Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hb cnm nasılsın

ne güzel cnm bende hiç oturmadım gelinliğin eteklerini simsiyah yaptım resmen oynamayıda çok severim zaten sonu biraz kötü oluyo işte ailenden ayrılıdığın için

aynen canım benimde etekler leş gibiydi ama aileden ayrılmak gerçekten kötü oluyo hala bile alışamadım sanki işten çıkınca oraya gidicekmişim gibi geliyo biz bide düğünden sonra gece dürüm yemeğe gittik gelinliğe dürümün suyu aktı

dürüm suyuda eklenince tam olmuş cnm resimlerin varmı
ben bayrampaşada oturuyodum düğün salonu eve biraz uzaktı bizim taraftan kalkan otobüsle gelenler 11de geri döndüler daha bizim taraftan çok az kişi kaldı öyle olmasına rağmen anneme sarılınca çok kötü oldum annemler yazları 6 ay yazlıkta kalıyolar öyle olmasına rağmen zorlandım baya evde tek kalıyodum

Adacım beylikdüzü pazarında bir bayan var taç ın fabrikasından kumaşları alıyomuş top halinde dikip satıyo uygun fiyata...baktım cidden kumaşları kaliteli ve taçın desenleri...haberin ola..
pasaklı seninde haberin ola

varda abimlerde ablarda görümcelerin makinasında stüdyo fotoğraflarınıda henüz almadık ben bile bakamadımki doğru düzgün fırsat olmadı benim evle salon yakındı annemlerde yakın sayılır ama zor iştee ayrılmak

evlendik 4.gün dedesi vefat etti onlarda kalıyodu cenazeyi kastamonuya götürdük kalmadan gidip geldik yollarda canım çıktı ki ilk defa bu kadar uzun yola gittim pazar sabah 5 gibi geldik saat 12 ye doğru telefonum çaldı ablam doğum yapmış hemen izmite gittik ordan geç geldik ertesi gün işe başladık hala dinlenemedim kız

aaaa hangi kadın acaba pike takımı var mı onda hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…