerde de trhana hamurunu cok ınce acıyolr beyazzz oluyo ve onu cıpsi gibi yiyolr bn denemişdim ama bnm agz tadıma cok uymadı deneyen warmı?

ball bnde 64 olmusummm bı ara 67 gosterdı anamm dedmm yandımm neysem 64 muss sankııı 64 azz 58 e düşmem lazmmmm bnde hep basenlerden alıyorum kılotu bıde toto dan :S

canım bamya yemeğii istedi
yazın çok pahalıydı alıp atamadık deepfreezee beee
konservemi etsek

ay benıımm anacımın tarhanası mis gibim oluyo dun içtikk çokta guzeldi bende kıymalı yapmıştım =) ımm mis gibimdi vallahi

bızımde turuncu oluoo
yoksa bız kardeşmıyık

songul abla hayrlısı ıolsun herseyın zamanı var
olur ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…