bizim derdimiz nihaktan sonra bitti çok şükür.ama nikahtan önce tam bahtsız bedeviydik.davetiyeleri bastırırken bahtsız bedeviler evlenio yazdırcaktım artık o kadar:))wuwwwww
benımde aynen
demekkı neymış kocanın kocaman kocamaın dertlerı varmış
o benım hayranım ayoll
deme bişii zaten desende yüzsüz gene gelır
ınş gecersın
bende gectımm aklinialirimsmilebaşka bı dersten ama
şu evin oturma odası konseptine bayıldım
Allah'ım şu borçlar bir an evvel bitsin de evimi istediğim gibi döşeyeyim
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/360811-ask-kokulumla-ask-yuvamiz.html
bustiyeri bile zor aldık valla son anda:))) zordu ama güzeldi:)) başımın göğe ermesinde gelince
''insanın başı nasıl göğe erermiş o zaman anladım:)))''
söylerim canım sakıncası yok hasanağadaki konutlardayım.ben büyük evi ve çok eşyayı sevmiyorum 2 çekyat var bide koltuk takımı koltuk takımına aldığıma bile pişmanım o odayı daha farklşı rahat biçimde yerleştirebilirdim ama şart ya 1 takım koltuk illa aldırdılar.ev küçük eşyalar kullanışlı ve az olacak tam tarzım:)yatak odası değişik o zmn bence ..ben tek kişi olduğumdan sorun olmadı tabi o zmn...
sen Bursanın neresinde oturuyosun cnm,yazmak istemezsen alınmam hee
annemler ertuğrulkentte oturuyor..Saygınkenti biliyosan orada..üniveristeye giderken bordo yüksek binalar yoldan gözüküyo,tepeleri pramit gibi..
hatta bnm nikah fotoları sitemizin bahçesinde çekildi..
mesele ne yapardınaklinialirimsmile
anlatımm
hoca geldıhadı bakem abdeste
ojelerımı cıkardım görumcem falan
coraplarımıda görumceme cıkardıım pis işlerı ona bıraktım yanı
sonra tarlatanı cıkardık
bacağımı bı uzattım çesmeye yıkandım paklandım cıktım
ama zordusempatiksalakcinniherkes gıdncede böle oldumeyvahedigeldismile
şu evin oturma odası konseptine bayıldım
Allah'ım şu borçlar bir an evvel bitsin de evimi istediğim gibi döşeyeyim
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/360811-ask-kokulumla-ask-yuvamiz.html
bizimde siyah beyazdan oluşuyo cnm salon..banada gelin hee sonra...
:lepi:ee bende anlatayım bari...
benim dini nikahımda bal gibi 1 hafta öncesinde evimizde kılındı..
düğünde de memur zaten 1 saat gecikmeli gelmiş.. her tarafımdan ateşler çıkıyor... memura bakışlarım vardı.... herkesin dilinde... neyseee
masada şahitler koçişin tarafındaydı.... onunkide tam onun yanında... ben tamamen unutmuşum tabi.... sevgili şahit bizimkinin kulağına eğişlip demesinmi ayaklarına bana doğru getir diye.... haaaa dedim bak unutmuşuştum iyiki hatılarttın... bu arada memur birşeyler söylüyor ama hiçbirini duymuyırum.ben masa altında ayak arıyorum..... buldum ama çok uzakk, yeşimeyiyorum.. neyse sıra bana geldi evt dedim... sonra ona sorulunca adam kendini akybetti ve ayaklar geldimi yerinee.... bu arada kuzenin eşide masanın örtüsünü kaldrımışmı.... ben hemen basıbverdim tabi... kuzenin eşide "BEN GÖRDÜM GELıN BASTI, ŞAHıDıM" diyince herkeste bir kahkahaa......
bastıktan sonra bende zafer işareti yaptım bizimkilere... ... aldım aşkışlarıı....:)))
hee diğer mevzuya gelincede tabiki ilk gece olmadııııkaydirigubbakcemile3
bizim derdimiz nihaktan sonra bitti çok şükür.ama nikahtan önce tam bahtsız bedeviydik.davetiyeleri bastırırken bahtsız bedeviler evlenio yazdırcaktım artık o kadar:))
yuh hoca okadannnn inceledimi yane...
