Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende geç kaldım bu sabah aynı saatte kalktım ama benimki bi türlü uyanmadı sinir etti sabah sabah:))) iki otobüsü de kaçırdık sayesinde:))yeni gelin ya anca hazıranacak...:)))

adam napsın her dakika sürprizle karşılaşıo gitmeyince 1saat beklemiştir bu hatun yine sürpriz yapıcak die:))))

hee bugün süprizin babasını aldı canım o....
dünden beri saat başı arayıp varmı bana söyleyeceğin birşey diyip duruyor.. gecede gelmiş göbişimi seviyor... jonior diye... iyice sinirlendim.. birde çıkarıp testi göstermesinmi... sabah yapalım diye...

uykulu uykulu umursamadım... meğer adam işteyken bir sürü hayal kurmuş.. 9 ay boyunca bana nasıl davranacağını...doğunca hemen feneriumdan bol bol alışveriş yapıcağını... vs. vs... dedim bende gs storeye giderim.. ben soyup giydireceğime göre gs lileri giycek..... neyse bende sinir tavan yaptı... sabah kalkıp birde test yaptım.. negatif çıktııhihoyyyt lavabodan çıktım bu bekliyor.... dedimki.. hayallerini yıkıcam ama üzgünüm... bir dahaki bahara artık:)))
ayy bir üzüldü kızlar... bir bozuldu.. meğer ne çok istermiş.... sonra öptüm, teselli ettim... planalrımızdan ve biraz daha beklememeiz gerektiğinden bahsettim....

mutlu bir şekilde evden çıktım:)))

gulsunnn durumun cok zor
fb lı bı eş
Allah yardım etsın
ben nefret ederımdeıkı ezelı rakıpsınız demek

biz koçişle bjklıyız
hıc sorun yok maşallah
zaten hayatta bı fb lı ıle evlenmezdım

hımm çocuk istiyorsunuz yani siz...

bende bu sabah erken kalktım güya ama kızım yüzünden geç kaldım.tam kapıdan çıkacakken yapıştı bacaklarıma anne gitme anne gitme diye,onu sakinleştireyim diye bende geç kaldım valla.çok huysuzdu bu sabah,uykusunu alamadı heralde.allah anneme sabır versin:lepi:

cisil sen ıyıcene kör oldun haa
bak bana 3 kez işimi sordun cvp verdım
bişi demedın
gene aynı soruyo soruyon
du bakem sımdı ben sorayım
ben ne iş yapıyom

ayrıca poğaça için toto deıl el lazım dedım
sana guvenıom yaparsın dedın
sen benı bıblemıon:mymeka:

ay yaa buda çok kötü oluo dimi (( yeğenlerimde ablamı bazen bırakmıolardı özellikle hasta olduklarında (( çok zor valla yazık çocuğa bea(

bende geç kaldım bu sabah aynı saatte kalktım ama benimki bi türlü uyanmadı sinir etti sabah sabah:))) iki otobüsü de kaçırdık sayesinde:))yeni gelin ya anca hazıranacak...:)))
valla arada oluyor öyle şeyler.... seninkide pek süsüne düşkünmüş bacım:)

gülsün olur öle şeyler kaydirigubbakcemile2
evt canım.. oluyor valla.. aman takmıyorum kafayaa...

ahh ahh sorma canım.. onun büün sülale fb li... bir kayınvalidem bana destek... sözlendiğimizden beri her aile ferdi hala fb li yapamadın diye kızar eşime... ama onla aramızda sorun yok bu konuda.. centilmen taraftarlarız biz:))

buble kaç yasında kızın
adı nee

gulsunn benım koca isim kıtabı alcakmış
sankı bebe var ortada bıde eşim cok ıstıyo ama ben ıstemıom
zavallım cocuklu aılelerı görünce ahh cekıo

gulsunn Allah ozmn ıkı kez yardımcın olsun
fblı bı arkadasım yok çok şükür
fblılere dayanamıom
gs lılerle kardeşiz bız:lepi:

anam hem süsten hemde ağır vasıta benimki:))ben tez canlıyım o tam tersi çıldırtıo bazen beni yavaşlığıyla ama yinede seviom kıss:)) 2 dk kızamıom kerataya.)dün akşam işe gidicekti yağmurdan iptal olmuş romantizm eşliğinde korku filmi izledik:))

günaydın kızlar...
yine yağmurlu bir ıstanbul sabahı
yine uykusuz ve yorgun ama görevini başarıyla yerine getirmiş bir Ada kız
yine güzel geçmesi umulan bir gün....
değişen pek birşey yok hayatımızda ne dersiniz yerimseniben

hımm çocuk istiyorsunuz yani siz...
ben değil eşim istiyor canım... annesi babası yaşlı diye bahane ediyor amaa... hafta sonu kayınvalidem bendeydi sohbet arasında daha erken.. keyfinize bakın dedi... o yüzden eşimin bahaneside kalmadı...

ahh canım yaaaa.. çok zor gerçektendee..... allah yardımcın olsun..
gulsunn benım koca isim kıtabı alcakmış
sankı bebe var ortada bıde eşim cok ıstıyo ama ben ıstemıom
zavallım cocuklu aılelerı görünce ahh cekıo
hehehe... bu erkek milletini anlayamıyorum...ya çok geç isterler yada erkenden... ortalalrı yok yani...
ayy birde benimdi dün gece doğum iznimi soruyor... dedim süresiz..... işten ayrılırım öyle bir durumdaa:))))

sende yapıver bi çocuk bak ne güzel eşinde istiomuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…