Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada dikkat et rekor kırmayasın :))

kız dizi yemekten sonra iyi olmıy yemkten önce

yawwwww yinemi gözünüz değdi anlamadım ki.....benim kocenin boynu ağrıyordu...kaldırdım,yemek yedik sonra da durmadan masaj yaptırdı....
hani heveslendim masajın sonu iyi olur diye ama cıx adamın hiç hali yoktu.......
rekor mekor yok anlayacağınız :84:

günaydın kızlar bugun kimse olmaz buaralarda

parikcim dün çıktım görmedim teşekkürler canım omzumunda ufak bi kırık meydana geldi şimdilik geçti çok şükür

günaydın herkeşlere

görüşürüz cnm :) ben burdayım kaleyi bekliyorum...iii kalp kesmeler...
sana yazdığım bi sözü dicem geldiğinde..onuda yaz...

=) koru kaleyi kuzum bana yazı demişin ama göremedim pazrtesi sölede yazım bari =) salı çok geç olur =) ayy çok heycan oldumya yarın kalplı kurabıyelerde hazırlıycam kocişime

aman Allah nazardan saklasın adacım =) nie nazar edek kız maşalllah size =) nese bugune iyi etseydıın herufunu=) benım de ağrıo boynum ama masaj yapan yuk dun öldum zati karın ağrısından renksız dolştım tumgun =) ama bugun iyiyim =)

günaydın kızlar bugun kimse olmaz buaralarda

parikcim dün çıktım görmedim teşekkürler canım omzumunda ufak bi kırık meydana geldi şimdilik geçti çok şükür

esoes gunydn cnm bugun ben varım beni beğenmiomusun =?:13:

evet canım öğlene kadar çalışıyorum bugün özel sektör mağdurlarındanım bende muhasebe

ay sinir oluyorum cumarteis çalışmaya =( bari 13e kadar olsa 15:30a kadar burdayım normalde 17:00da çıkıyoduk bn konuştum işim olmuyor boşa duruyorum gibilerinden evde işim güücm var dedim :26: ölellikle 15:30da çıkıyrum o bile zor geliyor benım işte yeni sayılır 9 ay bitti . daha yılım dolmadı yani =)

aynenn cumartesilerimizi boşuna heba ediyorlar benmde senem yeni doldu zaten işe girdim evlendim hamile kaldım düğün izni kontrol izni şimdi doğum izninede çıkıcam

Son düzenleme:
aynenn cumartesilerimizi boşuna heba ediyorlar benmde senem yeni doldu zaten işe girdim evlendim hamile kaldım düğün izni kontrol izni şimdi doğum izninede çıkıcam

ohh senın baya iyimiş =) benım yol paramda yok ya resmen bedavaya çalıışıyorum puff.inş güzl bi işbulurum die ümit ediyorum hayırlısı bakalım =) sne kaçyaşındaydın laydy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…