Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum balcım....
milupaya da kızdım diyeceğim ama nereden bilecekler ki....
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin...

evt adacım nerden bilsinler
ben ilk öğrendiğimde öle siteleri gezerken üye olmuştum
o sebeple yollamışlar...

hımmmmmmm şunu buldum;

Bakırköy Titanic Port Hotel The Meyhane'de akşam yemeği 95 tl yerine 50 tl

evt cnm bıze cok yakın ama hıc beğenmedım

bugun moralım cok bozuk

hastada olmadım ama kuru acısını cekıyorum
karar verdım hastaneye gtcem kan testı yaptrcam
tabı işler yoğun olmazsaolmadı eczaneden test alıp denıycem

dr a gtsem daha ıyı olcak sanırım kullandığım ılaclardan kesılmış olabılır
hamış hıc hıssetmıyorum kendımı

Geçmiş olsun Uğurcum tekrar, bencede git
Lamem günaydın .
Günaydın herkes :))

böcük kaç gün geçtiki???

günaydınnnnn herkeseeee

hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bugünnnnnn herkesin yar ve yardımcısı olsunnn

böcük hamile olsa ne gülerim heee istemiyo istemiyom dersen böle olur işte

günaydın kızlar hayırlı cumalar yeni bir gün daha ama haftanın sonu süper yarın iş yok.

kelebekçim... valla bende çok gülerim...

eylülcüm.. evt... daha bi mutlu çalışıyor insan cumaları:))

ağrısı olduğuna göre olcan herhalböcüşüm soğuklar da etkileyebiliyor malum. bi de şimdi aklına hamilelik stresi gelince o da etkiliyor belki. bi test yaptır rahatla olmazsa dediğin gibi. umarım istediğiniz zamanda olur ama bu korkudan sonra daha güvenli korunursun bi de umarım

istemiyom istemiyom değil de allah koruyor yöntemi şüphe uyandırıyor:18:

dr a gıttım
kan tahlılım negatıf ama ultrasonda kis gördumoralım cok bozuk
dr alttan bakcaktı baktrmadım

dr a gıttım

böcüşümmm kangammmm dur nan sil sümüklerini, kistler bir çok insanda oluyor ki ama ultrasonda bakılmadığı iç,n farkına varılmıyor. bi şey dedi mi ilaç falan gerekiyor muymuş?

dr a gıttım

bozma canım moralini kistler çoğu kadında hiç farketmeden çıkıyor ve adetle geri atılıyor.Bende de çıktı attımmı bilmiyorum hemorajik kistti.Boyutu büyüksede laporoskopi yapıyorlar.

kızlar geçmişe baktım yemek konuları dikkatimi çekti. duyhas da bilir eşinde şeker olduğu için;
beyaz pilav en zararlısı, toz şeker ya da beyaz pilav aynı diye bir benzetme var hatta. glisemik indeksi çok yüksekmiş.

makarna daha masum! ama özellik integral makarnalar var barilla'nın şeker sorunu veya kilo sorunu olanlara tavsiyem tam buğdaydan yapılıyor. ayrıca bu tür pilav- makarna gibi şeyleri peynir ya da yoğurtla tüketirseniz kan şekeri daha yavaş yükselir sonra da daha geç acıkırsınız.

akşamları ekmek-patates-pilav-makarna çok yiyenler yemekten 2 saat sonra falan kurt gibi acıkabiliyor nedeni şeker yükselip düşmesi...

kangammm, dr.um programında demişlerdi, sağlık, sindirim için mideyi yormaması için aynı öğünde kırmızı et ve tavuğu yani farklı hayvanların etlerini karıştırmamak lazımmış.

bir de bir porsiyon pilav-makarna 2-3 kaşıkmış kim doyar ki o kadarcık şeyle.

balkız doğru bir yol seçmişsiniz valla, pilav-makarna yerine esmer ekmek yiyin kilo vermek için diyorlar. glisemik indeksi daha düşük ve daha doyurucu olduğu için.

bu arada bulgur pilavı en masumu ve faydalısı, soğan salça kavurup yapın ama beyaz beyaz yapmayın sakın kara biberle tadından yenmez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…