birsens cnm tekrar teşekkür ederim .portakalı bende takip ediyorum =) kivide hoşuma gitti onuda inceliyoum şuan aslında patron rapor beklıo ama =) az daha beklesın keyıf yapım
duyhascım tebrik ettim canım =) bende toplam 3 kg vermiş oldum bu ay 5 kg daha verince süper olcam =) inşallah =) hayatım sen formullunu sölemeden beğendim ben fotonu =)
sağol cnm hemen bakem
gunaydın nevgulcum nasılsın
yap canım yap işler halolur nasılsa dimi ama cnm ne iş ypyn
iyiyim canım sağol. ay bide ben versem kilo.ya durduramıyorum kendimi.ama durdurmam lazım.göbeğimden çok midem çöıkıyo yaa.
duygu yemeği kestim derken nasıl mesela.akşam ne kadar yedin sabah ne kadar yedin.yemek seçtinmi.hertürlü yemektenmi az yedin anlatsana.
cnm ben inşaat firmasında çalışıyorum yurt dışına işççi gönderiyorum. yanı onların evraklarını takip ediyorum uçuş gunlerini ayarlayıp gönderıyorum. anlıycan eziyetli bir iş :) sürekli stresliyim
nevgulcum yeterki kg vermeyi kafana yerleştir. ben aç kalmadn zayıflıyorum kg ağır veriyorum ama sağlıklı olarak gidiyor. yağdan kaybediyorum vucut direnç yitirmiyor
bak ben neler yıyorum yazayım sana
sabah kahvaltıda
2 ince dilim ekmek (kepkli yiyorum ama olmınca normal ekmek )
1 subardağı süt
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
az peynir
varsa maydonoz domates salatalık (artık fazla gelıo bana bu kahvltı sbhları zor bitiriyorum
ara öğün: ya meyve yiyorum 1 tane yada light bisküvi
öğlen yemeğinde
az çorba
salata
yoğurt
etli yada tvklu sebze yemeği yiyorum
ara öğün : meyve veya light bisküvi
akşam
sebze yemeği etli yada tvklu
salata yada yoğurt
araöğün: meyve
bide ben arada kaçamak yapıorum sanırım =) yoksa 1 ayda 5 kg verdirio bu diet daha önce ypmıştım =)
yani pilav makarna ekmek tarzı şeyler yasak.
Nevgül
sabahları müslilerden yedim
öğlenleri salata yaptım
akşamları haşlanmış tavuk birkaç gün sonra kırmızı et
ara öğünlerde birer tane galeta yedim geçen hafta
bu hafta sebzeye geçtim
akşamları akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum yeşil çay içiyorum arada
sabahları işe yarıyor çünkü haaaaaa bide şekersiz çay,nescafe,bitki çayları da
acıkırsanız şekersiz nescafe içebilirsiniz tok tutuyor
Benim vücut şuan hızlı kilo vermeye meyilli sonra düşermiş kilo vermem doktor kontrolündeyim normalmiş yani ilk haftalar hızlı verilirmiş ama dediğim gibi ben kestiğim için normal hızlı kilo vermem
ya bu kızlar nerde bugun =) herkes ben çıkınca gelcek heralde =)
ha bu arada kaynanalarınıza hediye aldız mı kız
ben aldım blouhouse mikser set .süpürgede kendime aldım .limangoda indirim var bakın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?