Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organik hoşgeldinn
evlendin geldinmi :)))

allah mutlu mesut etsin canım ..

evett sağol canımm opuyorumnanaktan

evlendik 4.gün eşimin dedesi vefat etti zaten rahatsızdı sanki düğün bitsin diye beklemiş mübarek kandil gecesi vefat etti kastamonuya gittik dün sabah 5 gibi geldik öğlen telefon geldi uyuyoduk bu seferde ablam doğum yapmış bebek erken geldi 10 gün hemen toparlanıp izmite gittik öyle kızlar cenaze nedeiyle hep benim evimde duruldu gelenim gidenim çok oldu henüz evli olduğum idrak edemiyorum kısmet böyleymiş yavaş yavaş alışcam

başınız sağolsun a ynı zamanda gözünüz aydın yeni bebiş gelmiş canım
vardır herşeyde bir hikmet
sen anlat bakalım nasıldı düğünün kınan , fotoğraflarını görmek isteriz..

günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldin taze gelin:))

Tekrar allah kabul etsin tatlım ..
allah banada nasip etsin inşallah .
amin canım..

ah canım yaaa.. sen ve adadaki şanssızlıkla nedir böyle yaa... allah rahmet eylesin. yiğeninide allah bağışlasın canım... balayına gitmemişmiydiniz??

başınız sağolsun a ynı zamanda gözünüz aydın yeni bebiş gelmiş canım
vardır herşeyde bir hikmet
sen anlat bakalım nasıldı düğünün kınan , fotoğraflarını görmek isteriz..

sağol cnm evet öyle

kınamda düğünümde çok güzel oldu ben eğlendim ama henüz fotoğraflarımı göremedim düğün salonundan albüm verdiler ama ona bile bakamdım kınadada çektiler fotoğraf onlarda ablamların abimlerin makinasında toparlayıp gösteririm size

canm hayrlı olsnn evliliğinn
başınız saolsnn
bebişiniz de hayrlı olsn..
telaşeli bi başlangç olmş ama hep mutlu ol inş..

şekerım mekanı cennet olsun cnm
ayrıca gözunuz aydın cnm

ay müşterıye ıyı akşamlar dedım:roflol:

başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin.bebiş için de gözünüz aydın.işte biri ölüyo biri doğuyo hayatın kanunu malesef(( anlayamamışsın evliliğinden ama önünüzde uzun yıllar var acısını çıkartırsınız.bu kadarla geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
bu arada allah bir ömür boyu mutluluk nasib etsin size....hayırlı olsun

hoşgeldin taze gelin:))

amin canım..

ah canım yaaa.. sen ve adadaki şanssızlıkla nedir böyle yaa... allah rahmet eylesin. yiğeninide allah bağışlasın canım... balayına gitmemişmiydiniz??

hoşbulduk sağol canım yok gitmedik eşim çarşamba işbaşı yaptı yıllık izinimzde gidecez kısmetse zaten o da 1 gün çalıştı sonra cenaze olunca gidemedi iyikide balayına falan gitmemişiz gerisin geri gelcekmişiz herşeyde hayır var demek

şekerım mekanı cennet olsun cnm
ayrıca gözunuz aydın cnm

ay müşterıye ıyı akşamlar dedım:roflol:

sağolun kızlar çok teşekkür ederim ama bebişimiz çok tatlı boncuk gözlüm kedi yavrusu gibi haftasonu izmite gidicem bu akşam eksikleri var onları alıcam sağolsun eşim gidebilirsin dedi inşallah hep böyle birbirimize karşı anlayışlı oluruz

umarım hep böyle anlayışlı olursunuz canım.ama baştan nasılsa öyle gider.anlaşmanıza birbirinize anlayışlı olmanıza sevindim bir ömür boyu mutluluklar canım...

Günaydın kızlar
Gülsüncüm allah kabul etsin canım Şeniz
organikiiiiiiiiiiiimmmm hoşgeldin canım öncelkle başınız sağolsun ve de gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bebişi :Saruboceq:
ay resimlerini merak ediyoruuuuum ekle en kısa zamanda Şeniz

organik şeker hayırlı uğurlu olsun evliliğin,
başınız saolsun ...
bebeğiniziçinde gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…