Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar buraya nasıl resim atılıodu unuttum =) mumkunse biri anlatıversin

size dun kocişim için hazırladım çikolata ktuumu ve kırmızı hazırladım kutuyu göstermk istiyorum =)

birsens cnm tekrar teşekkür ederim .portakalı bende takip ediyorum =) kivide hoşuma gitti onuda inceliyoum şuan aslında patron rapor beklıo ama =) az daha beklesın keyıf yapım

yap canım yap işler halolur nasılsa dimi ama cnm ne iş ypyn

iyiyim canım sağol. ay bide ben versem kilo.ya durduramıyorum kendimi.ama durdurmam lazım.göbeğimden çok midem çöıkıyo yaa.

duygu yemeği kestim derken nasıl mesela.akşam ne kadar yedin sabah ne kadar yedin.yemek seçtinmi.hertürlü yemektenmi az yedin anlatsana.

yap canım yap işler halolur nasılsa dimi ama cnm ne iş ypyn

cnm ben inşaat firmasında çalışıyorum yurt dışına işççi gönderiyorum. yanı onların evraklarını takip ediyorum uçuş gunlerini ayarlayıp gönderıyorum. anlıycan eziyetli bir iş :) sürekli stresliyim

iyiyim canım sağol. ay bide ben versem kilo.ya durduramıyorum kendimi.ama durdurmam lazım.göbeğimden çok midem çöıkıyo yaa.
duygu yemeği kestim derken nasıl mesela.akşam ne kadar yedin sabah ne kadar yedin.yemek seçtinmi.hertürlü yemektenmi az yedin anlatsana.

nevgulcum yeterki kg vermeyi kafana yerleştir. ben aç kalmadn zayıflıyorum kg ağır veriyorum ama sağlıklı olarak gidiyor. yağdan kaybediyorum vucut direnç yitirmiyor

bak ben neler yıyorum yazayım sana

sabah kahvaltıda
2 ince dilim ekmek (kepkli yiyorum ama olmınca normal ekmek )
1 subardağı süt
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
az peynir
varsa maydonoz domates salatalık (artık fazla gelıo bana bu kahvltı sbhları zor bitiriyorum

ara öğün: ya meyve yiyorum 1 tane yada light bisküvi

öğlen yemeğinde
az çorba
salata
yoğurt
etli yada tvklu sebze yemeği yiyorum

ara öğün : meyve veya light bisküvi

akşam

sebze yemeği etli yada tvklu
salata yada yoğurt

araöğün: meyve

bide ben arada kaçamak yapıorum sanırım =) yoksa 1 ayda 5 kg verdirio bu diet daha önce ypmıştım =)

yani pilav makarna ekmek tarzı şeyler yasak.

Nevgül
sabahları müslilerden yedim
öğlenleri salata yaptım
akşamları haşlanmış tavuk birkaç gün sonra kırmızı et
ara öğünlerde birer tane galeta yedim geçen hafta
bu hafta sebzeye geçtim
akşamları akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum yeşil çay içiyorum arada
sabahları işe yarıyor çünkü haaaaaa bide şekersiz çay,nescafe,bitki çayları da
acıkırsanız şekersiz nescafe içebilirsiniz tok tutuyor

yani pilav makarna ekmek tarzı şeyler yasak.

canım ben ekmek yiyemıyorum öğlen ve akşam normalde listede =) 2 dilim kepkli ekmek sabh öğln akşm var =) ekmek yemediğin zamanlarda 1 akşık pilav yada makarna yiyebilirsin işte bnm kaçamaklarda böle oluyo pilav mkrna yedım için azda olsa yedım =) 3 kg verebildim sadece bu ay yememeyi düşnüyorum 53 kg olmayı istiyorum artık göbişim olmasın istiyorum 5kg kaldı onuda verince tmamdır =)benım boy 1,63. inşallah bu ay başarılı geçer benim için =) cnm sen kaç kgsun

bide benım çlştım yerde ymklerın içinde hep margarin var ben evimde hiç kullanmıyorum margarini

makarnayı haşşlayıp yoğurlayıp yersen bişiycik olmaz . bnm yedım makrna pilv işyerınde oldu için azcık kalori bakımından zengindi

mesela evde domatesli makrna yaptım içine azıcık sıvıyğ koydum oda eşim için yoksa hep yağsız ypcktm margarındenn uzak durmak lazım ve hmaur işlernden ben 2 dilim kek yemiştim 3 gunde =) ucundan ucundan =) ama kekimde sıvıyağ ile ypılmıştı ve içinde yarımbardak yağ vardı =) şkrde öle

=) ben kahve içmemek için kendimi zor tutuyorum ya çok sevıom kahveyı . aslında hergun 2-3 fincan yeşil çay içmekte yarar var . adaçayıda iştah kesio iştahı açık olanlar için iyi bişiy =)

ben verdiğim kiloları ilaçlarım yuzunden almıştım . iştahım bi açılmıştıki =) adaçayıyla azalttım iştahımı

duyhas senın liste daha zor gibime geldi =) cnm bu hızlı kg vermek iyi değil sen 1 htfda verdiysen 4,5kg çok zararlı ayda 5 kg vermek lazım haftda 1-1,5kg .

Benim vücut şuan hızlı kilo vermeye meyilli sonra düşermiş kilo vermem doktor kontrolündeyim normalmiş yani ilk haftalar hızlı verilirmiş ama dediğim gibi ben kestiğim için normal hızlı kilo vermem

Benim vücut şuan hızlı kilo vermeye meyilli sonra düşermiş kilo vermem doktor kontrolündeyim normalmiş yani ilk haftalar hızlı verilirmiş ama dediğim gibi ben kestiğim için normal hızlı kilo vermem

canım evet ilk aylar hızlı kg veriliyor. bide sen kaç kgsun cnm

bide vücüdun su ve yağ dengesi önemli çoık ödemli bi vucut ilk aylarda ödemi ve suyu atar.die biliyorum.

ha bu arada kaynanalarınıza hediye aldız mı kız
ben aldım blouhouse mikser set .süpürgede kendime aldım .limangoda indirim var bakın bence

slm....kızlar.....yine diyet konuşuluyor...ben de tam tarif isteyecektim.....
şöyle en değişiğinden.....
kuzu gerdan aldım demiştim ya bir ara,derin dondurucudaydı o çıkardım.....sonra master Chef te ki gibi eti mühürledim ( iki yönünü de kızartmakmış,lezzeti kaçmasın diye) neyse sonra düdüklüye koydum biraz da su...haşlanıyor.....
peki ya sonra...
fırına alıp haşlanan etleri patates,domates vs. koyup ta mı yapsam yoksa başka fikri olan var mı?????

patikkkk üzüldüm,başın sağolsun...

Son düzenleme:
ha bu arada kaynanalarınıza hediye aldız mı kız
ben aldım blouhouse mikser set .süpürgede kendime aldım .limangoda indirim var bakın bence

tatlım benim ki 1 sene önce vefat etti......anneme de henüz düşünmedim.....

keleboşşşş eşinle arayı düzelttiniz mi???? moralin nasıl?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…