bide karpuzz tamamdır gülsüncümm)))
ekledim canım kırmızı kıyafetli foto nişan fotosu o evlenene kadar güldüğümüz tek kareydi o kadar diyeyim yane:))8,5 ay dile kolay yedik yedik bitiremedik birbirimizi:))nurdan sana arkadaşlık yolladım
ekledim şekerim bak bakem nasıl biriymişim ben küçük cadı nurdan:)nurdann sen resım mı ekledın
baktım göremedıım de
ekledim canım kırmızı kıyafetli foto nişan fotosu o evlenene kadar güldüğümüz tek kareydi o kadar diyeyim yane:))8,5 ay dile kolay yedik yedik bitiremedik birbirimizi:))
valla dolapta var canım.. gece geldiğinde yemeğini yedikten sonra isterse karpuzda yesin:)))
yaa adacım.. daha öncede sormuştuk.. bu fırında mücveri yaptığıöızda içi hamur gibi kalıyor.. ben, casper ve bal aynı şeyle karşılaştık.. ki ben ince dökmüştüm... senin bir yorumun varmı bu konuda??
ben hep ağlıorum beaa.bıktım artık bak böyle dedin ya gözlerim doldu.ne zor çıktım o evdenben en çok gelinlikle ağlayan haline burkuldum nurdan
bende ağlayacağım malum yakında çok fena oldum
öyle yaaa değer mi iki günlük dünyada ağlamaya.yaşıcaksın ben nişanlıyken çok çektim o kadar üzüldüğüme deymezmiş.şimdi atıom bi kahkaha sonra ne dert kalıo ne tasa:))nurdan bayıldım bu lafına gııı
''at bi kahkaha keyfin yerine gelsin''
bundan sonra sıkıntılı bacılara slogan yaparukk...
isolde ii akşamlar cnmmm
sloganımız bu olsun...at bi kahkaha ne dert kalır ne tasa:))) yuppi ben buldum ben buldum:)))))))nurdan bayıldım bu lafına gııı
''at bi kahkaha keyfin yerine gelsin''
bundan sonra sıkıntılı bacılara slogan yaparukk...
isolde ii akşamlar cnmmm
anaaa ne güzel:))) benim kardeşlerimde gelse bari..ay bi tuhaf oldum bugün iyice ele aldım ağlama olayını.aklıma ne geldi bilion mu kardeşlerim yollarımı bilsede gelseakşama kardeşim geliyomuş bizde kalmayaa
anaaa ne güzel:))) benim kardeşlerimde gelse bari..ay bi tuhaf oldum bugün iyice ele aldım ağlama olayını.aklıma ne geldi bilion mu kardeşlerim yollarımı bilsede gelse(((( böööööööö iyice manyaklaştım ya senin kardeşin gelio ben ağlıom (
kıss benim 19 temmuzda olacaktı kaynananın tehtidleri yüzünden 10 unda yapmıştık:))) oturup ağlıyayım mı yane:)) amaaan banane erken oldu ne güzel:))kimin düğünü vardı temmuzun 17 sinde
sağol hayatım sende var mı foto göriim kız seni:)nurdan baktım cnm
o ilk fotoya bıttım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?