Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok moralım bozuldu
daha öncekı ultrasonlarda hıc cıkmamıştı
adam şeyıme bakmak ıcn mı dedı negülüyom ama içim yanıo
eşimde yoktu yanımda baktrmadan cıktım
eşimi aradım akşam dr a gtcezıyı huylu olsa barı

dr un bıde söyleyiş biçimi vardı cok korktum
yanındakı yardımcısına
cabuk şunun ıcın hazrla dedıo korkuyla kactım

bu arada akşam kim dedi bakim brokoliyle yoğurt sarımsaklı yapıcam diyennn

işden çıktım eşimle buluştuk
bi süredir hep menemen istiyodu bende bu mevsimde domatesle menemen güzel olmaz diyodum
dün nerdeyse çocuk gibi istedi
hadi dedim alalım

neyse meyve falanda aldık
bi brokoli geldi aklıma onuda aldımm

bi menemen yaptık bide yoğurtlu sarımsaklı brokoli

süper oldu 2 tane ekmek yemişiz

hala acıkmadımmmm

yanındakı yardımcısına

böcüğüm kaçma baktırmalısın en net vajinal ultrasonda çıkar. Doktorlar öyledir.Hoş bana bakan doktor sol temiz ,endometrium 5 mm ,sağda 19 mm kist diye çok sakin bir şekilde asistanına yazdırıyordu.Orda birden atıldım hocam kistmi ne kisti diye ama adam acayip sakin evet kist diyerek doktorun anlatır deyip geçti.Koyun gibi bütün kadınlar sırayla yatıyordu gerçi adama da yazık gün boyu kaç kadın şeyi görüyordur.:))

Brokoli hem sağlıklı hemde iyi yeniyor ben salatanın içine karıştırıyorum ama yoğurtlu yapanları da duymuştum.Menemen her hafta sonu bizim kahvaltımız menemensiz cumartesi,pazarımız olmuyor:)

Brokoli hem sağlıklı hemde iyi yeniyor ben salatanın içine karıştırıyorum ama yoğurtlu yapanları da duymuştum.Menemen her hafta sonu bizim kahvaltımız menemensiz cumartesi,pazarımız olmuyor:)

ewet cnm bizde tüketiyoduk ama sürekli değil artık her hafta yiyecezzzz

bu pazar kahvaltıyada yapıcammmmmm kocama söz verdimmmmm

öncelikle lame ve böcük sana selam.

böcüğüm canını sıkma bu normal bi durum.her 100 kadının 80 inde bu sorun var canım. ilaç tedavisiyle bile çok çabuk yok edilebiliyor.bu kadar tedirgin olmanı gerektirecek biş yok sakın sıkma canını olur mu.

lame sen nasıl oldun canım?

dr a gıttım
kan tahlılım negatıf ama ultrasonda kis gördumoralım cok bozuk
dr alttan bakcaktı baktrmadım

kız ne var doktor o bakacak tabi ay bi alemsin yaa
ben evlenene kadar kimse görmemişti bi evlendim bütün bursanın doktorları gördü
artık doktora gidince direk diodum masaya yatayım mı

olm adamın tipinden kactımkocemle aksam gtcez başka hastaneye

günaydınn...

böcük geçmiş olsun..stres yapmazsan daha çabuk atlatırsın..

keleboş ben dedim cnm..yaptık bizde yedik brokoliyi...

he birde cnm kış için domates olarak tat marka doğranmış domates al nar gibi kırmızı ve taze domatesler çıkıyor içinden..ben sürekli onu alıyorum..
markasına dikkat et diğer markalar kabuklu ve sarılı...

saol cnmtmm sakınım
ama neden hastalanmadım

merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar

böcük geçmiş olsun cnm bak ümraniye afiyet hastanesinde fazilet hanıma git çok iyi bi doktor bende ona gidiyorum ama 4 e kadar hastanede belki yarında çalışıyodur.

ayy akşam büyük bi hevesle fırında kabak graten yaptım, sofraya getirirken elim yandı borcam düş halının üzerine halı sildim zor çıktı neyseki hepsi dökülmedide tadına baktık

bide makarna sos yaptım salladım ama belki vardır, 2 avuş ıspanağı blendırdan geçirdim tencerde az yağ tuz ile kavurdum yarım paket krema koydum makarnayla karıştırdım umduğumdan güzel oldu

böcüşüm kızlar da demiş ya vücut üretip atabiliyor ya da yeni üretmiş ama zararsız olabiliyor, ya da ilaçla gidiverebiliyor... bak benim arkadaşım hamileyken mandalina kadar kist bulundu düşün nasıl moraller bozulmuştu çocuk büyüdükçe kisti küçülttü doğumla da gitti. ne olur sıkma kendini benim de beynimde var kist ondan böyleyim dermişim meğer her 3 insandan 1 inde mi ne olurmuş ama mr çekilmediği için bilinmezmiş

yanındakı yardımcısına

böyle dr.lardan nefret ediyorum madem böyle öküzsünüz neden dr olursunuz:84: ben de bu tipler yüzünden az üzülmedim zamanında

heh bak patik de öneri vermiş, bu mevsimde hayatta domates almam, önce dondurucudaki doğranmış domateslerle yaparım menemeni, biberim de dondurucudandır, sonra da doğranmış domatese geçerim

dr dediğin böyle olmalı işte

yav dr o ona göre diş, kol, bacak, vajina ne fark etcek sen de

heh nurdan da yetişti bak işte no panik kangammmm

hemen masaya hee

olm adamın tipinden kactımkocemle aksam gtcez başka hastaneye

anam kangam ben de tipine göre kapıdan döndüğüm bile olmuştur şimdi imkan varsa netten fotolarına bakıp seçiyom ne dr u olursa olsun

saol cnmtmm sakınım
ama neden hastalanmadım

böcüüüşşşş, 1. soğuktan ,2. hamiş mi kaldım diye stresten 3, olacağı olduğu için 4, bu kist yeni çıktığı için 5. belki ilaç lazım olduğu için vb nedenlerle olmamış olabilirsin di miiiiiii:84:

patik dün akşam alacaktım tam 2,20 müydü neydi tatın

önceden almıştım sarımtırak çıkmıştı buda öle çıkar diye aldım geri bırakdım

artık alır denerim cnmmmm

çok saol

nurdan koskoca beni görmüyon ya küsdüm sanaaaa:83:

ohh afiyet olsun kelebeğim bende pazartesi akşamı yaptım menemen buzlukta yazdan doğradığım biberlerimle annemin yazdan yaptığı domates püresiyle yaptımm şimdiki domateslerin tadı yok ama çeri domatesler güzel olii

saol cnmtmm sakınım
ama neden hastalanmadım

tatlım kiminde kanama yapar kiminde gecikme
hele bi akşam git doktora da ondan sonra düşünürsün.
hem belki bebek verir:))))
bazı kistlerin kendi kendine yok olması için bebek tavsiye edio doktorlar bakarsın anne olursun
içini ferah tut olur mu şekerim

selam seni görmediğim için üzgünüm ama
koskoca sıfatını anlayamadım

nassın kankiş hani geliodun yalancı borsacııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…