Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım hoşgeldin ne kadan güzel yemekler yapmıssın yav canım çekti valla
bimide ben feth ettim merak etme sabah sabah sıra bekledim işe geç kaldım yani

birsen kızına ne aldın..bende akşam yeğenime giderken bişi alıyımm güzel bişey varmı bebişler için...

mblue dün kutuna yorum yapmayı unuttum. çok güzel olmuş eline sağlık. banada güzel fikir oldu :)

ADA nasıl canım yaprak sarma çekti anlatamam sağol yani...
bu akşam annemdeyiz işllh şansıma vardır :))

bime bende gitmedim ama kesin kalmıştır
geçen gün hepsi duruyodu...

fıstık inşallah vardır ne diyeyim şimdi şansına....
hadi ya ben kalmamıştır diye hiç bakmadım bile gelirken....

birsen kızına ne aldın..bende akşam yeğenime giderken bişi alıyımm güzel bişey varmı bebişler için...

canım bebek var biraz tuzlu fiyatı piyanist var müzik aleti ben yap boz araba aldım uğraşsın diye bebek hafta sonu halası almiş ona almadım piyanist güzeldide çok fazla şımartmim dedim 1 haftada 2 oyuncak şimdiden alışmasın dimi yaniiiiii ha birde robor araba vardı balcım

aynen hem işim hem eşim bide eşimle aynı iş yerindeyim off off evi toplamak dert olmaya başladı bişey yapmayınca kıyameti basıyorum akşam gelmiş özür dilerim cnm tamam diyo ondan sonrada yok çok yorgunum diyo saat desen 12 1 oluyor gelse sinir olma off off

birsencim peki kalmışmıydı bim'de birşeyler....
omo alabildin mi,aldıysan iyi mi bari büyüklüğü falan ????

canım omo aldım ama pişman oldum çok küçük paket 20 yıkamaymış aman neyse zati ev deterjan doldu kocam yuh yani yeter artık alma diyo aslında doğru abarttım galiba ben sabah 9 olmadan ordaydım ya aldım

Son düzenleme:
esoess...çok ama çok geçmiş olsun....
yeni okudum....Allah'ım onların acısını göstermesin değil mi hiç,insan böyle düşünüyor....tırnağı kanasa için gidiyor...böyle işte annelik zor,meşakatli....ama bir o kadar da güzel.....Allah'ım bununla son buldursun,bir daha üzüntü yaşamayasın hiç kızınla ilgili inşallah....

Son düzenleme:
sağol melodi ve birsen...bizimki 3 yaşını bitirdi ona uygun olmaz bunlar sanırım
bebekte almak istemiyorum pek oynamıyo bebeklerle....

hoşgeldin aramıza bu ne şiddet bu ne celal :))

anlaşılmıştır balkız

ben bir koceyi uyandıram.....yemek yiyeceğiz,sonra da gitmeden belki bir dizi patlatırız....malum yıldönümümüzde misafir vardı
öpüldünüz.........

melodi çok sağol canım

adacım çok sağol amin inşallah dediğin gibi çok zor ama bi okadarda yaşadığın herşeye değer rabbim isteyen herkese nasip etsin buarada benim nikim değişmişti belki sen beni tanıyamamışsındır ikraaa ben

ay o akıllı bebek ne kadar pahalı
çocuklara fazla oyuncak alma taraftarı değilim ben..kıymetini bilmesi gerek eşyalarının..

o kdar pahalısınıda almam sanırım ..

geçmişi okumaya fırsatım yok (

esoes geçmiş olsun kızın hastaymış sanırım...Rabbim şifa versin..

saol Ada ,havada güzel olaydı keşke napalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…