gerçek canım ginese gircem de başvuramadım henüs
24 saate 12 sığıyo neden kimse sığdıramıo anlamadım gitti
tanıştığımıza memnun oldum bu arada
ben nuronuro ç
ulan hepsinin gözleri patladı herkes beni konuşiii ya
bu kadar inanılmaz bişi değil diom hala yuh oha vb laflar kullanıolar vajen sağlığımdan bile endişe etmeye başladılar yazık yhaaaa
bu arada hadi diğerleri erken çıkıyordu da bal olurdu bu saatte......nerede ki acaba :44:
uykum gelmiyor nete gireyim bari dedim(
kuşları hastalar diye ayırmıştık kafesleri ve odalarını...ilk kuşum iyileşti ilaçlar mamalar felan..
yeni aldığımız yeniden hastalanmıştı..peteğin üstünde duruyor die salıktı hep..
eve geldik baktım yok ..odayı talan ettik o dolabı çek bunu çek yok..kapımı aralıktı die tüm evi aradık..
gardolabın kapağı sürgülü o biraz aralık kalmış sen ordan içeri gir..nasıl becermişse..
hastaydı zati..ben onu orada buldum ama ölmüş
çok üzüldüm gözümden gitmiyor görüntüsü..:85:
çok uğraştık emek verdik iyileşmesi için ,vicdanım o konuda rahat ama yaşasaydı yav çok tatlıydı(
uykum gelmiyor nete gireyim bari dedim(
kuşları hastalar diye ayırmıştık kafesleri ve odalarını...ilk kuşum iyileşti ilaçlar mamalar felan..
yeni aldığımız yeniden hastalanmıştı..peteğin üstünde duruyor die salıktı hep..
eve geldik baktım yok ..odayı talan ettik o dolabı çek bunu çek yok..kapımı aralıktı die tüm evi aradık..
gardolabın kapağı sürgülü o biraz aralık kalmış sen ordan içeri gir..nasıl becermişse..
hastaydı zati..ben onu orada buldum ama ölmüş
çok üzüldüm gözümden gitmiyor görüntüsü..:85:
çok uğraştık emek verdik iyileşmesi için ,vicdanım o konuda rahat ama yaşasaydı yav çok tatlıydı(
günaydın herkese
patik başın sağolsun canözüm sen elinden geleni yapmışsın üzülme cnm olcağı varmışş
bu arada sabah yan tarafdaki arkadaş akşam evde tavuklu börek yapmış bide tatlı sabah getirdi harika bi tadı vardı
böle kayık pideler olur ya onun gibi yufkadan yapmış kapalı değil harika bişeydi ya
tarifini alıp yazarım size tam misafirlik yani hem şık duruyo hem lezizbide böle kıvrım kıvrım bişey vardı dondurma külahı gibi düşünün onun kıvrımlı hali içinde krema vardı onunda tarifini alıp yazıcam size.....
günaydın kızlarrrrrrrrr
patikim başınsağolsun çok üzüldüm
Philips ile Anneler Günü on Facebook | Facebook
facebok kullanan arkdaşlar ben yarışmaya girdim benim ve annem için beğenirmisiniz bu fotoğrafımı
canım bende çok severim tarifleri ve mutfakla uğraşmayı tarifini bekliyoruz cnm merakla
birde benim müdavimi olduğum bir site var bilmem veriliyomu adı çok güzel şeyler var yani
günaydın güzelliklerrr.
kuzum yemeyi kestim abur cuburumu kestim az yiyorum akşam yemeğinden sonra sadece meyve yedim o da bir tane ya da iki tane ama geçen hafta genellikle tavuk haşlama yedim suyunu bol bol içtim öğlenleri salata yedim kahvaltıda müsli yedim bol bol su içiyorum ara öğünlerde birer tane galeta yiyorum o 3 kilo 4.5 kilo oldu sabah tartıldım 4.5 kilo vermişim aslında spor da yapsam iyi olackben söyledim sırrımı hadi sende fotomu beğen
mblue gönderdim cnm bak bakem bi hoşuna gitcek mi?
günaydın güzelliklerrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?