Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck, organiğin o otobüsü kullandığını biliyordum... bende o akşam o işstikamete gidicektim... aklımdan da geçirdim.. arıyım.. binmişse bende biniyim falan diye.. o ara otobüs geldi.. baktım çokta dolu değil bindim.. bi göz gezdirdim varmı diye... baktım yok... sonra biraz ilerledim.... baktım kapının dibinde olduğu için görememişim:))))
güzel bir karşılaşma oldu

efsun.. canım merak etmee.... dinleniyordurr.....

günaydınnnnnn herkese
hayırlı cumalarrrrrrrrrr
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh
işi olmayanlara iş
eşi olamayanlara eş
hasta olanlara sağlık versin inşallahhhhhh

herkese merhabalar.hayırlı cumalar.rabim duaalarımızı kabul amellerimizi makbul eylesin.hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara edalar nasip etsin.bebiş isteyenlere bebiş versin inşallah.amiinnn

Son düzenleme:
akşam evimde dip köşe temizlik yapacam allahtan bişiy olmazsaa
kuşlarımız ÇOK GÜZEL CİLVELEŞİYO GÜLMEKTEN ÖLÜYORUM DİŞİ OLAN ÇOK FENA TAM KAROLİİİN

Nevgül dün arkadaşım doğum yaptı ona gittim bebeği görür görmez bi gögüslerim sızladı anlatamam şok oldum sonra benim kız sanki karnımdn çıkacak oğlanı hissetti heralde ama dünya tatlısı bi bebeği var allah bağıslasın meeleeek resmeeen totilik bişiy 4 kilooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…