nurdan o sen mısn nan
abowww bu ne şıklık
ımam nıkahınız düğün gecesı olmadı mı hacı
ben gelınlıkle kaldım duakta örttum tamamdır örtüde vardı zatı
misafirler gider gitmez verdim valla ben:)) zor bekledim gitmek bilmediler:)) bide mudanyaya yemeğpe gidelim diolar hadi leyn dedim gidin artıkın:))
valla kalacaktık allahtan yeterince almıştım onlar ayrı kolideydi onları göndermedim allahtan:)haın gelın senı
gördun mu donsuz kalcakmışın nerdeyse
neyse donsuzda ıdare ederık bızkaydirigubbakcemile3
merak edıom
:kedi:kötu nıyetten deıl hee
toki evlerinde mi oturmuştun?
inanamadın dimi:)))) iğrenç ötesi.) kıss çingene mi sandın:))) kıyafet onu andırıo da:)ayyy o muydu gördüm yaw :)))
çok güzel valla:))) allah sana da tez zamanda nasip etsin...
misafirler gider gitmez verdim valla ben:)) zor bekledim gitmek bilmediler:)) bide mudanyaya yemeğpe gidelim diolar hadi leyn dedim gidin artıkın:))
bilmem artık büyüğümü küçüğümü :))
yorumsuz....:kedi:
benim gelinlik aceleye gelince biraz dar gelmişti:)) içinde de bustiyer anam ağladı patlıcaktım :))) eve gider gitmez koydum kutusuna:))) ablama verdim giderken götürdü:))) sora pijama giydim üstünede seksi eteğimi:)))
sığdım da fazla bile geldi 1 odada o beyaz koltuk takımlarım var orası hiç kullanılmıo salonda oturuoruz yatak odası geniş 2+1 :)) yeter daha ne isterim allahtan:)İstanbulda kiptaş konutları die geçiyor, nasıl sığdın kız o eve aferin valla..ben sığamam die çıktım birde uzaktı iş yerine ve İstanbula
Bursa da toki evler hangileri onlar Hasanağa tarafındakiler mi ? ben o evlere hiç gitmedim ...
inanamadın dimi:)))) iğrenç ötesi.) kıss çingene mi sandın:))) kıyafet onu andırıo da:)
bustiyeri bile zor aldık valla son anda:))) zordu ama güzeldi:)) başımın göğe ermesinde gelinceverdınde başın göğe erdı mı nansempatiksalakcinni
sen bıılmıycende kim bılcek çaakall senı
yorumsuz demış bıde dımek hemen verdın sende
üzüldüm amma şanssız gecmış haa
neyse sadece bustıyerde olurdu sankı-tatlicadiarzu-
sen benim şu çeyiz hazırlıkları sohbet kısmına geri döndüğüm ilk gün yazdığımı görmedin tabi
hepinizi çok özlediğimi hasta yatağında ismen dua ettiğimi söyledim nickten dua kabul oluyorsan tabi
sende vardın andıkalrım arasında
nedne rahatsız olayım canım benim çok mutlu oluyorum
vallahi nikahta hiç başka farklı bişiiii sormadı memure hanım sağolsun
sorsaydı da söyleyebilir miydim heyecandan bilemiyorum
ama ayağına bastım onu net hatırlıyorum
birde aynı şeyi ben de yaptım
aldım cüzdanı elime döndüm arkamı damat tarafına yüzümü kız tarafına nasıl sallıyorum bilemezsiniz
tabi bizim taraftan alkışlar ıslıklar....hak getire
damat tarafı mı
ayol onları kim umursar.....umurumda bile olmadı
sesleri de çıkmıyordu zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
madem açıkca sordun
cevaba da katlancan
7 yıl beklemişim daha da beklenir miydi sence aklinialirimsmile
yaww çok az farkla verememişi iki dersi offf bütünlemeye kaldımm
mesele ne yapardınaklinialirimsmilehey yavrum be bende 4 yıl bekledim 7 yıl olsa ne yapardım bilmem artık:))
bizim düğünden 1 hafta önce kıyıldı
kız gelinlikle nası abdest aldın hacııı
mşllh bu ne hız nurdan :)kaydirigubbakcemile2
valla kalacaktık allahtan yeterince almıştım onlar ayrı kolideydi onları göndermedim allahtan:)
sığdım da fazla bile geldi 1 odada o beyaz koltuk takımlarım var orası hiç kullanılmıo salonda oturuoruz yatak odası geniş 2+1 :)) yeter daha ne isterim allahtan:)
haın gelın senı
gördun mu donsuz kalcakmışın nerdeyse
neyse donsuzda ıdare ederık bızkaydirigubbakcemile3
merak edıom
:kedi:kötu nıyetten deıl hee
vallahi nikahta hiç başka farklı bişiiii sormadı memure hanım sağolsun
sorsaydı da söyleyebilir miydim heyecandan bilemiyorum
ama ayağına bastım onu net hatırlıyorum
birde aynı şeyi ben de yaptım
aldım cüzdanı elime döndüm arkamı damat tarafına yüzümü kız tarafına nasıl sallıyorum bilemezsiniz
tabi bizim taraftan alkışlar ıslıklar....hak getire
damat tarafı mı
ayol onları kim umursar.....umurumda bile olmadı
sesleri de çıkmıyordu zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
madem açıkca sordun
cevaba da katlancan
7 yıl beklemişim daha da beklenir miydi sence aklinialirimsmile
bustiyeri bile zor aldık valla son anda:))) zordu ama güzeldi:)) başımın göğe ermesinde gelince
''insanın başı nasıl göğe erermiş o zaman anladım:)))''
wuwwwwwbustiyeri bile zor aldık valla son anda:))) zordu ama güzeldi:)) başımın göğe ermesinde gelince
''insanın başı nasıl göğe erermiş o zaman anladım:)))''
bu misafir ne yapıyor acaba çok merak ediyorum
yani bütün derdi tasası bu topic mi oldu acaba???
böcüküm öle deme yaww sıkıldım artık son sene biticek o yüzden kalmak istemiyom
:))))yok cnm ne kötü olsun
merak etmek iyidir :))
ben kız tarafına olsa iyi erkek tarafına salladım defteri aldım oğlunuzu ohhh der gibimm çok ayıp çookk
waşşşşşşş cevap fenasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?