organik hoşgeldinn
evlendin geldinmi :)))
allah mutlu mesut etsin canım ..
hoşgeldin taze gelin:))günaydın kızlar nasılsınız
amin canım..Tekrar allah kabul etsin tatlım ..
allah banada nasip etsin inşallah .
ah canım yaaa.. sen ve adadaki şanssızlıkla nedir böyle yaa... allah rahmet eylesin. yiğeninide allah bağışlasın canım... balayına gitmemişmiydiniz??evett sağol canımm opuyorumnanaktan
evlendik 4.gün eşimin dedesi vefat etti zaten rahatsızdı sanki düğün bitsin diye beklemiş mübarek kandil gecesi vefat etti kastamonuya gittik dün sabah 5 gibi geldik öğlen telefon geldi uyuyoduk bu seferde ablam doğum yapmış bebek erken geldi 10 gün hemen toparlanıp izmite gittik öyle kızlar cenaze nedeiyle hep benim evimde duruldu gelenim gidenim çok oldu henüz evli olduğum idrak edemiyorum kısmet böyleymiş yavaş yavaş alışcam
başınız sağolsun a ynı zamanda gözünüz aydın yeni bebiş gelmiş canım
vardır herşeyde bir hikmet
sen anlat bakalım nasıldı düğünün kınan , fotoğraflarını görmek isteriz..
evett sağol canımm opuyorumnanaktan
evlendik 4.gün eşimin dedesi vefat etti zaten rahatsızdı sanki düğün bitsin diye beklemiş mübarek kandil gecesi vefat etti kastamonuya gittik dün sabah 5 gibi geldik öğlen telefon geldi uyuyoduk bu seferde ablam doğum yapmış bebek erken geldi 10 gün hemen toparlanıp izmite gittik öyle kızlar cenaze nedeiyle hep benim evimde duruldu gelenim gidenim çok oldu henüz evli olduğum idrak edemiyorum kısmet böyleymiş yavaş yavaş alışcam
hoşgeldin taze gelin:))
amin canım..
ah canım yaaa.. sen ve adadaki şanssızlıkla nedir böyle yaa... allah rahmet eylesin. yiğeninide allah bağışlasın canım... balayına gitmemişmiydiniz??
:))) iyi akşamlar haa:)) müşteri ne dedi peki:)şekerım mekanı cennet olsun cnm
ayrıca gözunuz aydın cnm
ay müşterıye ıyı akşamlar dedım:roflol:
şekerım mekanı cennet olsun cnm
ayrıca gözunuz aydın cnm
ay müşterıye ıyı akşamlar dedım:roflol:
başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin.bebiş için de gözünüz aydın.işte biri ölüyo biri doğuyo hayatın kanunu malesef(( anlayamamışsın evliliğinden ama önünüzde uzun yıllar var acısını çıkartırsınız.bu kadarla geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
bu arada allah bir ömür boyu mutluluk nasib etsin size....hayırlı olsun
umarım hep böyle anlayışlı olursunuz canım.ama baştan nasılsa öyle gider.anlaşmanıza birbirinize anlayışlı olmanıza sevindim bir ömür boyu mutluluklar canım...sağolun kızlar çok teşekkür ederim ama bebişimiz çok tatlı boncuk gözlüm kedi yavrusu gibi haftasonu izmite gidicem bu akşam eksikleri var onları alıcam sağolsun eşim gidebilirsin dedi inşallah hep böyle birbirimize karşı anlayışlı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?