kızlar burnum hala tam anlamıyla iyileşmedi
doktor deniz suyuyla bepanten vermişti kurudukça sür kremi dedi
dikişler de kendiğinden düşecek dedi
kurudukça rahatsız edio yolup kanatıom
eşim deliye dönüo
sonra bi gün yine yolarken bi baktım elime ip geldi
yeşil yeşil
dikişleri ben aldım yane
yeşil bursada dikişleri de yeşil iple atmışlar
bide pansumana gittiğimde sağlık memuru çıkma teklif etti salak
adam kalmamış sanki burnumdan çok etkilendi herhalde
vaktiniz varmı dedi bende anlamadım var dedim
bi çay içelim dedi
bende hee hastaneye ben sürekli geliom uğrarım yanına dedi zavallı hala beklio
yorgunnn saol bacııı
organikkkktüh yaa ama olsun tadına bakmışın ya
nurdancım... yeni geldim canım... dışardaydım...öncelikle lame ve böcük sana selam.
böcüğüm canını sıkma bu normal bi durum.her 100 kadının 80 inde bu sorun var canım. ilaç tedavisiyle bile çok çabuk yok edilebiliyor.bu kadar tedirgin olmanı gerektirecek biş yok sakın sıkma canını olur mu.
lame sen nasıl oldun canım?
merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
böcük geçmiş olsun cnm bak ümraniye afiyet hastanesinde fazilet hanıma git çok iyi bi doktor bende ona gidiyorum ama 4 e kadar hastanede belki yarında çalışıyodur.
ayy akşam büyük bi hevesle fırında kabak graten yaptım, sofraya getirirken elim yandı borcam düş halının üzerine halı sildim zor çıktı neyseki hepsi dökülmedide tadına baktık
bide makarna sos yaptım salladım ama belki vardır, 2 avuş ıspanağı blendırdan geçirdim tencerde az yağ tuz ile kavurdum yarım paket krema koydum makarnayla karıştırdım umduğumdan güzel oldu
böcüşüm kızlar da demiş ya vücut üretip atabiliyor ya da yeni üretmiş ama zararsız olabiliyor, ya da ilaçla gidiverebiliyor... bak benim arkadaşım hamileyken mandalina kadar kist bulundu düşün nasıl moraller bozulmuştu çocuk büyüdükçe kisti küçülttü doğumla da gitti. ne olur sıkma kendini benim de beynimde var kistondan böyleyim dermişim meğer her 3 insandan 1 inde mi ne olurmuş ama mr çekilmediği için bilinmezmiş
böyle dr.lardan nefret ediyorum madem böyle öküzsünüz neden dr olursunuz:84: ben de bu tipler yüzünden az üzülmedim zamanında
heh bak patik de öneri vermiş, bu mevsimde hayatta domates almam, önce dondurucudaki doğranmış domateslerle yaparım menemeni, biberim de dondurucudandır, sonra da doğranmış domatese geçerim
dr dediğin böyle olmalı işte
yav dr o ona göre diş, kol, bacak, vajina ne fark etcek sen de
heh nurdan da yetişti bak işte no panik kangammmm
hemen masaya hee
anam kangam ben de tipine göre kapıdan döndüğüm bile olmuşturşimdi imkan varsa netten fotolarına bakıp seçiyom ne dr u olursa olsun
böcüüüşşşş, 1. soğuktan ,2. hamiş mi kaldım diye stresten 3, olacağı olduğu için 4, bu kist yeni çıktığı için 5. belki ilaç lazım olduğu için vb nedenlerle olmamış olabilirsin di miiiiiii:84:
napalım sakarlık iştee ama tavsiye ederim değişik oliii
bu arada çaycının demliği 25 liraymış yuhh dedim kalsın ben bulurum en kötü porselen alırım
tatlım kiminde kanama yapar kiminde gecikme
hele bi akşam git doktora da ondan sonra düşünürsün.
hem belki bebek verir:))))
bazı kistlerin kendi kendine yok olması için bebek tavsiye edio doktorlar bakarsın anne olursun
içini ferah tut olur mu şekerim
kızlar burnum hala tam anlamıyla iyileşmedi
doktor deniz suyuyla bepanten vermişti kurudukça sür kremi dedi
dikişler de kendiğinden düşecek dedi
kurudukça rahatsız edio yolup kanatıom
eşim deliye dönüo
sonra bi gün yine yolarken bi baktım elime ip geldi
yeşil yeşil
dikişleri ben aldım yane
yeşil bursada dikişleri de yeşil iple atmışlar
bide pansumana gittiğimde sağlık memuru çıkma teklif etti salak
adam kalmamış sanki burnumdan çok etkilendi herhalde
vaktiniz varmı dedi bende anlamadım var dedim
bi çay içelim dedi
bende hee hastaneye ben sürekli geliom uğrarım yanına dedi zavallı hala beklio
nurdancım... yeni geldim canım... dışardaydım...
çok özletiyorsun valla kendini.. olmuyo ama böylee....
dikişlerini al(dır)mana ayrıca sevindim... bitti artık derdi.....
ayrıca koçişle hastane fantazisi haa..... kulağa hoş geliyor
amanenn en kötusu bu bee
ben hamış olmayım dıyom önerıne bak:18:
kızım doğur bi tene beaaa ne korkuon oohh anne olursun ne güsel
adama ne ettınde etkıledın kımbılır
yeşil ip migeberdımm
canım benimkide çeyiz götürüldüğünde kırılmıştı ve 18 tl ye göndermişlerdi bana....
aslında satılıyor marketlerde 10 tl falan......
erdem hastanesine yakın bildiği mkadarıylaa
ümraniye belediyenin oralarda şalvarlı et falan var hani ben doktoru tavsiye ederim şiddetle
burnumun içini gördü ya etkilendi garibim yeşil iplerle olan uyumu adamı mest etti
yepyeni maceralarımla karşınızdayım nurdan hastanede
burdayım bugün iş güç yok hasret giderirk
merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
böcük geçmiş olsun cnm bak ümraniye afiyet hastanesinde fazilet hanıma git çok iyi bi doktor bende ona gidiyorum ama 4 e kadar hastanede belki yarında çalışıyodur.
ayy akşam büyük bi hevesle fırında kabak graten yaptım, sofraya getirirken elim yandı borcam düş halının üzerine halı sildim zor çıktı neyseki hepsi dökülmedide tadına baktık
bide makarna sos yaptım salladım ama belki vardır, 2 avuş ıspanağı blendırdan geçirdim tencerde az yağ tuz ile kavurdum yarım paket krema koydum makarnayla karıştırdım umduğumdan güzel oldu
bencede porselen al en iyi hem sanki daha leziz oluyo..napalım sakarlık iştee ama tavsiye ederim değişik oliii
bu arada çaycının demliği 25 liraymış yuhh dedim kalsın ben bulurum en kötü porselen alırım
hahahah:))
valla bence de giderelim hasrett:))
bu arada brck ten haberi olan varmı yaaaa
valla ne marifetli hatunsun..öle kafadan sosa asla cesaret edemem :))
ay kabakta yapışır her yere zor çıkmıştır tabi :S
bazen eldivenim olmuyo soyuyom yıka yıka çıkmıyo elimden :S
bencede porselen al en iyi hem sanki daha leziz oluyo..
valla kız sır oldu gitti :) nie bu kadar bozuldu gitti anlamadım ben..belkide sıkılmıştı buradan sebep oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?