neden herkes gidince öle oldun :)eyvahedigeldismile
...
bende hocanın niyetinden şüphelendim valla ne yalan söyliim:)) adama ak kalite kontrol tam))yuh hoca okadannnn inceledimi yane...
neden herkes gidince öle oldun :)eyvahedigeldismile
evt cnm güzelmiş gerçekten
Allah işllh sana daha güzellerini nasip etsin...
oda şansının döndüğünü kabul edio deyyus:)))) cnaım o benim kısssss çok seviom ben onu anaaam özledim şimdi:)):lepi:
gelelım son satırı
neden nıçinn-tatlicadiarzu-
yazık neysekı senle evlendıde şansı döndu keretanın
bu arada buraya kereta yerne deyyus yazasım geldı nedense
alınma haa sana deıl lafım
neyı ınceledı nan
hocaya vermedık herhal nıye ıncelesınkı
abdest şart
olm herkes gıttı yalnız kaldık 3.5 attım vallaeyvahedigeldismile
ee bende anlatayım bari...
benim dini nikahımda bal gibi 1 hafta öncesinde evimizde kılındı..
düğünde de memur zaten 1 saat gecikmeli gelmiş.. her tarafımdan ateşler çıkıyor... memura bakışlarım vardı.... herkesin dilinde... neyseee
masada şahitler koçişin tarafındaydı.... onunkide tam onun yanında... ben tamamen unutmuşum tabi.... sevgili şahit bizimkinin kulağına eğişlip demesinmi ayaklarına bana doğru getir diye.... haaaa dedim bak unutmuşuştum iyiki hatılarttın... bu arada memur birşeyler söylüyor ama hiçbirini duymuyırum.ben masa altında ayak arıyorum..... buldum ama çok uzakk, yeşimeyiyorum.. neyse sıra bana geldi evt dedim... sonra ona sorulunca adam kendini akybetti ve ayaklar geldimi yerinee.... bu arada kuzenin eşide masanın örtüsünü kaldrımışmı.... ben hemen basıbverdim tabi... kuzenin eşide "BEN GÖRDÜM GELİN BASTI, ŞAHİDİM" diyince herkeste bir kahkahaa......
bastıktan sonra bende zafer işareti yaptım bizimkilere... ... aldım aşkışlarıı....:)))
hee diğer mevzuya gelincede tabiki ilk gece olmadııııkaydirigubbakcemile3
bizim derdimiz nihaktan sonra bitti çok şükür.ama nikahtan önce tam bahtsız bedeviydik.davetiyeleri bastırırken bahtsız bedeviler evlenio yazdırcaktım artık o kadar:))
:lepi:
gelelım son satırı
neyı ınceledı nan
hocaya vermedık herhal nıye ıncelesınkı
abdest şart
olm herkes gıttı yalnız kaldık 3.5 attım vallaeyvahedigeldismile
sağol canım benim..utanmaz onlar :)))ayy sen memur filan dinlememişsin cnm
bizim memeur hanım yanımda gözlerime baka baka konuşuyo
biara aradım ayaklarını ama karı gözlerini benden kaçırmıyoki dinle der gibim(
ii etmişsin ayaklar yerine geldi hee :))
yazık cnm sizi o duruma düşürenler utansın boşver..
iş biraz inada binmişti canım.. bir anda yemin etmiştim.. olmayacak diye... ertesi gün hemen balayına gittiğimiz için balayındayken oldu:))):lepi:
gelelım son satırı
ayy sen memur filan dinlememişsin cnm
bizim memeur hanım yanımda gözlerime baka baka konuşuyo
biara aradım ayaklarını ama karı gözlerini benden kaçırmıyoki dinle der gibim(
ii etmişsin ayaklar yerine geldi hee :)).
oda şansının döndüğünü kabul edio deyyus:)))) cnaım o benim kısssss çok seviom ben onu anaaam özledim şimdi:))
nasıl yanebende hocanın niyetinden şüphelendim valla ne yalan söyliim:)) adama ak kalite kontrol tam))
hoca diyomhacıı tırnak kontrolü neym yapmış
bizimki walla yüzümü zor gördü
eşiğe otutturdu bizi ??
böcük herkezi öğrendin cnm bide nedenini soruyon
anam ne merak budelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?