sağol mblue hemde nasıl canım yandı anlatamam ömrüden bi 10 yıl gitti 20 yılıda ikra 40 günlükken düşmüştü ozman gitti eşime diyorum çok ömrüm kalmadı bana ona göre davran diye :))
mbluee sağol cnm hayırlısı artık ben ümidi kestim ama sen daha yolun başındasın
kpss yide zorla belki ordan bişiler olur...
sağol mblue hemde nasıl canım yandı anlatamam ömrüden bi 10 yıl gitti 20 yılıda ikra 40 günlükken düşmüştü ozman gitti eşime diyorum çok ömrüm kalmadı bana ona göre davran diye :))
cnm Allah korusun öle demeinşallah bida yavrucuğunun başına böyle bişiy gelmez rabbim korusun bütün çocukları inşallah.Sağlıkla sıhhatle büyüsünlerr.
çocukları çok sevmeme rağmen anne olmama biraz daha var en azından 3 yıl daha belkide biraz daha fazlaa olabilir çocuk bakabileceğime inanayımda =)
cnm benim kızımda 9 aylıkken 5 basamak merdivenden düştü bebek arabasının içinde arkadaşıma arabayı emanet ettim arkamı döndüm o da arabayı bırakmış araba kaymış tabi çok korktuk film falan çektiler bişe çıkmadı allaha şükür o korkumu anlatamam ömrümden ömür gitti valla
selam yavrulaar
dün pc bozulmuştu gelemedim...
neler yapıyonuz....
öle ya bekara koca boşamakta koolay geliyor .Rabbim herşyin hayırlsıını zamanında versin inşallah herşey zamanında güzel. ben hep 1 tane çocum olsa yeter die düşündüm rabbim sağlıklı sıhhtli nasip etsinde başka bşiy istemem =) hayırlsıı herşey içinamin canım zor çocuk bakmak gerçekten evlenmeden 6 çocuk istyen ben evlendikten sonra 2 ye düştü bu olaydan zor tek bile yeter diyorum :)) bekara herşey kolay zaten :))
mbluee muhasebe cnm...
dediğin gibi ama cahil insana laf anlatmak çok zor..bi dönem yaşadım biliyorum..resmen sinir hastası olmuştum...
birsen Allah korumuş....
selam yavrulaar
dün pc bozulmuştu gelemedim...
neler yapıyonuz....
NAN KAÇ gündür yoksun ne dünü...
nörüyon merak ettik
...nasıl geçti???
alla la dün yoktum ya sankim ..bugünde öğleden sonra geldi pc..
bak uzun gelmiş yokluğum sevindim
çok güzel geçti :) tabi sonuna gelemedik misafirim vardı :) ama olsun..
çok mutlu olmuş yavrum gün sonunda teşekkür etti çok mutlu ettin beni dedi...
sabah notlarımı yapıştım uyandığı yerden kapı çıkışına kadar uğradığı her yere...
çikolatayıda çok beğendi ...havasınıda atmış iş yerinde dağıtırken
dün yine net gitti....gidiş o gidiş daha da giremedim...sonra da yemeğe annemler geldi....
kuzu gerdan yaptım demiştim ya,yanına biraz pilav,yaprak sarma,patlıcan salatası ve mevsim salatası....hımmm bir de çorba.....tamamdı vallahi...iyi oldu yedik hep birlikte...sonra kocişim işe ben de annemlerle onlara.....
sabahta babacığım bıraktı okula beni.....
saat 10:00 gibi çıktık yola...miniatürk gezisi var demiştim ya.....15.00 te döndüm eve.....anlayacağınız....bim olayı masal oldu
dün yine net gitti....gidiş o gidiş daha da giremedim...sonra da yemeğe annemler geldi....
kuzu gerdan yaptım demiştim ya,yanına biraz pilav,yaprak sarma,patlıcan salatası ve mevsim salatası....hımmm bir de çorba.....tamamdı vallahi...iyi oldu yedik hep birlikte...sonra kocişim işe ben de annemlerle onlara.....
sabahta babacığım bıraktı okula beni.....
saat 10:00 gibi çıktık yola...miniatürk gezisi var demiştim ya.....15.00 te döndüm eve.....anlayacağınız....bim olayı masal oldu
MBLUEE BENde 4 kilo versem daha uğraşmıycam ama iyice tadı kaçtı valla
azcık oynasam versemde alıyorum sanki hemen....
nan kaç gündür diyorum biri eksik...
yorgun savaşçıdan haber yokmu o nerelerde????
ooo mbluuu afiyet olsun...acıktım bak birden :)
hoşbulduk birsencim :)
bu akşam misafirliğe gidicez,şehir dışına..
bizimle ayn ızamanda evlendiler evlerine ilk gidiyoz..hediye almadım inşallah bişiler bulurum yolda..ne alsam acaba bilemiyommm :S
yıldönümü için aldığım geldi ..koce merak eder o güne kadar elimde görceketsin göstermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?