Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gerçek canım ginese gircem de başvuramadım henüs
24 saate 12 sığıyo neden kimse sığdıramıo anlamadım gitti
tanıştığımıza memnun oldum bu arada
ben nuro nuro ç

senin adına ben başvuru yaptım ama haydar dümen itiraz etmiş...
o bile inanmamış yawruuuu

ulan hepsinin gözleri patladı herkes beni konuşiii ya
bu kadar inanılmaz bişi değil diom hala yuh oha vb laflar kullanıolar vajen sağlığımdan bile endişe etmeye başladılar yazık yhaaaa

:))) delüüüü

bu arada hadi diğerleri erken çıkıyordu da bal olurdu bu saatte......nerede ki acaba :44:

erken kaçtım akşam kızlarrr...

patişş üzülme cnm başın sağolsunnn
sen elinden geleni yaptın fazlasıyla
o şimdi cennetten sana bakıyodur...

başın sağolsun canım

günaydın herkese

patik başın sağolsun canözüm sen elinden geleni yapmışsın üzülme cnm olcağı varmışş

bu arada sabah yan tarafdaki arkadaş akşam evde tavuklu börek yapmış bide tatlı sabah getirdi harika bi tadı vardı
böle kayık pideler olur ya onun gibi yufkadan yapmış kapalı değil harika bişeydi ya
tarifini alıp yazarım size tam misafirlik yani hem şık duruyo hem lezizbide böle kıvrım kıvrım bişey vardı dondurma külahı gibi düşünün onun kıvrımlı hali içinde krema vardı onunda tarifini alıp yazıcam size.....

kızlar sabah sabah ödümü patlattınız başınız sağolsun felan
ben bu duruma epey alışkın olduğum için garipsemedim kuş bu ölür her canlı ölümü tadacaktır ya
olur o kadar bana sorsaydın patik ben sana vitamin söylerdim belki iyi gelirdi((
ama ömrü o kadarmıs sıkma canını

kelebek garusu o tarifleri alıp getir hemen nan öyle anlatmışsınki yapasım geldi....

bende üzülüydoum eskiden ama şimdi her hafta nerdeyse bi balığım ölüyooo ( alıştım zaar...

nurooo okudunmu haydar dümeni???

günaydınlar herkesee

patikçim başınsağolsun kuşun için üzüldüm
bizde kapluş aldık kızlar ocak ayında çok şekerler ya hayvanlara alışıo insan bizim kapluşlar da biz eve girer girmez cama yapışıolar acıktıkları için

canım bende çok severim tarifleri ve mutfakla uğraşmayı tarifini bekliyoruz cnm merakla
birde benim müdavimi olduğum bir site var bilmem veriliyomu adı çok güzel şeyler var yani

cnm sen nasıl rejim etttini söliycektin bize unutmadım =) anlat baakalım nasıl rejim edion sen 1 ayda 3kg verdim =)

canım bende çok severim tarifleri ve mutfakla uğraşmayı tarifini bekliyoruz cnm merakla
birde benim müdavimi olduğum bir site var bilmem veriliyomu adı çok güzel şeyler var yani

cnm özelden mail atsana sitenın adını bende çok svrım değişik bişiyler ypmyı =)

kuzum yemeyi kestim abur cuburumu kestim az yiyorum akşam yemeğinden sonra sadece meyve yedim o da bir tane ya da iki tane ama geçen hafta genellikle tavuk haşlama yedim suyunu bol bol içtim öğlenleri salata yedim kahvaltıda müsli yedim bol bol su içiyorum ara öğünlerde birer tane galeta yiyorum o 3 kilo 4.5 kilo oldu sabah tartıldım 4.5 kilo vermişim aslında spor da yapsam iyi olack ben söyledim sırrımı hadi sende fotomu beğen

duyhascım tebrik ettim canım =) bende toplam 3 kg vermiş oldum bu ay 5 kg daha verince süper olcam =) inşallah =) hayatım sen formullunu sölemeden beğendim ben fotonu =)

mblue gönderdim cnm bak bakem bi hoşuna gitcek mi?

sağol cnm hemen bakem

günaydın güzelliklerrr.

gunaydın nevgulcum nasılsın

birsens cnm tekrar teşekkür ederim .portakalı bende takip ediyorum =) kivide hoşuma gitti onuda inceliyoum şuan aslında patron rapor beklıo ama =) az daha beklesın keyıf yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…