adam napsın her dakika sürprizle karşılaşıo gitmeyince 1saat beklemiştir bu hatun yine sürpriz yapıcak die:))))
kıısss kime diom ben nerelerdesin gel çay ısmarliim sanagülsün olur öle şeyler kaydirigubbakcemile2
hımm çocuk istiyorsunuz yani siz...hee bugün süprizin babasını aldı canım o....
dünden beri saat başı arayıp varmı bana söyleyeceğin birşey diyip duruyor.. gecede gelmiş göbişimi seviyor... jonior diye... iyice sinirlendim.. birde çıkarıp testi göstermesinmi... sabah yapalım diye...
uykulu uykulu umursamadım... meğer adam işteyken bir sürü hayal kurmuş.. 9 ay boyunca bana nasıl davranacağını...doğunca hemen feneriumdan bol bol alışveriş yapıcağını... vs. vs... dedim bende gs storeye giderim.. ben soyup giydireceğime göre gs lileri giycek..... neyse bende sinir tavan yaptı... sabah kalkıp birde test yaptım.. negatif çıktııhihoyyyt lavabodan çıktım bu bekliyor.... dedimki.. hayallerini yıkıcam ama üzgünüm... bir dahaki bahara artık:)))
ayy bir üzüldü kızlar... bir bozuldu.. meğer ne çok istermiş.... sonra öptüm, teselli ettim... planalrımızdan ve biraz daha beklememeiz gerektiğinden bahsettim....
mutlu bir şekilde evden çıktım:)))
valla artık inanırım :))) ama böyle şifreli konuşma anacım yemem seni korkma:))nurdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ön sokağı desemmmmmmm sempatiksalakcinniakannehir
ay yaa buda çok kötü oluo dimibende bu sabah erken kalktım güya ama kızım yüzünden geç kaldım.tam kapıdan çıkacakken yapıştı bacaklarıma anne gitme anne gitme diye,onu sakinleştireyim diye bende geç kaldım valla.çok huysuzdu bu sabah,uykusunu alamadı heralde.allah anneme sabır versin:lepi:
valla arada oluyor öyle şeyler.... seninkide pek süsüne düşkünmüş bacım:)bende geç kaldım bu sabah aynı saatte kalktım ama benimki bi türlü uyanmadı sinir etti sabah sabah:))) iki otobüsü de kaçırdık sayesinde:))yeni gelin ya anca hazıranacak...:)))
evt canım.. oluyor valla.. aman takmıyorum kafayaa...gülsün olur öle şeyler kaydirigubbakcemile2
gulsunnn durumun cok zor
fb lı bı eş
Allah yardım etsın
ben nefret ederımdeıkı ezelı rakıpsınız demek
biz koçişle bjklıyız
hıc sorun yok maşallah
zaten hayatta bı fb lı ıle evlenmezdım
anam hem süsten hemde ağır vasıta benimki:))ben tez canlıyım o tam tersi çıldırtıo bazen beni yavaşlığıyla ama yinede seviom kıss:)) 2 dk kızamıom kerataya.)dün akşam işe gidicekti yağmurdan iptal olmuş romantizm eşliğinde korku filmi izledik:))valla arada oluyor öyle şeyler.... seninkide pek süsüne düşkünmüş bacım:)
evt canım.. oluyor valla.. aman takmıyorum kafayaa...
ahh ahh sorma canım.. onun büün sülale fb li... bir kayınvalidem bana destek... sözlendiğimizden beri her aile ferdi hala fb li yapamadın diye kızar eşime... ama onla aramızda sorun yok bu konuda.. centilmen taraftarlarız biz:))
ben değil eşim istiyor canım... annesi babası yaşlı diye bahane ediyor amaa... hafta sonu kayınvalidem bendeydi sohbet arasında daha erken.. keyfinize bakın dedi... o yüzden eşimin bahaneside kalmadı...hımm çocuk istiyorsunuz yani siz...
ahh canım yaaaa.. çok zor gerçektendee..... allah yardımcın olsun..bende bu sabah erken kalktım güya ama kızım yüzünden geç kaldım.tam kapıdan çıkacakken yapıştı bacaklarıma anne gitme anne gitme diye,onu sakinleştireyim diye bende geç kaldım valla.çok huysuzdu bu sabah,uykusunu alamadı heralde.allah anneme sabır versin:lepi:
hehehe... bu erkek milletini anlayamıyorum...ya çok geç isterler yada erkenden... ortalalrı yok yani...gulsunn benım koca isim kıtabı alcakmış
sankı bebe var ortada bıde eşim cok ıstıyo ama ben ıstemıom
zavallım cocuklu aılelerı görünce ahh cekıo
sende yapıver bi çocuk bak ne güzel eşinde istiomuş:)))ben değil eşim istiyor canım... annesi babası yaşlı diye bahane ediyor amaa... hafta sonu kayınvalidem bendeydi sohbet arasında daha erken.. keyfinize bakın dedi... o yüzden eşimin bahaneside kalmadı...
ahh canım yaaaa.. çok zor gerçektendee..... allah yardımcın olsun..
hehehe... bu erkek milletini anlayamıyorum...ya çok geç isterler yada erkenden... ortalalrı yok yani...
ayy birde benimdi dün gece doğum iznimi soruyor... dedim süresiz..... işten ayrılırım öyle bir durumdaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?