ahh canım yaa... inş. bir an önce atlatırısn bu stresi..günaydın kızlar .
ben bugun pek hos degılım sebep malum. yüreğim kanıyor. bugün gülen smile kullanamıcam
hafta sonum ders calısmaya calısarak gectı sınavıma az kaldı bıtsede rhatlasam artık bıktım
amin canım, çok güzel ama feci yoğundu... ve çok ama çok yorulmuşum... keşke bugün için izin alsaymışım yaa...günaydn bacmm
nasıl geçti hafta sonunn.
Allah kabul etsin inş..
ahh canım yaa... inş. bir an önce atlatırısn bu stresi..
amin canım, çok güzel ama feci yoğundu... ve çok ama çok yorulmuşum... keşke bugün için izin alsaymışım yaa...
günaydınlaaar herkese...
dün gece Adalara gittik biz eşimleee,çok güzel bir gece idi..Adacım bizi çok güzel ağırladı...
fotoğrafta çekindik gecenin anısına ekliyeceğim ama pilleri şarj oluyo makinenin...
ayyy ne güzel yaa:))) bizi neden çağırmadınız:))günaydınlaaar herkese...
dün gece Adalara gittik biz eşimleee,çok güzel bir gece idi..Adacım bizi çok güzel ağırladı...
fotoğrafta çekindik gecenin anısına ekliyeceğim ama pilleri şarj oluyo makinenin...
iyiyim güzelim güzel bi hafta sonundan sonra bomba gibiyim:))))hayırdır güzelim yorucuydu galiba hafta sonun:)))hoşgeldin nurdancım...
ben çok yorgun ve uykusuzum canım...(((
sen nasılsın??
günaydn guzz
ahh canm hiç sorma
c.tesi eve gittim haberleri izledim izledim ağladm
Rabbm sabır versnn
ahh canım yaa... inş. bir an önce atlatırısn bu stresi..
amin canım, çok güzel ama feci yoğundu... ve çok ama çok yorulmuşum... keşke bugün için izin alsaymışım yaa...
günaydınn
bızde pıknığe gıttık
cute adaer e mı gttınız
günaydınlaaar herkese...
günaydınlar
vaayy ailece görüşülmeye başlanmış :))
gunaydın hosgeldın
ayy canım "dün gece adalara gittik" diye okumaya başlayınca ay dedim gece gece adada ne işleri var... işe nasıl yetiştiler falan diye düşünürken cümlenin sonunda b unun biizm adakız olduğunu anladım....günaydınlaaar herkese...
ohh ne güzel yapmışsın böcük..günaydınn
bızde pıknığe gıttık
iyiyim güzelim güzel bi hafta sonundan sonra bomba gibiyim:))))hayırdır güzelim yorucuydu galiba hafta sonun:)))
sağol canım. yaa sürekli evimizde etrafımızda olumsuzluklar oluyor... bu bribirimizle değilde daha çok eşyalarla ilgili.. arabayla ilgili... bizde bir an önce okutalım istedik... birde ev için adağımız vardı onuda keselim dedik..gulsunn Allah kabul etsın cnm
bende mevlut okutmk ıstıyom ama bı türlü olmadı
bıraz toparlanalım maddı anlamda hemen yapcaz
aa gulsun okuttunmu sen mevlüt
benimde var niyetim ama sıcakların geçmesini bekliyorum.
bu arada allah kabul etsin,
ne ikram ettiniz canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?