evt.. ama hala var güzel birkaç. model canım...
evt canım.. istersen mail adresini gönder bana.. sana davet göndereyim canım..
hb cnm nasılsın
ne güzel cnm bende hiç oturmadım gelinliğin eteklerini simsiyah yaptım resmen oynamayıda çok severim zaten sonu biraz kötü oluyo işte ailenden ayrılıdığın için
hb cnm nasılsın
ne güzel cnm bende hiç oturmadım gelinliğin eteklerini simsiyah yaptım resmen oynamayıda çok severim zaten sonu biraz kötü oluyo işte ailenden ayrılıdığın için
hayırlı olsun taze gelinler..Allah bir yastıkta kocatsınn
dürüm suyuda eklenince tam olmuş cnm resimlerin varmıaynen canım benimde etekler leş gibiydi ama aileden ayrılmak gerçekten kötü oluyo hala bile alışamadım sanki işten çıkınca oraya gidicekmişim gibi geliyo biz bide düğünden sonra gece dürüm yemeğe gittik gelinliğe dürümün suyu aktı
beni öpme emi kaydirigubbakcemile
:)))
sürekli F5 yap canım.. daha önce o şekilde bekleyip almıştım ben:)))
dürüm suyuda eklenince tam olmuş cnm resimlerin varmı
ben bayrampaşada oturuyodum düğün salonu eve biraz uzaktı bizim taraftan kalkan otobüsle gelenler 11de geri döndüler daha bizim taraftan çok az kişi kaldı öyle olmasına rağmen anneme sarılınca çok kötü oldum annemler yazları 6 ay yazlıkta kalıyolar öyle olmasına rağmen zorlandım baya evde tek kalıyodum
Ben parigi aldım limangodan
çokda güzel çıktı bal
Adacım beylikdüzü pazarında bir bayan var taç ın fabrikasından kumaşları alıyomuş top halinde dikip satıyo uygun fiyata...baktım cidden kumaşları kaliteli ve taçın desenleri...haberin ola..
pasaklı seninde haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?