selam kızlar nasılsınızz bakalımm
saol cnm idare eder ya sen nasılsın
kızım sen anca ev işlerini bitir aklınız fikriniz bunlarda
hafta içi evinizin işlerini bitirin hafta sonunuzu kocenize ayırın bakın nasıl oliiii
ama senin bide encek varsa yandın 12 değil yarısını bile çıkartamazsın bu tembellikle
neden çocuk yapmıyorum işte bundan bie onla uğraşamıcam şimdi
uykum gelmiyor nete gireyim bari dedim(
kuşları hastalar diye ayırmıştık kafesleri ve odalarını...ilk kuşum iyileşti ilaçlar mamalar felan..
yeni aldığımız yeniden hastalanmıştı..peteğin üstünde duruyor die salıktı hep..
eve geldik baktım yok ..odayı talan ettik o dolabı çek bunu çek yok..kapımı aralıktı die tüm evi aradık..
gardolabın kapağı sürgülü o biraz aralık kalmış sen ordan içeri gir..nasıl becermişse..
hastaydı zati..ben onu orada buldum ama ölmüş
çok üzüldüm gözümden gitmiyor görüntüsü..:85:
çok uğraştık emek verdik iyileşmesi için ,vicdanım o konuda rahat ama yaşasaydı yav çok tatlıydı(
kızlarr napıyosunuzz
bim den omo deterjanımı ayırttım cuma günü alırım
1 tane ayırttım konsantre sıvımış 6.950 miş normalde 11.950 miş baya uygun
bu arada selam kızlar nasılsınız?
Dün eve gidince yemek yedim koltuğa uzandığım gibi uyumuşum. çamaşırları zor astım. 2 gündür oğluşum 4 te kalkıyor, çok yorgun ve uykusuzum.
Kızlar pazara misafir gelecek. 1 kişi acaba pratik ne hazırlasam.
Annemde bende olacak. Eşim ben derken 4 kişi olacağız.
Bir tepsi kurabiye yapayım. Yanına annem sütlü irmik tatlısı yapar. Başka ne yapayım? 3 çeşit yeter herhalde. Yabancı değil zaten eşi gelir mi bilmiyorum.
Pratik önerisi olan var mı?
burdayım cnm
kızlar akşam ne yemek var
ha bu arada kaynanalarınıza hediye aldız mı kız
ben aldım blouhouse mikser set .süpürgede kendime aldım .limangoda indirim var bakın bence
slm....kızlar.....yine diyet konuşuluyor...ben de tam tarif isteyecektim.....
şöyle en değişiğinden.....
kuzu gerdan aldım demiştim ya bir ara,derin dondurucudaydı o çıkardım.....sonra master Chef te ki gibi eti mühürledim ( iki yönünü de kızartmakmış,lezzeti kaçmasın diye) neyse sonra düdüklüye koydum biraz da su...haşlanıyor.....
peki ya sonra...
fırına alıp haşlanan etleri patates,domates vs. koyup ta mı yapsam yoksa başka fikri olan var mı?????
patikkkk üzüldüm,başın sağolsun...
duygu ve mblue kızlar teşekkür ederim açıklamalarınız için.
mblue ben 65 kiloyum.ya senin gibi boyumda uzun değil.1.55 falan.ya çok iğrenç gözküyorum.mide göbek dışarda.
nörüyosunuz kızlar????
bu arada selam kızlar nasılsınız?
dün eve gidince yemek yedim koltuğa uzandığım gibi uyumuşum. çamaşırları zor astım. 2 gündür oğluşum 4 te kalkıyor, çok yorgun ve uykusuzum.
kızlar pazara misafir gelecek. 1 kişi acaba pratik ne hazırlasam.
annemde bende olacak. eşim ben derken 4 kişi olacağız.
bir tepsi kurabiye yapayım. yanına annem sütlü irmik tatlısı yapar. başka ne yapayım? 3 çeşit yeter herhalde. yabancı değil zaten eşi gelir mi bilmiyorum.
pratik önerisi olan var mı?
BRCK iyi yapmışsın benim tanıdığım çocuk yok bu hafta! ayırtamıyorum.
MBLUE hediye kutunun fotosu nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?