Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bide karpuzz tamamdır gülsüncümm )))

valla dolapta var canım.. gece geldiğinde yemeğini yedikten sonra isterse karpuzda yesin:)))

yaa adacım.. daha öncede sormuştuk.. bu fırında mücveri yaptığıöızda içi hamur gibi kalıyor.. ben, casper ve bal aynı şeyle karşılaştık.. ki ben ince dökmüştüm... senin bir yorumun varmı bu konuda??

ekledim canım kırmızı kıyafetli foto nişan fotosu o evlenene kadar güldüğümüz tek kareydi o kadar diyeyim yane:))8,5 ay dile kolay yedik yedik bitiremedik birbirimizi:))

ben en çok gelinlikle ağlayan haline burkuldum nurdan
bende ağlayacağım malum yakında çok fena oldum

yalnız benm acemilik ilk yaptığım süper olmuştu hamur olarak kalmamştı ama ikinci yaptığım hamur kaldı yaa adaaa söyle bize püüff noktayı )))

nurdan bayıldım bu lafına gııı
''at bi kahkaha keyfin yerine gelsin''
bundan sonra sıkıntılı bacılara slogan yaparukk...

isolde ii akşamlar cnmmm

ben en çok gelinlikle ağlayan haline burkuldum nurdan
bende ağlayacağım malum yakında çok fena oldum
ben hep ağlıorum beaa.bıktım artık bak böyle dedin ya gözlerim doldu.ne zor çıktım o evden (( babam da yoktu((( kız ağlattın yine beni

isolde ii akşamlar cnmmm
öyle yaaa değer mi iki günlük dünyada ağlamaya.yaşıcaksın ben nişanlıyken çok çektim o kadar üzüldüğüme deymezmiş.şimdi atıom bi kahkaha sonra ne dert kalıo ne tasa:))

isolde ii akşamlar cnmmm
sloganımız bu olsun...at bi kahkaha ne dert kalır ne tasa:))) yuppi ben buldum ben buldum:)))))))

akşama kardeşim geliyomuş bizde kalmayaa
anaaa ne güzel:))) benim kardeşlerimde gelse bari..ay bi tuhaf oldum bugün iyice ele aldım ağlama olayını.aklıma ne geldi bilion mu kardeşlerim yollarımı bilsede gelse(((( böööööööö iyice manyaklaştım ya senin kardeşin gelio ben ağlıom(

hava iyice kapandı burda,nasıl gideceğiz eve bilmem.şakır şakır yağmur yağıyor,ayağımdada açık ayakkabı var,birde askılı elbisekaydirigubbakcemile3sudan çıkmış balıktan beter olacağım valla..

kıs saçmalamaa ne ağlamasıı anaa
gelsin tabi bacm o benmm )))
erkek kardeşime bacm diom bi kızıyo ))))
ama kaçmak çok eğlenceli oluyo delikafadulden

valla bende çok severim hep ağzım açık ya:)) bazen de durduk yere ağlıom işte benim göz yaşı yalama olmuş ağlamaktan inanırmısınız bazen ağladığımı bile farketmiom bi bakıom yaş gelmiş yine..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…