Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Gülsüncüm Allah kabul etsin cnm ,ne güzel olmuş...Bizede nasip olur inşallah..

teşekkür ederim canım.. aminnn

Gülsüncüm Allah kabul etsin cnm ,ne güzel olmuş...Bizede nasip olur inşallah..

sağol cutem... amin, inşallah canım...

nurdann hemen kapattımkı bişi demeye fırsat olmasın
ıyı akşamlar ıyı gunler dıyıverdım bıanda toparlamak için

keşke cute
esımın arkadası geldı onlara gttık ctesı gecesı 2 de evlerındeydık 3te yattık 5te kalktık
pıknıkte zaten yoruldum
ve hala uykum var

slm kızlarrrr
gene hiç boş duran yok :))
ada gözün aydın cnm,bu ayda yırttın..
nurdan geçmiş olsun cnm,pırıl pırıl olmuştur heryer..
jean cim üzülme vardır her işte bir hayır,işllh haklarının olduğu bir yerde çalışırsın..
gülsünüm Allah kabul etsin darısı başımıza işllhh
isolde naptın gıııı misafirlere bizede tüyolar ver
organikşeker slm cnm ben aranızda yeniyim,hayırlısı olsun öncelikle,başınız sağolsun,bebişte dünyaya hoşgelmiş Allah analı babalı büyütsün..

bende güzel bi haftasonundan sonra ayaklarım geri basarak geldim işyerine..

kızlar 10 temmuz yıldönümümüz bizim eşime ne alcam yaa:)(((( hiç bi fikrim yok yardım edin ne olur...

off akşam olsa da hemen uyusan o zaman canm yaa

güzel bi hafta sonu geçirmişsin ne güzel o yüzden işe daha bi istekle gitmen lazım canım benim...temizliği hem yaptım hem yaptırdım:) pırıl pırıl oldu valla.işe bile daha isteklli geliyorum artık:))

güzel taktik arada bende yapıyorum.bizim bi müşterimiz var adı murat keser ben carisine mustafa keser yazmış mıyım:))))))))) patron dio ki yanına da arif sağ yazsaydın:)))) büyük gaftı canım hala aklıma geldikça kahkahalara boğuluyorum...

kızlar 10 temmuz yıldönümümüz bizim eşime ne alcam yaa:)(((( hiç bi fikrim yok yardım edin ne olur...

anamm ne çabuk :)) hayırlısı olsun
nice seneler cnmmm
erkeğe alıncak hediyeler belli cnm cep telefonu,traş makinası,giysi,ayakkabı..yada çok istediği bişi yokmu???

organik öncelikle hoşgeldin
evlenmişsin...hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim tatlım,
sizinde cenazeniz olmuş evliliğinizin daha ilk günlerinde bizim gibi,başınız sağolsun
eee bir de yeni bebek gelmiş dünyaya gözünüz aydın bunun içinde...
hayat işte...ne tuhaf her türlü duyguyu bir arada yaşatıyor biz insanlara...

gulsuncum Allah kabul etsin canım,ben de yapmak istiyorum biran önce,başımızda ki şu olumsuzluklar bir uzaklaşsın diye...

cutecim canımmmmm,dün getirdiğin tabağı sizden sonra açtım hemen,nasıl unuttuk biz onu beraberken açıp bakmadım diye çok hayıflandım,şöyle sarılıp öperek bir teşekkür edemedim ya....
çok sağol bebişim,bayıldım yani....kırmızı obje ve kırmızı desenli peçetelerle ben çok güzel kombine ederim onları....
Ayrıca dün gece için de tekrar teşekkürler,çok hoş bir gece geçirdik eşim ve ben sizi ağırlamaktan çok mutlu olduk....En kısa zamanda tekrarlayalım...

anamm ne çabuk :)) hayırlısı olsun
nice seneler cnmmm
erkeğe alıncak hediyeler belli cnm cep telefonu,traş makinası,giysi,ayakkabı..yada çok istediği bişi yokmu???
valla çok çabuk geçti yaa:)) sanki dün evlendim inanamıyorum hala...hediye için bizimki elektronik manyağı:)) ama ben daha omantik bişiler almak istiom ne yapsam acaba

bende c.tesi yapacaktm ama işten geç çıktm
eve gidince de bi toparlayıverdim evi
dün de evde yoktm zati
artk hafta içi bi akşm süpürürüm

valla çok çabuk geçti yaa:)) sanki dün evlendim inanamıyorum hala...hediye için bizimki elektronik manyağı:)) ama ben daha omantik bişiler almak istiom ne yapsam acaba

bence mutlu olucağı şey elektronik bi hediyeyse ondan al cnm yoksa ormantik bişeyle mutsuz olmasını istemessin healde...

delikafadulden

evet yaa aklıma bişi gelmio çıldırcam...

buluruz canm beraberr

ayy adacm kıskandmm
dün markete gitmiştik eşimle senin dediğin zeytin tabaklarından buldm
hatta kahvaltı takımımla aynı renk hemen aldm aklıma ilk sen geldn sonrada ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…