Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hehe eşim var işim var ama henüz bebiş yok inşallah olur bu ay olsun istiyorum rabbim gönlüme göre versin dilerimki sitenizi yeni keşfettim hayırlı uğurlu olsun ....

duygu ve mblue kızlar teşekkür ederim açıklamalarınız için.
mblue ben 65 kiloyum.ya senin gibi boyumda uzun değil.1.55 falan.ya çok iğrenç gözküyorum.mide göbek dışarda.

çocuk yapta ben seni görürüm değil 12, 2 kere bile çeviremezsin diziyi.
akşamları ben yorgunluktan yemek yapamıyorum nerde temizlik yapıcam?

ay kıyamam başın sağolsun canım. benimde kuşlarım vardı hep öldüler. hele bir muhabbet kuşum vardı. çok şekerdi, çok güzel konuşuyordu. bir akşam eşimle annemden eve geldiğimizde kafeste cansız olarak buldum şok oldum. günlerce ağladım. saka kuşlarını çok seviyorum 3 defa aldım. biri çok uzun yaşadı öldü diğeri 4 sene en sonuncusu 4-5 ay. hepsinde günlerce ağladım ve hemen yenisini aldım. hatta MELODİ en son ölen kuşumun adı. bir daha kuş almamaya karar verdim. şimdi 1 tanecik balığım var. ölmesin diye gözüne bakıyorum.

kızlarr napıyosunuzz
bim den omo deterjanımı ayırttım cuma günü alırım
1 tane ayırttım konsantre sıvımış 6.950 miş normalde 11.950 miş baya uygun

bu arada selam kızlar nasılsınız?
dün eve gidince yemek yedim koltuğa uzandığım gibi uyumuşum. çamaşırları zor astım. 2 gündür oğluşum 4 te kalkıyor, çok yorgun ve uykusuzum.

kızlar pazara misafir gelecek. 1 kişi acaba pratik ne hazırlasam.
annemde bende olacak. eşim ben derken 4 kişi olacağız.
bir tepsi kurabiye yapayım. yanına annem sütlü irmik tatlısı yapar. başka ne yapayım? 3 çeşit yeter herhalde. yabancı değil zaten eşi gelir mi bilmiyorum.
pratik önerisi olan var mı?

BRCK iyi yapmışsın benim tanıdığım çocuk yok bu hafta! ayırtamıyorum.

MBLUE hediye kutunun fotosu nerde?

kızlarr napıyosunuzz
bim den omo deterjanımı ayırttım cuma günü alırım
1 tane ayırttım konsantre sıvımış 6.950 miş normalde 11.950 miş baya uygun

ayy biricik bende alım kız perwolden 4 kutu almıştım 2 anneme bundanda alim ama bizim burda ayırmıyorlar malesef
O yüzden işe geç gelem napim deterjan için değer be

hoş Geldin melodi bence tuzlu birşey yada 1 çeşit salata yap

Son düzenleme:
hayyyy ben bu internete......bağlanana kadar canım çıkıyor.....en iyisi kablo çekmek sanırım böyle çok zorlanıyoz.
giriyorum sonra net gidiyor.....bir de çıktım sanıyonuz sizde....
yaw bim'de deterjan var dı he mi ama yarın okul gezisi var miniatürk'e.....öğlen 15.00 gibi bitecek,o saate mümkün diil kalmaz....benim kocede o saate uyanık kalmaz ki pöffff bir şansımı deneyem ben hem koceden yana hem bim'den yana

burdayım cnm
kızlar akşam ne yemek var

valla akşam kayınvaldemdeyim annemle görümcem =) tarhana çorbası,ıspanak,tavuklu bezelye ,pilav yapmışlar =) yanıan ne yaparlar başka blemıyorum =)

ha bu arada kaynanalarınıza hediye aldız mı kız
ben aldım blouhouse mikser set .süpürgede kendime aldım .limangoda indirim var bakın bence

ben ikisinede aynı hediye alıcam. deri üzerine kuran yazılı bir tablo alcam.bütçe uygun değil bu ay hiç =)

canım bence patates havuç soğoan domates gayet güzel olur =)at fırına gitsin hepsini bezelyebile yakışır =)

aa diyetteyiz rejimde değil =)=)

duygu ve mblue kızlar teşekkür ederim açıklamalarınız için.
mblue ben 65 kiloyum.ya senin gibi boyumda uzun değil.1.55 falan.ya çok iğrenç gözküyorum.mide göbek dışarda.

nevgul bence sıkıntı etme kafana koy ve diete başla canım ben 3 kg verdim hafifledim inanki insna kg verdikçe kendine güveni geliyor. tamamını yapamasan bile önceden yediğinin yarısını yesen gene kg verirsin. önemli olan istemek. umarım sende başaarılı olursun cnm . bide sabahları aç karna sıcak su iç bolbol su özellikle ılık sıcağa yakın iç çünkü tok tutuyor =) nescafrede

nörüyosunuz kızlar????

nörek anacım gözümüz yollarda seni beklıozz =)=)çok çalışkan görudm senı bugun balummmmm

BRCK iyi yapmışsın benim tanıdığım çocuk yok bu hafta! ayırtamıyorum.

MBLUE hediye kutunun fotosu nerde?

selam lar canım ayy misafiri çok sverımde yorgunken pek çekilmez =) bence yanına börek ve salata olark bişiy yap cnm ksıır olabilir,pattaes saltası,makarna saltası vs. =)

hediyektuumu koyamadım buraya nasıl resim eklendiğini unuttum sordum cvp veren olmadı :95::95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…