Nevgül dün arkadaşım doğum yaptı ona gittim bebeği görür görmez bi gögüslerim sızladı anlatamam şok oldum sonra benim kız sanki karnımdn çıkacak oğlanı hissetti heralde ama dünya tatlısı bi bebeği var allah bağıslasın meeleeek resmeeen totilik bişiy 4 kilooo
doktora gittim kızlar
bayılmışım kan verirken
herkese merhabalar.hayırlı cumalar.rabim duaalarımızı kabul amellerimizi makbul eylesin.hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara edalar nasip etsin.bebiş isteyenlere bebiş versin inşallah.amiinnn
doktora gittim kızlar
bayılmışım kan verirken
canım planlı bir buluşma değildi... tesadüfen tamamen...hoşbulduk cnm...
küstüm size buluşmayın bidaa yaa :))
ya korkudan değil be cnm
kollarımda damar bulamayınca bileğe indi
ordada bulamadı en son ayağa ineriz dedi
ee benimkide can amaP
balll geçmiş olsunnnnnn
canım planlı bir buluşma değildi... tesadüfen tamamen...
anladım canım... gerçekten zordur yaaa.... hele de ayak... ıyyyyy...
sağol cnm bezelye konservesiGeçmiş olsun Balım .
Markete gittim geldim .
Yarın liseden kızlar geliyor bana .
O bayanla telle görüştüm sanırım tamam geçmiş olsun bana
geçmiş olsun bal:26:
bırak kız buluşsunlar
buluştuklarındada sen gitmiyon zati barim engel olmaz kızlara
hmm anladım tanemim.. bence üzme hiç kendini..... iyi yönünden bakmaya çalış.. ilerde çocuğun olunca falan yardım eder sanaa..... kafana takma bu kadar..Geçmiş olsun Balım .
Markete gittim geldim .
Yarın liseden kızlar geliyor bana .
O bayanla telle görüştüm sanırım tamam geçmiş olsun bana
Brck aynısını babamlardada yapmışlardı anaa bir baktım kaç ay 70 e yakın ödemişiz haberimiz yok . Sonra müşteri hizmetlerini aradık falan düzelmişti .
Şuan bizim evdede var benzer bişey olursa çizerim bu sefer .
Sormayın kızlar kafayı yemek üzereyim kabusa döndü resmen ikigünüm karşı daire satılık eşimin kuzeni almak üzere düşünsenize aynı köydeniz akrabalar ortak ona gelen bana gelmek zorunda bana gelen o tarafa. Ay kafayı yiyeceğim çok severim o aileyi çokta sık görüşürdük en az haftada bir ama bu kadar dipdibe olmaya gerek var mı ya . Düşünsenize akşama ne pişirdin ,kaçta kalktın, marketten ne aldın .....vs bilumum yüzlerce soru çok iyi niyetle sorulsa dahi gıcık olurum . Eşide ben gibi ev hanımı bide tüm gün biz akşamlarıda eşler çaydı yemekti artık kafamı vuracak duvar ararım ben .
Kayınvalidemlerin apartmanında oturmadım tanıdıkla yaşamak istemiyorum diye şimdi şansıma tüküreyim . Evi aldı, alacaklar:84::84::84::84:
Konu bu Balım .Eşimin akrabalarıda bir tek bu bayanla samimiyiz iyi hoş kadın seviyorumda böyle olmasını istemiyorum . Ben daha yeni evliyim onlar iki çocuklu on senelik evliler sırf bize yakın gelmeye merak ediyorlar nedir bu anlamadım evde o kadar para etmiyor ayrıca çok para falan diyorum para kolay kazanılmıyor acele etmeyin diyorum ama nafile kayınvalidemde geçen bikeresinde karşı dairen satılık olsa buradaki evleri kiraya veririz orayı satın alırız demez mi ya yuh diyorum şansıma onlarda duyarda peşinde olurlarsa oracıkta düşerim yere.
Kayınvalidem 3-4 mahalle ötemde oturuyor bu arada .
Eşime dedim böyle böyle istemiyorum hiç bir tanıdığın gelmesini gülüp duruyor o da bana almayın seni istemiyormu diyeyim diyor .
:95::95:
selam kızlarr
hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?