şekerım mekanı cennet olsun cnm
ayrıca gözunuz aydın cnm
ay müşterıye ıyı akşamlar dedım:roflol:
teşekkür ederim canım.. aminnnGünaydın kızlar
Gülsüncüm allah kabul etsin canım Şeniz
organikiiiiiiiiiiiimmmm hoşgeldin canım öncelkle başınız sağolsun ve de gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bebişi :Saruboceq:
ay resimlerini merak ediyoruuuuum ekle en kısa zamanda Şeniz
Gülsüncüm Allah kabul etsin cnm ,ne güzel olmuş...Bizede nasip olur inşallah..
nurdann hemen kapattımkı bişi demeye fırsat olmasın
ıyı akşamlar ıyı gunler dıyıverdım bıanda toparlamak için
keşke cute
esımın arkadası geldı onlara gttık ctesı gecesı 2 de evlerındeydık 3te yattık 5te kalktık
pıknıkte zaten yoruldum
ve hala uykum var
kızlar 10 temmuz yıldönümümüz bizim eşime ne alcam yaa:)(((( hiç bi fikrim yok yardım edin ne olur...
güzel taktik arada bende yapıyorum.bizim bi müşterimiz var adı murat keser ben carisine mustafa keser yazmış mıyım:))))))))) patron dio ki yanına da arif sağ yazsaydın:)))) büyük gaftı canım hala aklıma geldikça kahkahalara boğuluyorum...nurdann hemen kapattımkı bişi demeye fırsat olmasın
ıyı akşamlar ıyı gunler dıyıverdım bıanda toparlamak için
keşke cute
esımın arkadası geldı onlara gttık ctesı gecesı 2 de evlerındeydık 3te yattık 5te kalktık
pıknıkte zaten yoruldum
ve hala uykum var
kızlar 10 temmuz yıldönümümüz bizim eşime ne alcam yaa:)(((( hiç bi fikrim yok yardım edin ne olur...
evet yaa aklıma bişi gelmio çıldırcam...ayy bişiler bulalm canmm
bizim ki de eylül de şimdiden aklımda bulunacak fikirler çıkar burda
valla çok çabuk geçti yaa:)) sanki dün evlendim inanamıyorum hala...hediye için bizimki elektronik manyağı:)) ama ben daha omantik bişiler almak istiom ne yapsam acabaanamm ne çabuk :)) hayırlısı olsun
nice seneler cnmmm
erkeğe alıncak hediyeler belli cnm cep telefonu,traş makinası,giysi,ayakkabı..yada çok istediği bişi yokmu???
güzel bi hafta sonu geçirmişsin ne güzel o yüzden işe daha bi istekle gitmen lazım canım benim...temizliği hem yaptım hem yaptırdım:) pırıl pırıl oldu valla.işe bile daha isteklli geliyorum artık:))
valla çok çabuk geçti yaa:)) sanki dün evlendim inanamıyorum hala...hediye için bizimki elektronik manyağı:)) ama ben daha omantik bişiler almak istiom ne yapsam acaba
güzel taktik arada bende yapıyorum.bizim bi müşterimiz var adı murat keser ben carisine mustafa keser yazmış mıyım:))))))))) patron dio ki yanına da arif sağ yazsaydın:)))) büyük gaftı canım hala aklıma geldikça kahkahalara boğuluyorum...
evet yaa aklıma bişi gelmio çıldırcam...
organik öncelikle hoşgeldin
evlenmişsin...hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim tatlım,
sizinde cenazeniz olmuş evliliğinizin daha ilk günlerinde bizim gibi,başınız sağolsun
eee bir de yeni bebek gelmiş dünyaya gözünüz aydın bunun içinde...
hayat işte...ne tuhaf her türlü duyguyu bir arada yaşatıyor biz insanlara...
gulsuncum Allah kabul etsin canım,ben de yapmak istiyorum biran önce,başımızda ki şu olumsuzluklar bir uzaklaşsın diye...
cutecim canımmmmm,dün getirdiğin tabağı sizden sonra açtım hemen,nasıl unuttuk biz onu beraberken açıp bakmadım diye çok hayıflandım,şöyle sarılıp öperek bir teşekkür edemedim ya....
çok sağol bebişim,bayıldım yani....kırmızı obje ve kırmızı desenli peçetelerle ben çok güzel kombine ederim onları....
Ayrıca dün gece için de tekrar teşekkürler,çok hoş bir gece geçirdik eşim ve ben sizi ağırlamaktan çok mutlu olduk....En kısa zamanda tekrarlayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?