Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sağ olun bebekler !
İkram aslında sabah 5 gibi uyumuşumdur muhtemelen bir türlü uykum gelmedi sabahta 6.40 gözlerim yanıyor yaw ama uyumak istemiyorum eğer uyursam akşam 6da kalkacağımdan eminim çünkü uykuda ayarım yok malesef

Annen nerdeydi ki kız gözün aydın ayrıca cnm

ne kadar güzel dizeler tanemcim.
canım annem benimmm yüzünde öpmedik yer bırakmadım ona kavuşmanın tarifi imkansızzzz

Ee hafta sonu nasıl geçti bebekler ?
Akraba gelen giden yemek muhabbet curcuna geçti benim . Yuppi artıkın daha iyi yemek yapıyorum olsa gerek nasıl yaptın diye tarif soranlar oldu

eline sağlık tanemcik
benim yoğun geçti anneme gelen giden oldu çok eve yatmaya gittim işte bi

Ee hafta sonu nasıl geçti bebekler ?
Akraba gelen giden yemek muhabbet curcuna geçti benim . Yuppi artıkın daha iyi yemek yapıyorum olsa gerek nasıl yaptın diye tarif soranlar oldu

ellerine sağlık canım benim....
benimde c.tesi akşamı kayınvalidemler geldiler..... son dak gelişen birşey olduğu için çok hızlı bir şekilde yemek yaptım.. sağolsun kayınvalidemde yardım etti.. sonra erkekler maç izledi.. bizde sofrayı toplamadan dertleştik kayınvalideciğimlee:86:

pazar da eşimin doğum günüydü... attım herifi arabaya.. nereye gidiceğimizi bilmiyor tabi... götürdüm kızkulesine kahvaltıyaa.... çok sevindi..... çok duygulandı kocişim.... hediyesinide verdim.... feneriumdan spor ayakkabı almıştım....ona da ayrı bir şaşırdı..... eve geldik.. o işe gitti... gece gelicekti.. bende pasta yaptım ellerimle ona... gece geldiğinde lavaboya girdiğinde bende hemen pastayı çıkaracaktım.... falan....
ama gece süprizimi bozdu... geldiği gibi buzdolabını açmış... görmüş. sonra geldi öptü beni... teşekkür ederim dedi....
ama benim surat asıldı... öyle planlamamıştım... :

prensesi hoşgeldin

benimde normal geçti bol temizlikli bi pazardı anneme gidicektik kızım hasta diye vazgeçtim haftaya gidicem inşallah

Gülsünüm süper bir hatunsun Olsun genede çok güzel geçmiş eşinin doğuş günü bence :)
Kayınvalide arada süper bişey oluyor, dertleşmekte buna dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…