Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

[
mblue dün kutuna yorum yapmayı unuttum. çok güzel olmuş eline sağlık. banada güzel fikir oldu :)

sağol melodi teşekkür ederim. kırmızıya takmıştım kaplık bulamayınca kırmızı el işi kağıdıyla kapladım =) şimdide kırmızı kartondna minik kalplar kesiyorum içlerine aşksın ,haytsın vb. daha üretiyorum bakalım kutuma neler koyabileceğim. 10tanede foto ayrldım çıkartacağım .nikah gunumuzden, balayımızdan gezmelerden derledim .pazar gunude kalpli kurabıyeler yapıcam kocişime =)

bugün 5 te çıkıcaaam
yola çıkıcaz die..cuma trafiği inşallah çok oyalanmayız..

hayrlı yolculıklar cnm.inşllh boştur. bide ne süprizler yaptın yaz ama beklıyorum = merakla

anlaşılmıştır balkız

ben bir koceyi uyandıram.....yemek yiyeceğiz,sonra da gitmeden belki bir dizi patlatırız....malum yıldönümümüzde misafir vardı
öpüldünüz.........

kız dizi yemekten sonra iyi olmıy yemkten önce

ay o akıllı bebek ne kadar pahalı
çocuklara fazla oyuncak alma taraftarı değilim ben..kıymetini bilmesi gerek eşyalarının..

o kdar pahalısınıda almam sanırım ..

canım iyi yolculuklar
oyuncağa gelince alıyosun canım çocuğun olunca gör bak herşeyden fedakarlık ediliyor tabiki bende bebek değilde eğitici oyuncaklar olunca gözüme gelmez alırım valla napalım alıyoruz da mecbur yeter ki işe yarasın

ay o akıllı bebek ne kadar pahalı
çocuklara fazla oyuncak alma taraftarı değilim ben..kıymetini bilmesi gerek eşyalarının..

o kdar pahalısınıda almam sanırım ..

valla bende almam diyordum ama eğitici ve kaliteli oyuncaklar pahalı oluyor. mecbur alıcam bende hem sağlığı hem yararlı olsun diye.
boşuna dil döktüm galiba melodi yaaaaaaaaa

olurmu tatlım ben resim koydum sen açıklamasını yaptın.

kızlarrrr ben gidiyom herkese iyi haftasonları iyi tatiller bol bol gezin inş.

kızlar hepinize kocaman
yarın çalışanlarla görüşmek üzere. evde olanlara iyi tatilller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…