Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sağ ol Lamemim .
İyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum ama yok malesef tek albenisi çocuk bırakma meselesi ama ben zaten evdeyim sürekli hadi acil bir durum olsa bir mahalle ötede ablam var gelir arabasıyla götürür çocuğu . Walla iki gündür nasıl stres yaptım .
Birde bunların akrabasının huyları çok kötü sen evine ne aldın buzdolabında ne var markası ne ucuz mu pahallımı tek tek anıyorlar başka bir zaman yok sen paracısın almazsın falan gibi abuk subuk muhabbetler çok oluyor 7/24 kabus resmen kabus .
Karnıma ağrı saplandı dün gece sinirden, bu ay bebek falan olur diye çalışmalara başladık belki olur diye ne güzel çeyrek keyfim vardı ama yok onu bile unuttum 2 gündür .

brck
oturduğum semtte ne yakınım var nede komşum
kapı çalsa bile bakmıyoruz :))
çünkü hep yanlış basıyolar
ee gelicek kişide habersiz gelmiyo ...

püsküllü mısır sende mesafe koy canım
ne üzüyon kendini ala ala
muhattab olmak zorundamısın
ablan varmış işte ne güzel
onla git gel
illa hesapmı vercen evinle ilgili
walla dert değil boşa üzülüyon..

Çok geç eşimin sülalesinde bir bunlarla samimiydik ne bileyim böyle olacağını Bal böceği ben
Şimdi değişirsem dikkat çeker .
Neysef fıstıklarım Allah razı olsun kafanızı şişirdim .
Ne güzel bir gün bugün hava güneşli.

ya yawaş yawaş değiş sende
hem belki gerek bile kalmıcak
gelen kişiyle belkide çok iyi olcak aranız

brck
oturduğum semtte ne yakınım var nede komşum
kapı çalsa bile bakmıyoruz :))
çünkü hep yanlış basıyolar
ee gelicek kişide habersiz gelmiyo ...

bizede habersiz gelmez cnm kimse
bazen zil çalınca kim die panik yaparız eşimle
genelde yanlış basarlar

şu kıza gıcık oluyorumm

SEVGiLiLER YATAKTA

Show TV’de beklenen reytingleri alamayınca Fox’a transfer olan ‘Lale Devri’ yeni bölümündeki yatak sahneleriyle dikkat çekti.

Dizide Çınar karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman ve Yeşim’i canlandıran Serenay Sarıkaya’nın öpüşme sahneleri şaşırttı. Gerçek hayatta da birliktelik yaşayan Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya’nın yatak sahneleri adından söz ettirecek.

ya yawaş yawaş değiş sende
hem belki gerek bile kalmıcak
gelen kişiyle belkide çok iyi olcak aranız
balcım fazla da iyi olmasın fazla samimiyetin moku çıkar.özel hayatları kalmaz eşiyle hiç

bu kızdan ben daha çok nefret edyrum.ablasının kocasının koynuna girdi.ne çirkin bi kız yaa
he bide şeyi merak ediyorum.yer gök aşkla lale devrini birleştirdiler dizi içine dizi soktular.toprak geliyor diziye.ama o diğer kız ne işe yarıcak ozaman halanın getirdiği

amcamlarla bende aynı sokaktayız.ama amcamı hiç görmem kırk yılda bi gidersem giderim.evi alırken hiç istememiştim.ama şükür sorun yaşamadım hiç

brck çok samimi olmasın zaten
mesafeyi korusun
hergün zaten gidip gelirse çıkar moku
tanem nasıl davranırsa baştan öyle gider
mesela ilk gittiğinde haber versin gitmeden önce
diğer kişide öle alışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…